Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Utanmak gerekiyor

Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X

• Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

Utanmak gerekiyor

Haftasonu oynanan Akçaabat Gayse maçi için Trabzona gelen Gay kafilesini Trabzonda yaklasik 150 kisi karsiladi ve bu haber görüntülü olarajk tüm kanallarda ve gazetelerde yayinlandi. Trabzon sehrinde gayler hariç hangi istanbul takiminin taraftari bu kadar rahat olabilir. Özellikle Trabzondaki arkadaslara soruyorum!!! Utanmasi gereken birileri varmi??
    Klüpte Artik Çok Para Var MAY Göreve Bize Daha Çok Feti Daha Çok Lange Daha Çok Tansel Lazim....

Abi bence de haklisin.. "gese dost takiminiz" deyince Basin, mangalda kül birakmiyoruz,"bizim bizden baska dostumuz yok" diyoruz ama adamlar her sene böyle karsilama yapiyolar.. anlamakümkün degil..

bi de konuyla direkt baglantili degil ama; gese yi Trabzonda 150 kisi, TS yi cumartesi günü Istanbul havaalaninda 15 kisi karsiladi... AYIP!!!
    Güçlülerin İktidarına Karşı; Trabzonspor!

Yorum

Onlari karsilayanlar üniversite ögrencileri olsa gerek,neden Trabzonspor macinda karsilayamiyorlar,bir taraflari yemiyor mu yoksa?
      Bizim çektiğimiz, adamlığın bedeli.

Yorum

beyler bu utanilicak bi durum o istanbul2un %302u laz o da 6 milyton yapar 15 kisi geldi oraya ayip trabzon'da küçük sehrimizde ise 150 kisi ayip ya adamlar nasi sahip takimlarina yanlis anlamayin bu sizin için geçerli degil arkadaslar

Yorum

Ne olursa olsun bende arkadaslara katiliyorum..

Ogörüntüleri görmek beni kahretti..

Ne derseniz deyin..

Eskiden hep tedirgin gelirdiler, simdi sovlarla karsilaniyorlar.

Yorum

Naapalim 'siz takiminizi nasil karsilarsiniz' mi diyelim?[img]smileys/smiley5.gif[/img]

Yorum

Arkadaslar bunlarin hepsi Trabzonlu mu??? Rizelide olamaz mi?? veya Istanbuldan Trabzona gelen bir kac seyirci??
              1967den beri Trabzonspor Ezer Gecer

Yorum

DedikLeriniz dogru ama ne zamana kadar böyLe didisecegiz bunLarLa.
                www.twitter.com/SDanismaz
                Gugudali..
                Pirana Kovalayan Çılgın Hamsi

Yorum

Sorun nereli olduklari degil!! Trabzon sehri Istanbul takimlarini tutan ezikler için bu kadar rahat hareket edilecek bir yer olamaz !! Olursada o eski ihtisamli günlerine kolay kolay dönemez
                  Klüpte Artik Çok Para Var MAY Göreve Bize Daha Çok Feti Daha Çok Lange Daha Çok Tansel Lazim....

Yorum

İlk olarak oflu144 tarafından gönderildi
                    Naapalim 'siz takiminizi nasil karsilarsiniz' mi diyelim?[img]smileys/smiley5.gif[/img]

Yukarida ki yaziyi alintilayip neydik n'olduk diyesim geliyor ama kardesimin kalbini kirmak istemiyorum.
                    Hakan KULAÇOĞLU: "Sabırlı, sistemli ve ekonomik, tüketen değil üreten bir Trabzonspor oluşturmak."
                    Murat

Yorum

İlk olarak Gölge Oyunu tarafından gönderildi

Yukarida ki yaziyi alintilayip neydik n'olduk diyesim geliyor ama kardesimin kalbini kirmak istemiyorum.
                      [img]smileys/smiley5.gif[/img][img]smileys/smiley5.gif[/img]

Yorum

Bundan sonraki karsilamalarda,diger Trabzonspor ile ilgili siteler ile de irtibata gecilse faydasi olur mu acaba ?

O sitelerden de gelmek isteyen olabilir.
                        Bizim çektiğimiz, adamlığın bedeli.

Yorum

Havaalanini basmak mi?Çok kolay...Yapacak olan takilsin pesime.

'Neydik ne olduk'yazisini görmedim dostum![img]smileys/smiley5.gif[/img]

Yorum

febelilere yaptiginiz muamelenin aynisini yapsaniz kafi.. ayrica febe Zorlu Hotel'de kalamiyo,,gese rahat rahat kaliyor.. bunu da anlayamiyorum.. bu sekilde örnekleri çogaltabiliriz.. bunlar ukfak nüanslar gibi görülebilir ama bence önemli.. adamlardaki deplsaman baskisi azaliyodur bence...Edited by: Berat Tekke
                            Güçlülerin İktidarına Karşı; Trabzonspor!

Yorum

İlk olarak Berat Tekke tarafından gönderildi

febelilere yaptiginiz muamelenin aynisini yapsaniz kafi.. ayrica febe Zorlu Hotel'de kalamiyo,,ese rahat rahat kaliyor.. bunu da anlayamiyorum.. bu sekilde örnekleri çogaltabiliriz.. bunlar ukfak nüanslar gibi görülebilir ama bence önemli.. adamlardaki deplsaman baskisi azaliyodur bence...

söylemekle olmuyor dostum.

benden daha trabzonsporlu olamazsin.

gereksiz yere koniusmayin.

Yorum

Çalışıyor...
                              X