Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Utanmak gerekiyor

Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X

• Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

arkadaslar bosu bosuna savas naralari atipta, buralarda birseyler yazan ve okuyan insanlarin huzurunu bozmayin lütfen...

kafanizi taktiginizkonu, "trabzonda, Trabzonsporludan baska hiçkimse yasayamaz" sonucuna dogru gidiyor ki budamantiksiz birdüsünce zaten.trabzonda, trabzonspordan baska hiçbir takimin taraftari çogalmiyor bunu bilin ve içiniz rahat olsun... eskiden oldugu gibi hala, memleketin sehir takimina en sadik ili durumundayiz.(SEHRIMIZIN %99'u TRABZONSPORLU.)

biliyorsunuz trabzon bir üniversite kenti, çevre illerden,ankara ve istanbuldan her yil trabzona1-2 bin kisi okumaya geliyor... bunlardan 15 tanesinin gs veya fb taraftari olmasindan dogal hiçbir sey olamaz.yaptiklarihavaalani karsilama oranizasyonlari isehiç kimseyi ilgilendirmez, rahatsizda etmemesi lazim. zorda gelse bunlara artik alismaliyiz. zaten sehrimizin üstüne her firsatta çullanan istanbul medyasinin eline, "trabzonda havaalaninda 5 tane zavalli üniversiteli çocuk, gs'liolduklari içinlinç edildi..!"seklinde bir haber yapmalari için malzeme vermek, bize hiçbir sey kazandirmaz.

Basin sözcümüz Ibrahim Sahin'inTRT deki son açiklamasini dinleyeniniz olmustur belki, federasyona,medyayave kamuoyuna sesleniyor: "bizfutbolu, takim olarak severek oynayan, sehir olaraktaseverek seyreden insanlariz. hakem kim olursa olsunlütfen adil olsun.futbol sahada oynansin..."

hoscakalin.

Yorum

utanmaya devam....

rize maçi için Trabzon havalimanina gelen bjk kaflesini 10 bjk li karsiladi.. ne hosgörülü bir sehirmis Trabzon bilmiyordum valla.[img]smileys/smiley7.gif[/img]
      Bazen Sevinç Bazen Keder, Trazonsporlu Olmak Yeter!
      (Hepimiz TÜRKÜZ Ulan!)

Yorum

İlk olarak greywolf tarafından gönderildi

Ne olrsa olsun maçi kimle olursa olsun bu 3 ezik takim Trabzon havaalaninda bu sekilde karsilanabiliyorsa bir çok degerimizi yitirdigimiz açikça ortaya çikmaktadir.Deplasmanda seyirci olmayan Dünyada ki tek sehir olma özelligimizi(ki bu olay Real madrid'in ultras gurubunun dergisinde bundan 10yil önce haber olmustu) kaybediyoruz.

Burda suç bireysel olarak insanlarda degil "tarftarlar dernegin"dedir.Bunun önlemini alip oraya 15-20 genç arkadas gönderip karsilama yaptirmayacak ve hatta gelen takimin moralini bozacak...Ama nerde bu organize tabi...

Geçen haftaki kupa maçinda Istanbulda ben dahil 20 kisi karsiladik takimimizi Istanbul'un istatistiki bilgilerde %10'u bence %5 'i Trabzonluyken ; ayni sayimizda ki(yani yaklasik 20 kisi)GS'lilerin Trabzonda takimi karsilamasi esef,utanç,hayret ve ibret vericidir...

Ve Of'lu kardesim agzindan çikani kulagin duymuyor diye umarak seni su yukarda yazdiklarimi düsünmeye davet ediyorum?

Bo Oflu hangi Oflu merak ettim dogrusu.[img]smileys/smiley7.gif[/img]

Yorum

İlk olarak Emorfo tarafından gönderildi

utanmaya devam....

rize maçi için Trabzon havalimanina gelen bjk kaflesini 10 bjk li karsiladi.. ne hosgörülü bir sehirmis Trabzon bilmiyordum valla.[img]smileys/smiley7.gif[/img]

Anlatamiyorum...

Söz konusu takim Trabzonspor olmayinca kimse takmiyor diyorum size...

Trabzonda yasayanlara saldiriyorsunuz.

Olay budur.

Yorum

Trabzon'daki arkadaslar bu durumdan rahatsizlik duymuyorlar herhalde.

