Haftasonu oynanan Akçaabat Gayse maçi için Trabzona gelen Gay kafilesini Trabzonda yaklasik 150 kisi karsiladi ve bu haber görüntülü olarajk tüm kanallarda ve gazetelerde yayinlandi. Trabzon sehrinde gayler hariç hangi istanbul takiminin taraftari bu kadar rahat olabilir. Özellikle Trabzondaki arkadaslara soruyorum!!! Utanmasi gereken birileri varmi??
Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
Utanmak gerekiyor
Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X
-
Utanmak gerekiyor
Haftasonu oynanan Akçaabat Gayse maçi için Trabzona gelen Gay kafilesini Trabzonda yaklasik 150 kisi karsiladi ve bu haber görüntülü olarajk tüm kanallarda ve gazetelerde yayinlandi. Trabzon sehrinde gayler hariç hangi istanbul takiminin taraftari bu kadar rahat olabilir. Özellikle Trabzondaki arkadaslara soruyorum!!! Utanmasi gereken birileri varmi??Klüpte Artik Çok Para Var MAY Göreve Bize Daha Çok Feti Daha Çok Lange Daha Çok Tansel Lazim....Etiketler: Yok
-
Abi bence de haklisin.. "gese dost takiminiz" deyince Basin, mangalda kül birakmiyoruz,"bizim bizden baska dostumuz yok" diyoruz ama adamlar her sene böyle karsilama yapiyolar.. anlamakümkün degil..
bi de konuyla direkt baglantili degil ama; gese yi Trabzonda 150 kisi, TS yi cumartesi günü Istanbul havaalaninda 15 kisi karsiladi... AYIP!!!Güçlülerin İktidarına Karşı; Trabzonspor!
-
İlk olarak oflu144 tarafından gönderildiNaapalim 'siz takiminizi nasil karsilarsiniz' mi diyelim?[img]smileys/smiley5.gif[/img]
Yukarida ki yaziyi alintilayip neydik n'olduk diyesim geliyor ama kardesimin kalbini kirmak istemiyorum.Hakan KULAÇOĞLU: "Sabırlı, sistemli ve ekonomik, tüketen değil üreten bir Trabzonspor oluşturmak."Murat
Yorum
-
İlk olarak Gölge Oyunu tarafından gönderildi
İlk olarak oflu144 tarafından gönderildiNaapalim 'siz takiminizi nasil karsilarsiniz' mi diyelim?[img]smileys/smiley5.gif[/img]
Yukarida ki yaziyi alintilayip neydik n'olduk diyesim geliyor ama kardesimin kalbini kirmak istemiyorum.
Yorum
-
febelilere yaptiginiz muamelenin aynisini yapsaniz kafi.. ayrica febe Zorlu Hotel'de kalamiyo,,gese rahat rahat kaliyor.. bunu da anlayamiyorum.. bu sekilde örnekleri çogaltabiliriz.. bunlar ukfak nüanslar gibi görülebilir ama bence önemli.. adamlardaki deplsaman baskisi azaliyodur bence...Edited by: Berat TekkeGüçlülerin İktidarına Karşı; Trabzonspor!
Yorum
-
İlk olarak Berat Tekke tarafından gönderildi
febelilere yaptiginiz muamelenin aynisini yapsaniz kafi.. ayrica febe Zorlu Hotel'de kalamiyo,,ese rahat rahat kaliyor.. bunu da anlayamiyorum.. bu sekilde örnekleri çogaltabiliriz.. bunlar ukfak nüanslar gibi görülebilir ama bence önemli.. adamlardaki deplsaman baskisi azaliyodur bence...
söylemekle olmuyor dostum.
benden daha trabzonsporlu olamazsin.
gereksiz yere koniusmayin.
Yorum
Yorum