Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Yönetime Yönelik Eleştiriler...

Daraltma
X

• Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• İlk olarak kaanTS tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
    Bu takımdan kesinlikle ve kesinlikle gitmemesi gereken tek isim Selçuk tur.Egemen gittiyse yolu acik olsun ve yarından itibaren kadro dısı birakilsin.Tamam profesyoneldir tüm futbolcular ama şampiyonluk yolunda 3 hafta kalmisken böyle bir şey yapan adamın anında kıçına tekmeyi vururum.
    Katılıyorum abi ben cebinde BJK sözleşmesi olan ve üzerinde benim için Türk bayrağı kadar kutsal olan Trabzonspor formasıyla utanmadan bizim önümüze çıkmasın, kimse Trabzonspor'dan büyük değildir...

Yorum

• Egemen Beşiktaş'a, Selçuk Fener'e gidecek büyük ihtimalle. Kendinizi şimdiden hazırlayın derim.
      Sâhipsiz olan memleketin batması haktır;
      Sen sâhip olursan bu vatan batmayacaktır!
      - Eomer -

Yorum

• egemene kızmanın manası yok yönetim suçlu haa egemen zaten bize gelirkende aynısını yapmıştı bursaya.hani egemen bir bursa macından sonra 3lü cektirmişti de bursalılar egemene cemkirmişti korkum o ki eğer giderse bejekeye aynı duruma biz düşmeyelim.

Yorum

• İlk olarak Ömer SEVİNÇ tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
          Egemen Beşiktaş'a, Selçuk Fener'e gidecek büyük ihtimalle. Kendinizi şimdiden hazırlayın derim.
          Selçuk Fener'e gidecek kadar "zekasız" ise, yolu açık olsun zaten
          BordoMavi.Net Forum Kurallarına aykırı bir mesaj veya kullanıcı gördüğünüzde, Kullanıcı Panelinde bulunan sekmesine tıklayarak ilgili mesajı raporlamanızı sizlerden rica ederiz.

Yorum

• İlk olarak DNA-TS tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
            egemene kızmanın manası yok yönetim suçlu haa egemen zaten bize gelirkende aynısını yapmıştı bursaya.hani egemen bir bursa macından sonra 3lü cektirmişti de bursalılar egemene cemkirmişti korkum o ki eğer giderse bejekeye aynı duruma biz düşmeyelim.
            Aslında düşmeliyiz bizim kızgınlığımız başka takıma gitmesi olmaz ligin bitmesine 4 hafta kala BJK'ye imza atıp hala Trabzonspor forması giymesi bana koyar ben istemiyorum artık...

Yorum

• İnşallah kupayı İBB alır.
              hepsi bu kadardır; adı yaşamak...

Yorum

• İlk olarak Mollasalihoğlu tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                Hacım 3 milyon eurodan 4 yıllık sözleşmeden bahsediyorlar. Az buz para değil.
                - Eomer -

Yorum

Egemen Beşiktaş'a, Selçuk Fener'e gidecek büyük ihtimalle. Kendinizi şimdiden hazırlayın derim.
                  İlk olarak Mollasalihoğlu tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                  İlk başta Selçuk'un gitmesine çok karşıydım ama kendimi onun yerine koyduğumda gitmesine saygı duyuyorum. Umut, Yattara gibi adamlarla birlikte oynayacağıma, iyi niyet elçisi yönetimle uğraşacağıma giderim fenere kat be kat fazla paraya oynarım, hem de Alex, Niang, Semih, Dia, Stoch, Mehmet Topuz gibi futbolcularla birlikte oynarım.
                  Stand-upçı başkan istemiyoruz!

Yorum

• Selçuk a gerekirse takımın dengelerini bozmak pahasına cok yüksek bir para teklif edilip sözleşmesi uzatilmalidir.Bu takimdaki tek olmazsa olmazımız Selçuk tur.Selçuk giderse başka bir Selçuk a verilecek bonservis bedelini duşunun ve ne demek istediğim cok daha iyi anlaşılacak

Yorum

şampiyon olalım(ki çok düşük ihtimal) isteyen istediği yere gitsin. kimler gitmediki burdan oturup ağlayacak değiliz

Yorum

• Hee bir de 1-2 sene sonra Burak hala bu formunda devam ederse Selçuk'un yanına gitmesi de kaçınılmaz olur bence. İyi arkadaşlar zaten. İstanbul geceleri de malum.
                        - Eomer -

Yorum

• Soruyorum size böyle bir açıklama varmı, başkanın haberi yoksa kimin haberi olacak...

Belli oldu atı alan Üsküdar'ı geçmiş...

Yorum

• İlk olarak Özkan tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                            İlk başta Selçuk'un gitmesine çok karşıydım ama kendimi onun yerine koyduğumda gitmesine saygı duyuyorum. Umut, Yattara gibi adamlarla birlikte oynayacağıma, iyi niyet elçisi yönetimle uğraşacağıma giderim fenere kat be kat fazla paraya oynarım, hem de Alex, Niang, Semih, Dia, Stoch, Mehmet Topuz gibi futbolcularla birlikte oynarım.
                            Lugano ve Emre'yi de eklemek lazım

Yorum

• Bu arada ülkenin en büyük spor medyalarına bakacak olursak Ligtv'de, Fanatik'te, AA'nın sitesi olmasıyla ajansspor'da(iddia ile verilmiş) böyle bir haber yok. Sadece NTVSpor'da geçmiş.

Ben hala inanmıyorum kaygım var ama inanmıyorum.

Yorum

• İlk olarak allcay tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                                şampiyon olalım(ki çok düşük ihtimal) isteyen istediği yere gitsin. kimler gitmediki burdan oturup ağlayacak değiliz
                                Oturup ağlamak değil de üzülüyor insan. En büyük kozunu en önemli rakibine kaptırmak bir dahaki sene için hem büyük bir güç kaybı hem prestij kaybı hem de rakibinin güçlenmesi. Eğri oturup doğru konuşmak gerekirse Trabzonspor'u küçülten bir transfer olur Selçuk'unki. Hele şampiyon olmamıza rağmen yine de Fener'e giderse daha da feci..
                                En son Ömer SEVİNÇ tarafından düzenlendi; 02.05.2011, 21:49.
                                - Eomer -

Yorum

Yükleniyor...
                                X