Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Utanmak gerekiyor

Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X

• Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

İlk olarak oflu144 tarafından gönderildi
    İlk olarak Berat Tekke tarafından gönderildi

İlk olarak oflu144 tarafından gönderildi
    Naapalim 'siz takiminizi nasil karsilarsiniz' mi diyelim?[img]smileys/smiley5.gif[/img]

febelilere yaptiginiz muamelenin aynisini yapsaniz kafi.. ayrica febe Zorlu Hotel'de kalamiyo,,ese rahat rahat kaliyor.. bunu da anlayamiyorum.. bu sekilde örnekleri çogaltabiliriz.. bunlar ukfak nüanslar gibi görülebilir ama bence önemli.. adamlardaki deplsaman baskisi azaliyodur bence...

söylemekle olmuyor dostum.

benden daha trabzonsporlu olamazsin.

gereksiz yere koniusmayin.

"ben senden daha iyi Trabzosnporluyum" mu dedim?? onun orasini Allah bilir de konuyu neden saptiriyosun ki...biz bu olaydan dolayi seni de suçlamadik.. anlatilmak istenen Trabzon eskisi kadar ürkütücü bi deplasman degil Bizans için... sen olayi farkli yönlere çekiyosun...
    Güçlülerin İktidarına Karşı; Trabzonspor!

Yorum

İlk olarak andrei07 tarafından gönderildi

Haftasonu oynanan Akçaabat Gayse maçi için Trabzona gelen Gay kafilesini Trabzonda yaklasik 150 kisi karsiladi ve bu haber görüntülü olarajk tüm kanallarda ve gazetelerde yayinlandi. Trabzon sehrinde gayler hariç hangi istanbul takiminin taraftari bu kadar rahat olabilir. Özellikle Trabzondaki arkadaslara soruyorum!!! Utanmasi gereken birileri varmi??

Antalya da havalar güzel galiba.

Yorum

Oflu kardesim,Antalyada havalar güzel evet dogrudur.Bunu sorarken amacini anlamis degilim.Memleketim burasi burada yasiyorum ama Trabzonsporluyum,bence yanlis olanlari paylasmak istedim sadece.Rahatsizlik duyulmasi gereken bir konu olduguna gerçekten inaniyorum.Bu adamlar orada o kadar rahat olamazzzs
        Klüpte Artik Çok Para Var MAY Göreve Bize Daha Çok Feti Daha Çok Lange Daha Çok Tansel Lazim....

Yorum

bunlar hep dostumuz dediigmiz zaman oldu ama yakinda bitecek cok az kaldi[img]smileys/smiley7.gif[/img]
          FIRTINA61

Yorum

yahu bu olay benim de çok canimi sikti...trabzondaki arkadaslar bilmiyor mu bu taraftarlar kim..bunlarin üniversite ögrencisi oldugunu söyleyin de rahatlayalim.

Yorum

Adamlar takimini karsilamis.

Söleyin hadi son hafta bjk gelcek Trabzon'a.

sizin fikirlerinizle yapalim bi seyler.

Yorum

ya her sefer,nde degil bi sefer onlari biraz pataklasaniz daha bisey yapmazlar üniversteli diilleri zaten 100 kisi yeter bida yapalarmi bakalim trabzon eski havasini kaybetmeye basladi arti herkes rahat gelip kaliyo maçina çikiyor bunlarin biraz gözünü korkutmak lazim

Yorum

Ne bejeke si yaa,, hentbol liginde falan mi geliyo Trbzn BLd maçi için[img]smileys/smiley11.gif[/img]

Yorum

Ne bejeke si yaa,, hentbol liginde falan mi geliyo Trbzn BLd maçi için[img]smileys/smiley11.gif[/img]

a.sebatspor-bjk [img]smileys/smiley5.gif[/img]

Yorum

Burada kimse kimsenin Trabzonspor'luluunu sorgulamiyor. Kimseyi tekil olarakta suçlamiyor. Ortada bariz bi sorun var. Eski Trabzon'u bilenler, yasayanlar en azindan duyanlar, dinleyenler bu durumuçok ama çok yadirgiyor. Önceden Trabzon'a GAY-se, civciv, jimLASTIKçiler gelicekte sehirde karsilanacak he! Adamlarin rüyalarina giriyordu 2-3 gün öncesinden Trabzon. Ama o zamanlar birlik beraberlik varmis. Takima müthis bir sahip çikma varmis. Hele hele Istanbul takimlariyla oynanacak maçlardan önce resmen tüm sehir hazirlanirdi maçlara. Futbolcularin mahallelerinden kus uçurtulmazdi ki aman he bizim topçular ii uyusun diye. Simdi ise bunlari hiç birini görememek, göremediimiz gibide gün geçtikçe kötüye gitmesi sanirim benim gibi düsünenlerin içini burkuyor. Yoksa burada kimse kimsenin ne taraftarliini nede eylemlerini tekil olarak sorguluyor. Sorun tekil diil çogulda, sorgulananda bu zaten. Kimse yanlis anlamasin yani.
                      Hakan KULAÇOĞLU: "Sabırlı, sistemli ve ekonomik, tüketen değil üreten bir Trabzonspor oluşturmak."
                      Murat

Yorum

Özür diliyorum kardesim.. unutmusum..

ne mi yapacaksiniz?? eski günlerde oldugu gibi; bejeke havaalanina gelmeden 1-2 saat önce havaalanina yaklasip bejeke taraftarlarina gözdagi vereceksiniz,adamlar giremeyecekler havaalanina.. Sebat maçlarini biraktik gese Trabzon maçina geldiginde bile karsilama yaptilar.. kimse karsilamazsa adamlar kendilerini daha yalniz hissetmezler mi sence???

Yorum

Özür diliyorum kardesim.. unutmusum..

ne mi yapacaksiniz?? eski günlerde oldugu gibi; bejeke havaalanina gelmeden 1-2 saat önce havaalanina yaklasip bejeke taraftarlarina gözdagi vereceksiniz,adamlar giremeyecekler havaalanina.. Sebat maçlarini biraktik gese Trabzon maçina geldiginde bile karsilama yaptilar.. kimse karsilamazsa adamlar kendilerini daha yalniz hissetmezler mi sence???

Sorun burda iste...

gs nin maçi ts ile olsaydi bu dediklerin teker teker gerçeklesirdi.

Sebat in stadi bile dolmadi maçta.

Burdan anla.

Yorum

berat abi olurmu öyle hiç ya bizim gene mangalda kül birakmamamiz lazim.

Yorum

oflu. gese trabzon ilk yaridaki maçtada karsilama oldu kime ne anlatiyorsunuz siz

Yorum

İlk olarak ÖzGüReisEsenLer tarafından gönderildi
                                oflu. gese trabzon ilk yaridaki maçtada karsilama oldu kime ne anlatiyorsunuz siz

aga bak sen dedin.

trabzon maçi için.

sebat için bi sey yapan yok.

sorun bu.

Yorum

Çalışıyor...
                                X