Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

BMN İstanbul | Lille Osc - Trabzonspor Maç Organizasyonu

Daraltma
X

• Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• Fatih'te kaç kişi olucaz kalabalık oluruz umarım ya
    EZE EZE KUPA KARADENİZ'E !!!!!!!!!!!!!

https://twitter.com/alphonse_13

Yorum

• Elimde olmayan sebepden dolayı ben akşama gelemiyorum. kusura bakmayın listeden adımı silebilirsiniz.
      inşallah birdahaki organisazyonda görüşmeküzere
      Ufacık Bir MAÇKA Deresiyim Ama Doğrudan Denize Akarım...
      NORTHERNER
      RUHSUZ VE ONURSUZ TAKIM İSTEMİYORUM

Yorum

• Kalabalık olmalıyız bugün çok kalabalık
        EZE EZE KUPA KARADENİZ'E !!!!!!!!!!!!!

https://twitter.com/alphonse_13

Yorum

• İlk olarak Hasan Cubukcu tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
          Günaydin Dostlarim tam 5 kisiydik dünden itibaren 7 kisi olduk , 2 kisi Türkiyeden geldi tanimiyorum usaklari sordular bizide alabilirmisindiye niye omasin dedim , ve 7 tsli cilgin cikti yola !!
          Haberiniz olsun !!! Yardim isterseniz bana bir caldirin ben geri aryabilirim sizi .

Cubukcu Hasan 0049-15781752333
          sevincliyken ne kadar da yardımsever oluyosun sen oyle, bravo sana
          Futbol taraftardır!

Yorum

• Arkadaşlar maçı Kadıköyde beraber izlemek isteyenler için bir hatırlatma.

Kadıköyde Rex sinemasının sol çaprazında bulunan Zurich isimli mekanda olacağız.
            ''Üzgün olmaktansa öfkeli olmayı yeğlerim'' (Hodus)

Yorum

• ArkadaŞlar findikzadeden cerrahpaŞa yÖnÜne yÜrÜdÜkten 100 metre sonra saĞ tarafta arapgİr vakfi bİnasini gÖrÜnce saĞa dÖnÜp 50 metre sonra saĞdakİ İkİncİ sokaĞin gİrİŞİnde kÖŞesİnde tekel bayİsİ var karŞisi Çukurbostan
              alem buysa krali sensin

Yorum

• Yav çok geç kaldım ama Taksim'de organizasyon var mı? Ben yok diye biliyordum hiç bakmadım başlığa..

Acil?
                trabzonspor formasıyla meydan'a girememek hayaldi gerçek oldu.

Yorum

• Beşiktaş'ta da Trabzonlular derneği var ama cska maçını orada izledm 3-0 yenildik. hiç gidesim gelmiyor. Ama o civarlarda oturanlara duyurulur
                  trabzonspor formasıyla meydan'a girememek hayaldi gerçek oldu.

Yorum

• Ben ilk defa bu derneğimizde maçı izledim oldukçada beğendim gayet şirin güzel bir dernek serviste gayet iyidi abi sürekli çayları getirdi sıcak sıcak sigara içenler için azcık sorun oldu ama onada çare bulundu
                    Tolga'nın kurtarışlarından sonraki alkışların inlettiği kadar kaçan pozisyonlarda yöresel tabirler duyulmaya değerdi
                    Katılan arkadaşlara tekrar teşekkürler...
                    Olmadi Dedeğumuz,Oldi Demeduğumuz...

Yorum

• Bizim Pendik totem mi tuttu ama İnter takımı bir 5 dakika daha dayanamadı
                      Geri zekalılar.
                      En Uzak Mesafe, Ne Afrika, Ne Çin, Ne Hindistan, Ne de Yıldızlar Geceleri Işıldayan
                      En Uzak Mesafe İki Kafa Arasındaki Mesafedir Birbirini Anlamayan ..........

Yorum

• fındıkzadedeki organizasyon ortam çok güzeldi.. tek ciddi sıkıntı sigara içilmesiydi.. içilmesin diye ricada bulunduk ama saygı gösterilmedi buna üzüldüm açıkçası... ağzına mukayet olamıyormu insan bilemiyorum..neyse.. yeni organizasyonlarda görüşürüz inşallah..

Yorum

• Herkese teşekkürler...
                          Bilmediğimiz yer değil hani...
                          Ayağımıza kadar gelmişsiniz
                          Eve 100 metre falan yani
                          Örnekalan Köyü Kültür ve Yardımlaşma Derneği...
                          Hakkı gel sırrını eyleme zahir,
                          Olmak ister isen bu yolda mahir,
                          Harabat ehlini hor görme şakir,
                          Defineye malik viraneler var.

Yorum

Yükleniyor...
                          X