Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Yönetime Yönelik Eleştiriler...

Daraltma
X

• Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• Adnan bey diyorki, Sadri'de biliyor.

Kupa diyor verilmeyecek. Yahu Fener kupanin verilecegini bilse Demirören'i destekler mi? Yok...

Sadri bey bizi kandiriyor. Cok acik ve net.
    İstanbul Saltanatını 7 kez yıktık, yine yıkacağız, Bordo kanımızla Mavi göklere Şampiyon TRABZONSPOR yazdıracağız...

Yorum

• Transfer takımın bugünü için yapılır. Takımın geleceği içinse altyapıya yatırım yapılır.
      • Trabzonspor, güçlülerin iktidarına karşı -kaybedecek dahi olsa- savaşan güçsüz takımdır. Sistemle sevişen değil, sistemi en azından yıkmaya çalışan takımdır.
      • Trabzonspor yönetimi ne olursa olsun dik durmalıdır. Dik duramadığı yerde istifa etmelidir, ki "Dik duramayacağımızı anladığımız için istifa ettik" açıklaması dik duruşun kralıdır.
      • Trabzonspor spor kulübüdür. Futbol şehri olan Trabzon'u spor şehri yapmak Trabzonspor'un görevidir.

Bu noktaların farkında olan bir yönetim istiyorum. Bir Trabzonsporlu olarak buna hakkım var diye düşünüyorum.
      Trabzonspor HES yapma, kendi kalene gol atma!
      Karadeniz'e Özgürlük!

Yorum

• İlk olarak Ilelioglu tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
        Adnan bey diyorki, Sadri'de biliyor.

Kupa diyor verilmeyecek. Yahu Fener kupanin verilecegini bilse Demirören'i destekler mi? Yok...

Sadri bey bizi kandiriyor. Cok acik ve net.

HABER61 ÖZEL - Galatasaray Üniversitesinde gerçekleştirilen ''Futbolda şike'' panelinde konuşan Galatasaray Kulübü Başkan Yardımcısı Adnan Öztürk, Trabzonspor ile ilgili olarak ortaya attığı çirkin iddiaya Trabzonspor başkanı Sadri Şener çok ağır bir cevap verdi.
        Öztürk'ün Galatasaray Üniversitesi'nde düzenlenen panelde Trabzonspor ile ilgili olarak sorulan bir soruya, "Şampiyonluk Kupasının Trabzonspor’a verilmeyeceğini başkan Sadri Şener’de biliyor" şeklinde cevap veren Galatasaray Başkan Yardımcısına Trabzonspor’dan cevap gecikmedi.
        Haber61.net'e özel açıklama yapan Başkan Sadri Şener, Galatasaray Başkan Yardımcısı Öztürk'ün bu hezeyan dolu açıklamalarına sert tepki gösterdi.
        Şener, Galatasaray camiasının TFF seçimlerinde yalnız kalmasını içine sindiremediğini belirterek, "Galatasaray başkan yardımcısı Adnan Öztürk’ün açıklamaları büyük bir talihsizlik. İşler onun dediği gibi değil. Bana kimse kupa size verilmeyecek demedi ve diyemez de. Ben kupanın Trabzonspor’a verilmeyeceğini bilmiyorum. O bunu nerden öğrenmiş (!) Ama ben şunu diyorum ”Eğer Trabzonspor’a hak ettiği Şampiyonluk kupası verilmezse bu sezon hiçbir Türk takımı Avrupa kupalarına gidemez"
        Başkan Sadri Şener, haber61.net'e yaptığı açıklamada, Adnan Öztürk’ün açıklamalarına bir anlam veremediğini de sözlerine ekleyerek, "Onlar TFF seçimlerinde diğer aday Ata Aksu’yu destekledi. Aksu çekilince sanırım zor durumda kaldılar. Bu açıklamanın başka mantığı yok. Bunun hesabını camialarına veremeyecekleri için sanırım onun yerine bizimle ilgili konuşuyorlar.
        Onun dediği gibi bir şeyin olması mümkün değil.Trabzonspor’a eğer hak ettiği şampiyonluk kupası verilmezse onun kulübü de dahil hiç kimse bu sezon Avrupa kupalarına gidemez. O iş o kadar kolay değil. Herkes kendi işine baksın” dedi.

büyük ihtimalle okumuşsundur. ama bidaha oku.

sonra...

Trabzonspor Kulübü'nün Resmi yayın organı Trabzonspor Dergisi'nin Mart sayısında köşe yazan Sadri Şener, şunları söyledi:

"İstediğimizi alacağız

Değerli Trabzonsporlular,

Mart ayında da sizlerle buluşmanın mutluluğu içerisindeyim.

Türk futbolunun son derece olağanüstü dönemlerden geçtiği şu günlerde Yönetim Kurulu olarak kulübümüz adına en doğru duruşu sergilemenin mücadelesi içerisinde olduk, olmaya da devam edeceğiz.

Yaşanan malum süreçle ilgili olarak, yeni oluşan Türkiye Futbol Federasyonu’nun UEFA’nın görüşleri doğrultusunda hareket edeceğini düşünüyorum.

Bana göre bu ay içerisinde UEFA'nın İstanbul'da gerçekleştireceği genel kurul Türkiye liglerinin kaderini belirleyecek önemli bir organizasyon olacak.

O güne kadar beklemek durumundayız.

Zaman zaman sessiz kaldığımız yönünde kamuoyunda farklı yorumlarla karşılaşıyoruz.