Orda karsilama yapan adam yarin meydanda formasi ile atkisiyla gezer ki zaten geziyormus gelen haberler o dogrultuda. Deplasman kabesi içten çöküyor haberiniz yok..
            Bazen Sevinç Bazen Keder, Trazonsporlu Olmak Yeter!
            (Hepimiz TÜRKÜZ Ulan!)

Yorum

onlara meydanda trabzonspor formasindan baska forma ile gezilemeyecegini ögretmeliyiz aslinda eger üniversiteye geldilerse adam gibi okusunlar ......
              zαFєя kєskiη --- !!!!αVη! αkєя αskiηα!!!!

"Bugün Trabzonspor için ne yaptın?"

Yorum

İlk olarak oflu144 tarafından gönderildi

utanmaya devam....

Anlatamiyorum...

Olay budur.

Sen sasirmissin birader , gerçekten sasirmis!!!
                Akşam çocuğumun boğazından geçen lokmayı sindirebilmesidir TRABZONLU oluşum!

Yorum

PES DOGRUSU ANLAYISA BAK!!!ISTANBULDAKI SON MAÇTA TAKIMIMIZI TÜKÜRÜK VE KÜFÜR YAGMURUNA TUTAN besiktas taraftarlari TAKIMLARINI TRABZONDA KARSILIYOR.YAZIKLAR OLSUN BIZE
                  Klüpte Artik Çok Para Var MAY Göreve Bize Daha Çok Feti Daha Çok Lange Daha Çok Tansel Lazim....

Yorum

YA NE DEDIGINIZIN FARKINDAMISINIZ SIZ.YILLARCA YAPTIGIMIZ BUYDUDA NOLDU HAKKIMIZDA YAZILMAYAN KALMADI!!

BILMEM SIZIN HOSUNUZA GIDIYORMU ESKIYA DAMGASI YEMEK AMA BENIM GITMIYOR.

MEYDANIN GOBEGINDE BAYRAK SALLASINLAR DEMIYORUZ HERHALDE,BU ISTISMAR OLUR AMA YILDA BIKERE KENDI TAKIMLARINI KARSILAMA HAKLARIDA VARDIR.GIDIP IKI KAFALARINA SIKALIM BARI ENGEL OLALIM.NE DERSINZAMANINDA OLANLARI HATIRLAYIN LUTFEN.TRABZONDA FB KAFILESINE SALDIRDILAR ALI SEN FUTBOLCUSUNUN KAFASINI SARDI CIKARDI SAHAYA,CAN GUVENLIGIMIZ YOK DEDILER OYNAMAK ISTEMEDILER.ELLERINE BU KOZU VEREN VE TS TARAFATARINI TUM TURKIYEYE BOYLE TANITMALARINA FIRSAT VEREN YINE KENDIMIZDIK.

SIMDI TRIBUNUN DEGISEN YUZU DIYORUZ,KAVGAYA,KUFURE HAYIR DIYORUZ.O ZAMAN DAHA DUYARLI OLMAK LAZIM.,

TS DUSMANI NESILLER YETISSIN ISTEMIYORUM.UNIVERSITELILER BU KONUDA ZATEN COK ON YARGILILAR.BENIM FAKULTEMDEDE BU BOYLE.AMA BI YERE KADAR BAZI SEYLERI ANLAYISLA KARSILAMAK LAZIM.

TRABZONLU,TRABZONSPORLU OLMAK FARKTIR.FARKINIZI FARKEDIN..FARKETTIRIN..

Yorum

İlk olarak greywolf tarafından gönderildi
                      İlk olarak oflu144 tarafından gönderildi

utanmaya devam....

Anlatamiyorum...

Olay budur.

Sen sasirmissin birader , gerçekten sasirmis!!!

Hakkimda bi daha yorum yapmayacaksin.[img]smileys/smiley7.gif[/img]

Söyledigin son sözü de görmedim.

Yorum

İlk olarak DRmavi61 tarafından gönderildi

YA NE DEDIGINIZIN FARKINDAMISINIZ SIZ.YILLARCA YAPTIGIMIZ BUYDUDA NOLDU HAKKIMIZDA YAZILMAYAN KALMADI!!

BILMEM SIZIN HOSUNUZA GIDIYORMU ESKIYA DAMGASI YEMEK AMA BENIM GITMIYOR.

