Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Utanmak gerekiyor

Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X

• Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

valla Trabzonla Istanbulu karsilastiriyosunuz ya; PES!... bu isler daha önce nasil oluyodu peki, daha önce nasil engellenebiliyodu?? bu gidisle febe yakinda Grand Zorluda rahat rahat kalir,benden söylemesi..
    Güçlülerin İktidarına Karşı; Trabzonspor!

Yorum

Su Istanbul da olanlar ordan buraya ahkam kesmesin bi kere.

Konusmak parayla degil tabii.

Yorum

İlk olarak oflu144 tarafından gönderildi
        İlk olarak greywolf tarafından gönderildi
        İlk olarak Emorfo tarafından gönderildi

utanmaya devam....

rize maçi için Trabzon havalimanina gelen bjk kaflesini 10 bjk li karsiladi.. ne hosgörülü bir sehirmis Trabzon bilmiyordum valla.[img]smileys/smiley7.gif[/img]

Anlatamiyorum...

Söz konusu takim Trabzonspor olmayinca kimse takmiyor diyorum size...

Trabzonda yasayanlara saldiriyorsunuz.

Olay budur.

Sen sasirmissin birader , gerçekten sasirmis!!!

Hakkimda bi daha yorum yapmayacaksin.[img]smileys/smiley7.gif[/img]

Söyledigin son sözü de görmedim.

Sasirmis sözü neden agrina gittiki bu kadar.Biri birine bi laf söyledimi hemen agrina gidiyor nedense.
        keyif adamı ..

Yorum

Sasirmis sözü senin agirina gitmez mi dostum?

Yorum

Eger yukaridaki sekilde ve olayda böyle kullanilirsa hayir
            keyif adamı ..

Yorum

Senin gitmeyebilir.Fuzuli ve gereksiz yere 5 sayfa yazi yazmisisz.

Yorum

Seninde gitmesin.
                keyif adamı ..

Yorum

Yok abi benim gider.

Yorum

Bu topicin Trabzon da yasayan Trabzonsporlularla Trabzonda yasamayanlari karsi karsiya getirecegi belli degil miydi?

Yorum

Yok abi benim gider.

Iyi gitsin o zaman
                      keyif adamı ..

Yorum

İlk olarak Berat Tekke tarafından gönderildi

Naapalim 'siz takiminizi nasil karsilarsiniz' mi diyelim?[img]smileys/smiley5.gif[/img]

febelilere yaptiginiz muamelenin aynisini yapsaniz kafi.. ayrica febe Zorlu Hotel'de kalamiyo,,gese rahat rahat kaliyor.. bunu da anlayamiyorum.. bu sekilde örnekleri çogaltabiliriz.. bunlar ukfak nüanslar gibi görülebilir ama bence önemli.. adamlardaki deplsaman baskisi azaliyodur bence...

kesinlikle
                        <center> <font size=\"2\">AK KOYUN MELEMESIN*MOR MENEKSE YEMESIN*SEVDIGINI ALMAYAN*BEN EVLENDIM DEMESIN</font> </center>

Yorum

deplasman baskisi diye bahsi geçen durum, rakibi moral olarak yikmak amaciyla uygulamaya sokulur.uygulama sekilleri farklidir...; rakip takimin havaalanina indigi andan itibaren baslar, oteline gittigi istikamette devam eder,stadyumda zirvesine ulasir ve dönüs yolundada ayni sekliylesona erer...

burada bir sorun yok...bu adamlar 40 senedir trabzona gelip giderler.biz bu baskiyi uygularken, daha hiçbir rakip takim futbolcusunun kafasini kesmis degiliz... bizim gözlerimizdeki,yüregimizdeki enerjiden kendi kendilerine ulastiklari bir sonuçtur bu baski... biz kiskirtma olmadigi zaman hep centilmendik,bilen bilir,tarih zaten yaziyor...

