Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Yönetime Yönelik Eleştiriler...

Daraltma
X

• Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• sadri sener gibi bir sahsiyetin Trabzonspor kulubunu yonetiyor olmasından utanc duyuyorum.

kendi camıasının haklarını savunması soyle dursun utanmadan sıkılmadan serefsiz namussuzlara ıs kotaran bu sahsin ne kadarlık omurgalı durusu oldugunu da gormus olduk. kolpadan gamzeli gulucukler ile sempatik trasları yapmak Trabzonspor a lider olmak ıcın yetmiyormus demekki.

Yorum

• Benden başkan olur.Olursa da kimse Hacıosmanoğlu'nun eleştirilerini aramaz =)) Ana avrat söverim.Transfer komitesini forumdan kurarım.Ama forumda sözüm geçmez =)) Birkaç kişi dışında kimse tanımaz. Forumda saygı duyulan veya mesajlarına önem verilen birisi de değilim =)) Ama yine de başkanlığa adayım
      9 # Osvaldo'

Yorum

• Bu kadar dev bütçeli yerleri yönetmek herkese nasip olmaz..

Şu transfer haberlerine ise gerçekten gülüyorum

''izleme komitesi'''

Onlarca futbolcu transfer ediliyor ve her yıl tonca para çöpe atılıyor..

Bu izleme komitelerinin izleyipte aldığımız kaç tane genç futbolcu tuttu ve para etti..

Zokora'yı mi izlediler?? onun izlenmeye ihtiyacı yoktu ki..

''uzun süredir izletiyorlar''' lafaları varya gerçekten asabımı bozuyor
        Yan pas yaparak kazanacağımıza, dikine oynayalım ama kaybedelim diyenler kazandı, Bayramınız kutlu olsun

Yorum

• Bizde transferler tamamen menejer yamaması şeklindedir.

Bir de Belçika'da bir temsilcimiz varya..Yıllardır üzerimizden para kazanıyor

URBAIN BREAMS

Belçik'nın ekmek kapısı olduk.. Şimdi de bu Polonyalılar..

Hepsinin menejeri tek kişi..

Ondan sonra çıkıyorlar iyi futbolcu aldık diye hava basıyorlar..

Gerçekten yazık çok yazık
          Yan pas yaparak kazanacağımıza, dikine oynayalım ama kaybedelim diyenler kazandı, Bayramınız kutlu olsun

Yorum

• ulan eziklerin avukatı klüple dalga geçiyor bizimkiler uyuyor defolun gişdin artık gerçekten çok sinirliyim acayip sövüyorum yönetime...
            2010 - 2011 Süper Lig Şampiyonu <<< Trabzonspor >>>

<<< Ey düşmanım, sen benim ifadem ve hızımsın. Gündüz geceye muhtaç, sende bana lazımsın. >>>

Yorum

• Sadri Şener maslak Tim de Cem yılmaz göstersine bilet arıyor yeni espriler falan o değilde bi

Yorum

• Ulan Yönetim Helal olsun Cumhurbaşkanım desenize ,değişmesin desenize ,defolun lan bu klüpten ...
                Trabzonspor demek inancın zaferi demektir ''Ben Trabzonspor'un kaptanıyım, başka bir kaptanın arkasından, başka bir takımın formasıyla sahaya çıkmam'' Dozer CEMİL Hopa & Beşikdüzü & Şahmelik
                Trabzonspor Trabzonspor Trabzonspor !
                .................................................. ..................................................TERTEMİZ82

Yorum

• İlk olarak SEDAT tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                  Ulan Yönetim Helal olsun Cumhurbaşkanım desenize ,değişmesin desenize ,defolun lan bu klüpten ...
                  Diyemezler. 17 kulüp demiyorsa, biz de diyemeyiz.

Allah için Sadri Şener, 17 kulübe rağmen doğruyu savunamıyorsan, Trabzonspor'un başında ne işin var? Git bir belediye takımı falan yönet.
                  Trabzonspor HES yapma, kendi kalene gol atma!
                  Karadeniz'e Özgürlük!

Yorum

• Yönetim uyusunda büyüsün niiiiii niiiii niii ni
                    1967den beri Trabzonspor Ezer Gecer

Yorum

• selam evet bencede uyusunda büyüsün kücükler bu kadarinada pest yani baskanlan yada yönetimlen senol hoca bir araya gelmis transfer icin iyi güzelde 3 tane sart koymuslar sampionlar liginde bir üst tura cikarsalar kesenin agzini acaklarmis yada uefa giderlersede 2 sinif transfer yapacaklarmis 3.ise ne sampionlar ligi ne ueaf olmazsa eldeki kadrodanda oyuncu satacaklarmis vallahi ne diyecegimi bilemiyorum hadi diyelimki hic bir yere gidemedik diyelim neden eldeki oyunculari neden satiyorlar anlamis degilim simdi bu bizim yönetim neden böyle sacma sapan isler yaparlar yada aciklama yaparlar bunu basdan düsünecekdin baskan baskan olan bazen gercekden saksi calismiyor üzülüyorum böyle seylere yahu kardesim sen kendini daha kuvetli yapman icin iyi oyuncular alman sart sen neler neler düsünüyorsun baskan yürü aurupaya sen bize seyi getir celsiden drogbayi yeter forvete birde kaka baska transfere gerek yok bak sen istanbuldakiler nasil kuduruyorlar onlarin alex,si var onlarin qurejmalari var onlarin elmenderleri var bizimde deriz yahu drogbamiz var kakamiz var diye baskan

Yorum

• Lille maci hele bir gecsin. Ondan sonra cok yazacagiz bu Basliga.

İstanbul Saltanatını 7 kez yıktık, yine yıkacağız, Bordo kanımızla Mavi göklere Şampiyon TRABZONSPOR yazdıracağız...

Yorum

• İlk olarak Ilelioglu tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                          Lille maci hele bir gecsin. Ondan sonra cok yazacagiz bu Basliga.

Başlığın adı hayırlısı ile Sadri şener istifa olacaktır.
                          Trabzonspor, Ona Hayat Verenlerin Hayatıdır.

Yorum

• Bu süreçten sonra bende istifa etsin istiyorum ama halefi kim onu söyleyin.

Yorum

• İlk olarak bangkook_61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                              Bu süreçten sonra bende istifa etsin istiyorum ama halefi kim onu söyleyin.
                              Renkdas haklisin. Mantik senin yazdigini diyor ama ben soyle dusunuyorum: Boyle bir durumda bile gercek nedenini hala bilmedigimiz bir sebeple Trabzonspor'un hakkini koruyamayan, korumak bir yana aleyhine isler cevirenleri kurtarmaya yonelik yasalar cikarmaya soyunan bir yonetime sahip olmaktansa hic yonetim olmasin daha iyi. Ne olursa olsun, ama boyle bir yonetim olmasin.

Yorum

• selam eneri bu sekilde transfer yapacaklarsa bence artik pes derim yada pardon yani bu kadarinada pordan yani ayip yaparlar bence daha kaliteli ismi tecrübesi olanlar lazim bize yoksa sacmalkdan baska bir sey degil bir yerde okudum bu sekilde haber neyin nesi bu

Yorum

Çalışıyor...
                                X