Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

BMN İstanbul | Lille Osc - Trabzonspor Maç Organizasyonu

Daraltma
X

• Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• Adem Abi aklıma gelmişken söyleyeyim; videoları youtube'a atamadım, hata veriyor sürekli.

Yorum

• İlk olarak Mehmet Fırat tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
      Adem Abi aklıma gelmişken söyleyeyim; videoları youtube'a atamadım, hata veriyor sürekli.
      Sorun değil Mehmet canın sağolsun Daha sonra imkan bulduğumda bi şekilde izlerim inşAllah..

Yorum

• Bidaha sizle maç izleyenin
        "Kocaeli bizi ilk maçta 1-0 yendi. 'Hamsinin kafasını ezdik' başlığı attılar. Gazeteleri soyunma odasına astım. 20 dakikada skor 5-0 oldu. Bizde öyle bir güç vardı o zamanlar."
        Ali Kemal Denizci

Yorum

• şimdi toulose maçını nerde izliyoruz
          EZE EZE KUPA KARADENİZ'E !!!!!!!!!!!!!

https://twitter.com/alphonse_13

Yorum

• Evet Toulose maçına bi program yapın bakalım.Karanti ordayım Makul göreyim seni

Yorum

• Avrupa yakasında istiyoruz

Gelin bizde izleyelim
              "Kocaeli bizi ilk maçta 1-0 yendi. 'Hamsinin kafasını ezdik' başlığı attılar. Gazeteleri soyunma odasına astım. 20 dakikada skor 5-0 oldu. Bizde öyle bir güç vardı o zamanlar."
              Ali Kemal Denizci

Yorum

• Ben Üsküdardaki üniversitenin orda izleyelim derim orası bana sardı
                HAMSİ
                Dünyanın gördüğü en büyük başarı önce bir hayaldi, en büyük çınar önce bir tohumdu, en büyük kuş, bir yumurtada gizliydi.

Yorum

• Orası güzel ama sığar mısınız acaba?

Yorum

• Bir saatten uzak mesafeye gelmiyorum arkadaş.
                    Ali Kemal Denizci

Yorum

• Uşaklar touluse maçı ile ilgili organizasyon olursa büyük ihtimalle gelirim.
                      En son Adem Erdoğan tarafından düzenlendi; 17.08.2009, 16:06.
                      Özkan SÜMER

Yorum

• Bu Adem'i aranıza almayın dışlayın onu, yinede gelirse dövün...
                        Lig Tv'de diğer maçların beleş izlendiği tek şehir. Trabzon!

Yorum

• İlk olarak Koray tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                          Bu Adem'i aranıza almayın dışlayın onu, yinede gelirse dövün...
                          La aynı şeyi sizin maç başlığına yazdım az önce; bu yazıyı onu yazdıktan sonra okudum, demekki birbirimize karşı aynı şeyleri düşünüyoruz Koray.
                          Özkan SÜMER

Yorum

• Alemsin ya
                            Lig Tv'de diğer maçların beleş izlendiği tek şehir. Trabzon!

Yorum

• İlk olarak Mehmet Fırat tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                              Orası güzel ama sığar mısınız acaba?
                              Sığarız ya sorun olmaz.

İlk olarak Emirhan Ömeroğlu tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                              Bir saatten uzak mesafeye gelmiyorum arkadaş.
                              Gelme Emirhan.
                              HAMSİ
                              Dünyanın gördüğü en büyük başarı önce bir hayaldi, en büyük çınar önce bir tohumdu, en büyük kuş, bir yumurtada gizliydi.

Yorum

• İlk olarak Harun Karadeniz tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle

Gelme Emirhan.

Beni sövdürmek hoşunuza gidiyor dimi?

lahavle.
                                Ali Kemal Denizci

Yorum

Yükleniyor...
                                X