Ancak şunun altını ısrarla çizmeliyiz ki; öncelikle sessiz kalmadık. Hakkımızı gereken her koşulda aradık ve aramaya da devam ediyoruz.

Ses çıkarmaktan kasıt saldırgan bir tavır sergilemekse bu üslup bize uygun değil.

Futbolun zaten gerilmeye yüz tutan ortamını daha da germek hiç birimize katkı sağlamaz.

Ayrıca bu tavrımız güçsüz olduğumuzdan değil, aksine güçlülüğümüzden kaynaklanıyor.

İzlediğimiz politikanın haklılığını zaman ilerledikçe herkes görecek.

Zira bugüne kadar hep sürecin dışında kaldık, artık tam içindeyiz. Süreci yöneten ve istediğini alan bir güç olduk.

Bütün mücadelemiz şampiyonluk kupasını Trabzon'a getirmek için…

Bunu başarınca ne demek istediğimiz çok daha iyi anlaşılacak.

Mutlu bir ay geçirmeniz dileğiyle…

SADRİ ŞENER

bunuda okumanı öneririm.

Yorum

• Başkanın federasyondaki adamları şahane çalışıyor.gelebilecek muhtemel tepkilerin önünün kesilmesi için pazar günü çok rahat oynatılabilecek Gençlerbirliği maçı cuma akşamı oynanacak.TFF başkanlık seçimlerinin meyvelerini toplamaya başladık.hepimize hayırlı olsun.

Yorum

• Borç almış başını gidiyor bakın çok açık söylüyorum bu borçlarla biz geleceğe kalamayız bu kadar borçlanma beni endişelendiriyor açıkcası 104 milyon borç nedir ya...

Yorum

• "..Trabzonspor'un 40 milyon 777 bin lira uzun vadeli, 64 milyon 325 bin lira kısa vadeli olmak üzere toplam 104 milyon 603 bin net borcu olduğunu açıkladı."

Aga bu nedir ?

(UEFA)

Yorum

• İlk olarak İgzas-61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                Borç almış başını gidiyor bakın çok açık söylüyorum bu borçlarla biz geleceğe kalamayız bu kadar borçlanma beni endişelendiriyor açıkcası 104 milyon borç nedir ya...
                İlk olarak pReN@_61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                "..Trabzonspor'un 40 milyon 777 bin lira uzun vadeli, 64 milyon 325 bin lira kısa vadeli olmak üzere toplam 104 milyon 603 bin net borcu olduğunu açıkladı."

Aga bu nedir ?
                Yaklasik 60 Milyon Euro iste...Neresi cok bunun?
                İstanbul Saltanatını 7 kez yıktık, yine yıkacağız, Bordo kanımızla Mavi göklere Şampiyon TRABZONSPOR yazdıracağız...

Yorum

• İlk olarak İgzas-61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                  Borç almış başını gidiyor bakın çok açık söylüyorum bu borçlarla biz geleceğe kalamayız bu kadar borçlanma beni endişelendiriyor açıkcası 104 milyon borç nedir ya...
                  Hiç bir büyük takım yok ki borcu çok yüksek meblağlarda olmasın. ManU'nun borcu mesela bizim 4 büyük takımın değerinden daha yüksek.

Yorum

• İlk olarak Ba®ış tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                    Başkanın federasyondaki adamları şahane çalışıyor.gelebilecek muhtemel tepkilerin önünün kesilmesi için pazar günü çok rahat oynatılabilecek Gençlerbirliği maçı cuma akşamı oynanacak.TFF başkanlık seçimlerinin meyvelerini toplamaya başladık.hepimize hayırlı olsun.
                    Pazartesi kapanis maci oynayan takim 4gun sonra cuma gunu acilis maci oynarmi!bu kadar pasif ve beceriksiz yonetim olamaz,ince zeka urunu fiksturlerle bizi boyle dogruyorlar yonetim hala kis uykusunda

Yorum

• Uyumayin be adamlar...!

Pazartesi macindan sonra Cuma mac yapacagiz. Neden Cuma oynayan Feneri Cuma oynatmiyorlarda, Pazartesi oyanayan bizi Cuma oynatiyorlar?

Nerede tepkiniz yahu?

Yorum

• borç çok büyük diyenler şadir şener yönetiminde hep bu civarlardaydı zaten

Yorum

• Borç Euro olarak mı Dolar olarak mı TL olarak mı baz alınıyor ? ? ? Ben hep TL olarak hatırlıyordum . . .
                          9 # Osvaldo'

Yorum

• TL olması lazım. 60 küsürü kısa vadeli, 40 küsürü uzun
                            En son Travelair tarafından düzenlendi; 11.03.2012, 10:59.
                            Türkiye'nin zencileri Trabzon'dan çıkar----------------------------------BUGÜN
                            Trabzonspor şükretmedikçe şampiyon olamaz---------------------------TRABZONSPOR
                            Tüketirsen azalır, üretirsen çoğalır--------------------------------------İÇİN
                            Arslanın sırtlanı çok olur-----------------------------------------------NE YAPTIN?

Yorum

• Eğer borca karşılık gelir varsa borcun önemi yok.Ancak Selçuk-Yattara-Egemen gibi oyunculardan 20 milyon € zarar etmek çok kötü oldu
                              Elektrikte Edison,futbolda Trabzon,Araplarda petrol ,Trabzon'da Futbol...

Yorum

• Yönetim Allah razı olsun borç yok.Ama hâlâ bi icraat de yok. Bu yüzden beddua etmiyorum ama Allah içimi biliyor.Size kaldık yine.
                                9 # Osvaldo'

Yorum

Çalışıyor...
                                X