Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

BMN İstanbul | Lille Osc - Trabzonspor Maç Organizasyonu

Daraltma
X

• Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• İlk olarak fatihaltun08 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
    Bİrİ mecİdeykÖymÜ dedİ duyamadim valla olursa gelİrİm herkesin ortak noktasi bence karŞiya geÇmek isteyen icinde metrobÜsle rahat geÇer yaniliyormuyum acaba.........................
    usaklar aldıgım en ıyı haber bu ya mecidiyekoy guzelmış
    8888888888888888888888888888888888888

Yorum

• heralde bı 30 kısı cıkarız he

Yorum

• İlk olarak Adem SÖYLEMEZ tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
        Benim hiç facebook'um olmadı abi Dolayısıyla videoyu da izleyemiyorum
        sana da bır facebook yaparız adem bu arada adem macı bırlıkte ızleyelım ayarla kendını de

Yorum

• Arkadaşlar

TRABZONSPOR'UMUZUN AVRUPA LİGİ PLAYOFF İLK MAÇI FRANSANIN GÜÇLÜ TEMSİLCİLERİNDEN TOULOUSE İLE KARŞI KARŞIYA GELECEK

Takımızı stadda olamasakta BMN AİLESİ olarak bildiğimiz gibi BİZE HER YER TRABZON olduğu için her yerde destekleyebiliyoruz...

TRABZONSPOR - TOULOUSE MAÇI
          PERŞEMBE AKŞAMI SAAT : 19:45
          MECİDİYEKÖYDE AMBİANS NARGİLE KAFE'DE TÜM BMN AİLESİ OLARAK İZLEYELİM
          MEKANLA İLGİLİ NOTLAR : SİGARA İÇİLEBİLİYOR , RAHAT VE KONFORLU BİR ŞEKİLDE MAÇ İZLEME KEYFİ , KÜFÜR VS. ŞEYLER DE SERBEST
          ADRES : MECİDİYEKÖY DURAĞINDAN İNİNCE PROFİLOYA İNEN YOLDA TAM AÇIK ADRESİ BİLMİYORUM AÇIK ADRESİ BUGÜN MEKAN SAHİBİNİN YANINA GİDİP ALIRIM , GELECEK ARKADAŞLARLA PROFİLONUN ORASI YADA MECİDİYEKÖY DURAĞINDA BULUŞUP TOPLU BİR ŞEKİLDE MAÇA GİDELİM.

MAÇ ÜCRETİ 5 TL....

MEKANIN FOTOĞRAFINI YARIN SİTEYE EKLİYECEĞİM MERAK EDENLER İÇİN....
          AÇIK ADRES : SELAHATTİN PINAR CAD. NACİ KASIM SOK. NO 14/3 ( PTT KARŞISI )
          MECİDİYEKÖY - İSTANBUL

MAÇA GELECEK BÜTÜN ARKADAŞLAR İLE SAAT TAM 18:00'DAN İTİBAREN CEVAHİR ALIŞVERİŞ MERKEZİ ÖNÜNDE TOPLANMAYA BAŞLAYACAĞIZ...
          BU ARADA SAYIMIZ ÇOK OLSUN ARKADAŞLAR HERKEZ TANIDIĞINA SÖYLESİN BU ŞÖLENİ KAÇIRMAYALIM TEK YÜREK OLALIM
          BU ARADA 61. DK KAMERASI OLAN VARSA GETİRSİN BENDE YOK GARSON 61. Bİ KUTLAMADA BİZ YAPARIZ BİZİ KAMERAYA ÇEKER

HAYDİ BÜTÜN TRABZONSPOR'LULAR !!!!!!!

İLETİŞİM : 0539 - 511 - 20 - 18 ( MEHMET )

VİRA BİSMİLLAH

LİSTE

1) t-bag
          2) uğur ÇIRAKMAN +1
          3) fatihhaltun08
          ... TOPLAM 4 KİŞİ

HADİ ARKADAŞLAR BU SAYI ARTSIN....
          En son Alp Yavuz 13 tarafından düzenlendi; 18.08.2009, 21:40.
          EZE EZE KUPA KARADENİZ'E !!!!!!!!!!!!!

https://twitter.com/alphonse_13

Yorum

• umarım bu mekan ugurlu gelir... hadı bmn istanbul

Yorum

• gungörenden mecidiyekoy 45 dk emırhan senın bır gerekcen olmaz artık gelmemek için

Yorum

• Mehmet ben bu duyuruyu facebokda 110,000 kisilik hayran sayfasinda yÖneticiye bildiriyİm istersen oda duyursun 110,000 kisiye ordan baya gelen olur mekan konusunda istersen ŞÖyle yapalim bilmeyenler icin yani face hesaba gİrerse cevahirde buluŞuruz mesela 6,30 yada 7,00 de yuruyerek oraya geceriz bilmeyenler icin fotograflari bekliyorum .............

Yorum

• Bundan böyle Bmn-İstanbul sizlerle beraberim öğrencilik işte ne olsun en büyük hayalim Kadıköyde Trabzonspor maçını izlemekti sesim kısılana kadar Trabzonspor'u desteklemek şimdiden adımı yazın

1.OYılmaz
                  Kazimişi gzas vorert

Yorum

• İlk olarak fatihaltun08 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                    Mehmet ben bu duyuruyu facebokda 110,000 kisilik hayran sayfasinda yÖneticiye bildiriyİm istersen oda duyursun 110,000 kisiye ordan baya gelen olur mekan konusunda istersen ŞÖyle yapalim bilmeyenler icin yani face hesaba gİrerse cevahirde buluŞuruz mesela 6,30 yada 7,00 de yuruyerek oraya geceriz bilmeyenler icin fotograflari bekliyorum .............
                    valla benim hiç aklıma gelmedi ama öyle daha mantıklı
                    ekliyorum listeye senide tamam

Yorum

• fatih face'e bnm tel numaram ile alphonse_gonzales@hotmail.es eklede gelmek isteyenler bmn ailesine üye deilse öyle eklerim

Yorum

• İlk olarak t-bag tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                        valla benim hiç aklıma gelmedi ama öyle daha mantıklı
                        ekliyorum listeye senide tamam
                        İsmimi eklemişsin yanlız henüz İstanbul'a ulaşmadım şu Üniversitesi kayıt işlemleri halledilsin ondan sonra fb-Trabzonspor organizasyonunu kastetmiştim
                        Kazimişi gzas vorert

Yorum

• anadolu yakasında maçı izleyecek olanlar varsa haberleşelim
                          Bizi yakan ataş "közden ötesi"

Yorum

• Ugurdan bir kisi sil ugur beni oraya eklemis sen +1 yap ugurdakini beni ekle ben facebokda o hayran sayfasinda adminle konusmaya calisacam resimde eklerim daha canli olur sen resimleri yayinlada seni bekliyom duvarina yazdim simdiden siraya girenler var istek var diyorlar sadece bu maÇ icin dusunmeyelim diye artik onunu alamayacz gorunen o ki

Yorum

• İlk olarak OYılmaz61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                              İsmimi eklemişsin yanlız henüz İstanbul'a ulaşmadım şu Üniversitesi kayıt işlemleri halledilsin ondan sonra fb-Trabzonspor organizasyonunu kastetmiştim
                              ben bu maç için anlamıştım kusura bakma

Yorum

• tamam ben şimdi işten çıkıyorum mekan sahibi ile konuşuğ fotoğraf çekicem akşam net'e girebilirsem akşam yollarım mail adresi ile arkadaşlar

Yorum

Yükleniyor...
                                X