Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

BMN İstanbul | Lille Osc - Trabzonspor Maç Organizasyonu

Daraltma
X

• Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• İlk olarak EMiRHAN61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
    anadolu yakasında maçı izleyecek olanlar varsa haberleşelim
    Emirhan istersen sende anadolu yakasından bıseyler ayarla mekan fılen FACEBOKDE DUYURALIM NASIL OLSA 110,000 UYESI VAR BEN ADMINIYLE KONUSMAYA CALISIYORUMDA.....HEM ANADOLU HEMDE AVRUPA IKISI BIR YAPARIZ OLMAZSA AMA YINEDE HEP BERABER IYI OLURDU.....

Yorum

• İlk olarak fatihaltun08 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
      Emirhan istersen sende anadolu yakasından bıseyler ayarla mekan fılen FACEBOKDE DUYURALIM NASIL OLSA 110,000 UYESI VAR BEN ADMINIYLE KONUSMAYA CALISIYORUMDA.....HEM ANADOLU HEMDE AVRUPA IKISI BIR YAPARIZ OLMAZSA AMA YINEDE HEP BERABER IYI OLURDU.....
      sımdı bız olurmuyuz 100.00o kısı
      8888888888888888888888888888888888888

Yorum

• İlk olarak fatihaltun08 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle

büyük bi organizasyon yapıp kadroyu bölmek istemem aslında , imkanı olan avrupadada izleyebilir benim ilk maç için imkanım yok o yüzden 2-3 kişiylede olsa beraber izleyebilirim burda . kimse olmasada yanlız izleyecem pek sorun değil
        Bizi yakan ataş "közden ötesi"

Yorum

• TAMAM O ZAMAN MECIDEYKÖYDE AYARLAMAYA ÇALSIYORUZ MEHMET MEKANIN ACIK ADRESI VE RESIMLERINI SENDEN BEKLIYORUM HABERIN OLSUN SONRADA FACEBOKDA LISTEYE ISIM ALMALARI BAŞLARIZ RESIMLERI EKLEYELIMDE :d

Yorum

• İlk olarak Uğur ÇIRAKMAN tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
            gungörenden mecidiyekoy 45 dk emırhan senın bır gerekcen olmaz artık gelmemek için
            Gelmeyeceğim kesin
            "Kocaeli bizi ilk maçta 1-0 yendi. 'Hamsinin kafasını ezdik' başlığı attılar. Gazeteleri soyunma odasına astım. 20 dakikada skor 5-0 oldu. Bizde öyle bir güç vardı o zamanlar."
            Ali Kemal Denizci

Yorum

• Takımızı stadda olamasakta BMN AİLESİ olarak bildiğimiz gibi BİZE HER YER TRABZON olduğu için her yerde destekleyebiliyoruz.
              BMN Ailesi ise eğer, feysbuku bu işe karıştırmasanız.

Yorum

• İlk olarak Uğur ÇIRAKMAN tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                sana da bır facebook yaparız adem bu arada adem macı bırlıkte ızleyelım ayarla kendını de
                Yok Uğur hocam Facebook almayayım ben Pek sevmiyorum onu..

Maalesef gelemiyorum ben maça, o gün gece görevindeyim, yani siz maçı izlerken ben çalışıyor olacağım.. İşyerinin oralarda D-Smart olan yerlere bakacağım, inşAllah bulursam orada izlemeye çalışacağım..

İnşAllah başka organizasyona denk getirirsek birlikte oluruz.. Size iyi seyirler

Yorum

• eyvallah adem keske olsaydın bızlerle ya .... ben nasıl gelecem eve yoldas lazım bana renktas

Yorum

• Çok güzel arkadaşlar devam edelim katılalım mekan'ın güzel olduğuna eminim.
                    Trabzonspor, Ona Hayat Verenlerin Hayatıdır.

Yorum

• o zaman 4-emirhan

Yorum

• Yok malesef ama arkadaşlar için söylüyorum t-bag'ın dediklerine güvenin mekan çok güzel.
                        Trabzonspor, Ona Hayat Verenlerin Hayatıdır.

Yorum

• İlk olarak Mehmet Fırat tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                          BMN Ailesi ise eğer, feysbuku bu işe karıştırmasanız.
                          ASLINDA HAKLISIN AMA KATILIM ÇOK AZ OLDU BIZIMDE AKLIMIZA FACEBOKDAKI HAYRAN SAYFASINDAN DUYURMAK GELDI AKLIMIZA ondan bu yola başvurduk

bırde mehmet mekanla ılgılı bılgıler lazım admınle konuştum dıyorlarkı bız duyuru yapdıkmı katılım oldukca artar 250 KIŞI SIGARMI DIYOR bırde mekanın fotoları lazım ıstersen sana
                          sinancodal_ordulu@hotmail com mehmet bu adres admının sen konuş ıstersen bu kışıyle ADMININ ADI sinan tamam mehmet

Yorum

• valla kardeşim mekan 4 katlı bir yer adam her kat'da maçı vereceğini söyledi yani sorun olmaz istersen 300 kişi olsun şaka bi yanada 250 kişi alırmı diye benim fikrim alır yarın adam ile konuşurum tel'ini aldım
                            EZE EZE KUPA KARADENİZ'E !!!!!!!!!!!!!

https://twitter.com/alphonse_13

Yorum

• İlk olarak Emirhan Makul tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                              Yok malesef ama arkadaşlar için söylüyorum t-bag'ın dediklerine güvenin mekan çok güzel.
                              kardeşim gelemiyormusun ya armut minderlerden bordo mavi olanı özel olarak sana ayırtmıştım ya
                              EZE EZE KUPA KARADENİZ'E !!!!!!!!!!!!!

https://twitter.com/alphonse_13

Yorum

• Fatİh sana 5 dk vermÖistim hala fotograflar yok burada bir isi de tek solememle yapsan sasarim he:d

Yorum

Yükleniyor...
                                X