İlk olarak EMiRHAN61 tarafından gönderildi
Gönderiyi görüntüle
Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
BMN İstanbul | Lille Osc - Trabzonspor Maç Organizasyonu
Daraltma
X
-
İlk olarak fatihaltun08 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleEmirhan istersen sende anadolu yakasından bıseyler ayarla mekan fılen FACEBOKDE DUYURALIM NASIL OLSA 110,000 UYESI VAR BEN ADMINIYLE KONUSMAYA CALISIYORUMDA.....HEM ANADOLU HEMDE AVRUPA IKISI BIR YAPARIZ OLMAZSA AMA YINEDE HEP BERABER IYI OLURDU.....8888888888888888888888888888888888888
Yorum
-
İlk olarak fatihaltun08 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleEmirhan istersen sende anadolu yakasından bıseyler ayarla mekan fılen FACEBOKDE DUYURALIM NASIL OLSA 110,000 UYESI VAR BEN ADMINIYLE KONUSMAYA CALISIYORUMDA.....HEM ANADOLU HEMDE AVRUPA IKISI BIR YAPARIZ OLMAZSA AMA YINEDE HEP BERABER IYI OLURDU.....
büyük bi organizasyon yapıp kadroyu bölmek istemem aslında , imkanı olan avrupadada izleyebilir benim ilk maç için imkanım yok o yüzden 2-3 kişiylede olsa beraber izleyebilirim burda . kimse olmasada yanlız izleyecem pek sorun değilBizi yakan ataş "közden ötesi"
Yorum
-
İlk olarak Uğur ÇIRAKMAN tarafından gönderildi Gönderiyi görüntülegungörenden mecidiyekoy 45 dk emırhan senın bır gerekcen olmaz artık gelmemek için"Kocaeli bizi ilk maçta 1-0 yendi. 'Hamsinin kafasını ezdik' başlığı attılar. Gazeteleri soyunma odasına astım. 20 dakikada skor 5-0 oldu. Bizde öyle bir güç vardı o zamanlar."Ali Kemal Denizci
Yorum
-
İlk olarak Uğur ÇIRAKMAN tarafından gönderildi Gönderiyi görüntülesana da bır facebook yaparız adembu arada adem macı bırlıkte ızleyelım ayarla kendını de
Pek sevmiyorum onu..
Maalesef gelemiyorum ben maça, o gün gece görevindeyim, yani siz maçı izlerken ben çalışıyor olacağım.. İşyerinin oralarda D-Smart olan yerlere bakacağım, inşAllah bulursam orada izlemeye çalışacağım..
İnşAllah başka organizasyona denk getirirsek birlikte oluruz.. Size iyi seyirler
Yorum
-
İlk olarak Mehmet Fırat tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleBMN Ailesi ise eğer, feysbuku bu işe karıştırmasanız.
bırde mehmet mekanla ılgılı bılgıler lazım admınle konuştum dıyorlarkı bız duyuru yapdıkmı katılım oldukca artar 250 KIŞI SIGARMI DIYOR bırde mekanın fotoları lazım ıstersen sana
sinancodal_ordulu@hotmail com mehmet bu adres admının sen konuş ıstersen bu kışıyle ADMININ ADI sinan tamam mehmet
Yorum
-
İlk olarak Emirhan Makul tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleYok malesefama arkadaşlar için söylüyorum t-bag'ın dediklerine güvenin mekan çok güzel.
Yorum
Yorum