deplasman baskisi yaratmak demek, rakip takim futbolcusunu gördügün yerdeöldür... taraftarini yakaladigin yerde bogazini kesdemek degildir...

baski ve stres demek, zaten trabzon demektir...

istanbulpiskopatlarinin en büyük övünç kaynaginin, dedesinin istiklal savasi gazisi olmasindan çok, trabzonda avniakerde maç izlemis olmak oldugunu bazi tecrübelerimden ve iliskilerimden dolayi çok iyi biliyorum...

yani çarsidan,ultravestiden veyabir gefebeden bir adamla konustugunda sana ilk olarak "ben trabzonda maça gitmis bir adamim..." diye kendini gurula takdim eder...

kimse canini sikmasin...

hosçakalin.

Yorum

fb ye nasil muamele yapiliyordu! Ondan mi iki seneden beri bizi burada yeniyor.madem baski vardi neden fb yendi bizi burada berat tekke gel trabzona otur kardesim basla bu islere.Bu nasil is ya! Sizi anlamak güç kardesim o zaman söyle mi oluyor siz istanbulda Trabzonsporumuzu karsilayacaksiniz,acaba diger takim taraftarlarida size bu karsilamayi yapmamak için gelip kafa mi tutacak!

Yorum

UTKUCUM BEN DE KAC GUNDUR AYNI SEYLERI ANLATMAYA CALISIYORUM AMA YOK ANLAMIYORLAR.ESKIDEN OLUYODUDA NE OLUYODU.ADAMLAR CAN GUVENLIGIM DIYE TUTTURUYODU TUM MEDYADA BUNLARA DESTEK CIKIYODU.NIYE OLAYSIZ BI MAC GECMIYODUDA ONDAN.COKMU GUZELDI O ZAMAN.HEM SIMDI OYLE KOLAYDA DEGIL ARKAMIZDA MEHMET ALI YILMAZ GIBI BI ADAM VARDI SIMDI KIM VAR.HÖT DESELER TIRSAN BI TIP.AKLINA ESEN CEZA KESER,AKLINA ESEN YORUM YAPAR BU TAKIM VE TARAFTAR HAKKINDA.SAVUNACAK KIMSEMIZ YOKKI.BU YUZDEN BIZIM KENDIMIZI SAVUNULACAK DURUMLARA DUSURMEMEMIZ LAZIM.

ADAMIN TEKI FB,GS,BJK KASKOLUYLA MEYDANDA GEZEMEZ TABIKI BU AYRI BI KONU.O KADARDA DEGIL DERLER.AMA YILDA BI KEZ GELEN TAKIMINIDA KARSILAR.BUNA BISEY DIYEMEZSIN,DAG BASI DEGIL TRABZON.KI BEN SUANA KADAR BI TEK KISI GORMEDIM O RENKLERI CESARET EDIP UZERINDE TASISIN.AMA ISTANBULDA RAHAT RAHAT TS FORMAMIZI GIYEBILIYORUZ.HALA..

ISTANBULDAKI COK BILIP COK KONUSAN ARKADASLARA SON OLARAK SUNU SOYLEYEYIM BELKI BIRAZ DURUP DUSUNURLER:

GS TARAFTARI TAKIMINI KARSILADI DIYE ORETALIGI YIKTINIZ MANGALDA KUL BIRAKMADINIZ,TRABZONLULARI SUCLU BULDUNUZ.PEKI SIZ BUGUN NE YAPTINIZ KAC KISIYDINIZ HAVA ALANINDA??? CVP:20

BU KADAR YETTER HERHALDE!!!
                              TRABZONLU,TRABZONSPORLU OLMAK FARKTIR.FARKINIZI FARKEDIN..FARKETTIRIN..

Yorum

Edited by: Efrasiyab
                                <font size=\"1\"><font color=BROWN>ASKIMIZ<font color=BLUE> SONSUZ<font color=BROWN> !</font> </font> </font></font>

Yorum

Çalışıyor...
                                X