İlk olarak kaanTS tarafından gönderildi
Gönderiyi görüntüle
Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
Yönetime Yönelik Eleştiriler...
Daraltma
X
-
egemene kızmanın manası yok yönetim suçlu haa egemen zaten bize gelirkende aynısını yapmıştı bursaya.hani egemen bir bursa macından sonra 3lü cektirmişti de bursalılar egemene cemkirmişti korkum o ki eğer giderse bejekeye aynı duruma biz düşmeyelim.
Yorum
-
İlk olarak Ömer SEVİNÇ tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleEgemen Beşiktaş'a, Selçuk Fener'e gidecek büyük ihtimalle. Kendinizi şimdiden hazırlayın derim.BordoMavi.Net Forum Kurallarına aykırı bir mesaj veya kullanıcı gördüğünüzde, Kullanıcı Panelinde bulunansekmesine tıklayarak ilgili mesajı raporlamanızı sizlerden rica ederiz.
Yorum
-
İlk olarak DNA-TS tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleegemene kızmanın manası yok yönetim suçlu haa egemen zaten bize gelirkende aynısını yapmıştı bursaya.hani egemen bir bursa macından sonra 3lü cektirmişti de bursalılar egemene cemkirmişti korkum o ki eğer giderse bejekeye aynı duruma biz düşmeyelim.
Yorum
-
İlk olarak Mollasalihoğlu tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleSelçuk Fener'e gidecek kadar "zekasız" ise, yolu açık olsun zatenSâhipsiz olan memleketin batması haktır;
Sen sâhip olursan bu vatan batmayacaktır!- Eomer -
Yorum
-
İlk olarak Ömer SEVİNÇ tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleEgemen Beşiktaş'a, Selçuk Fener'e gidecek büyük ihtimalle. Kendinizi şimdiden hazırlayın derim.İlk olarak Mollasalihoğlu tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleSelçuk Fener'e gidecek kadar "zekasız" ise, yolu açık olsun zatenStand-upçı başkan istemiyoruz!
Yorum
-
Selçuk a gerekirse takımın dengelerini bozmak pahasına cok yüksek bir para teklif edilip sözleşmesi uzatilmalidir.Bu takimdaki tek olmazsa olmazımız Selçuk tur.Selçuk giderse başka bir Selçuk a verilecek bonservis bedelini duşunun ve ne demek istediğim cok daha iyi anlaşılacak
Yorum
-
İlk olarak Ömer SEVİNÇ tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleEgemen Beşiktaş'a, Selçuk Fener'e gidecek büyük ihtimalle. Kendinizi şimdiden hazırlayın derim.
Yorum
-
İlk olarak Özkan tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleİlk başta Selçuk'un gitmesine çok karşıydım ama kendimi onun yerine koyduğumda gitmesine saygı duyuyorum. Umut, Yattara gibi adamlarla birlikte oynayacağıma, iyi niyet elçisi yönetimle uğraşacağıma giderim fenere kat be kat fazla paraya oynarım, hem de Alex, Niang, Semih, Dia, Stoch, Mehmet Topuz gibi futbolcularla birlikte oynarım.
Yorum
-
İlk olarak allcay tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleşampiyon olalım(ki çok düşük ihtimal) isteyen istediği yere gitsin. kimler gitmediki burdan oturup ağlayacak değilizEn son Ömer SEVİNÇ tarafından düzenlendi; 02.05.2011, 21:49.Sâhipsiz olan memleketin batması haktır;
Sen sâhip olursan bu vatan batmayacaktır!- Eomer -
Yorum
Yorum