MEYDANIN GOBEGINDE BAYRAK SALLASINLAR DEMIYORUZ HERHALDE,BU ISTISMAR OLUR AMA YILDA BIKERE KENDI TAKIMLARINI KARSILAMA HAKLARIDA VARDIR.GIDIP IKI KAFALARINA SIKALIM BARI ENGEL OLALIM.NE DERSINZAMANINDA OLANLARI HATIRLAYIN LUTFEN.TRABZONDA FB KAFILESINE SALDIRDILAR ALI SEN FUTBOLCUSUNUN KAFASINI SARDI CIKARDI SAHAYA,CAN GUVENLIGIMIZ YOK DEDILER OYNAMAK ISTEMEDILER.ELLERINE BU KOZU VEREN VE TS TARAFATARINI TUM TURKIYEYE BOYLE TANITMALARINA FIRSAT VEREN YINE KENDIMIZDIK.

SIMDI TRIBUNUN DEGISEN YUZU DIYORUZ,KAVGAYA,KUFURE HAYIR DIYORUZ.O ZAMAN DAHA DUYARLI OLMAK LAZIM.,

TS DUSMANI NESILLER YETISSIN ISTEMIYORUM.UNIVERSITELILER BU KONUDA ZATEN COK ON YARGILILAR.BENIM FAKULTEMDEDE BU BOYLE.AMA BI YERE KADAR BAZI SEYLERI ANLAYISLA KARSILAMAK LAZIM.

Biz kameralarin önünde adamlara saldirin,dövün demiyoruz ya... onlarin köklerini KTÜ den kurutmak lazim,, karsilama günleri de bizim arkadaslar o elemanlardan 30 dk önce gderler havaalanina, adamlar da bunlari görünce zaten giremezler.. bi vukuat çikmadan olay çözümlenir... simdi bazi arkadaslar; ""bejeke rize maçina gidiyo,ne alaka,bisey olmaz,karsilasinlar" diyebilirler ama ben buna katilmiyorum... Trabzonun eskisi gibi cehennem olasi bana göre bu küçük detaylardan geçiyo...

ne diyoruz; yarin Istanbul'da,havaalaninda mümkün oldugu kadar kalabalik olalim,takimi motive edelim.. yalniz olmadiklarini görürlerse özgüvenleri artar... eee, o adamlar Trabzonda karsilama yapinca ayni sey bejeke futbolculari için geçerli olmuyor mu??? bu konu hassas,,kimseye karsilama yaptirilmamali..

oflu 144,,sen de ifade tarzlarina dikkat et,, emir kipiyle cümle kurma...!
                        Güçlülerin İktidarına Karşı; Trabzonspor!

Yorum

Isteyen istedigin yapar sen nasil istanbulda takimini karsilamaya gidiyorsan,onlarda buraya maça gelen takimlarini karsilamaya giderler.Yok trabzon uyuyormus da falan filan laflar bak ya.

Yorum

İlk olarak Utku61 tarafından gönderildi
                            Isteyen istedigin yapar sen nasil istanbulda takimini karsilamaya gidiyorsan,onlarda buraya maça gelen takimlarini karsilamaya giderler.Yok trabzon uyuyormus da falan filan laflar bak ya.

Bu dedikLerine bende katiLiyorum ama bir yönden onLar da hakLi.
                            www.twitter.com/SDanismaz
                            Gugudali..
                            Pirana Kovalayan Çılgın Hamsi

Yorum

Kardesim engelleyemezsin gidip her büyük takim rizeye deplasmana geldiginde gidip havalimaninda nöbet mi tutacak buradaki millet.Ha sehir içinde forma ile gezen olursa elbet tepkisiz kalmayiz.Disardan ahkam kesmek ile bu isler olmuyor.

Yorum

İlk olarak Utku61 tarafından gönderildi
                                Kardesim engelleyemezsin gidip her büyük takim rizeye deplasmana geldiginde gidip havalimaninda nöbet mi tutacak buradaki millet.Ha sehir içinde forma ile gezen olursa elbet tepkisiz kalmayiz.Disardan ahkam kesmek ile bu isler olmuyor.

Su son cümleyi anlatamdim gitti.Helal ya.

Yorum

Çalışıyor...
                                X