İlk olarak ki-ok tarafından gönderildi
Gönderiyi görüntüle
Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
Bursaspor Maçından Sonra Sesi Kısılmayan Taraftar İstemiyoruz!!!
Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X
-
İlk olarak robinhood61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle1-Bursa maçında dakika ve skor ne olursa olsun
2-Yapılan oyuncu değişikliklerini beğenelim beğenmeyelim
3-Oynadığımız oyun iyi veya kötü olsun
kısacası ne olurs aolsun o maçta olumsuz hiçbir hava yaratmayalım
takımımız gol kaçırdığı zaman, kötü pas attığımız zaman,moral verelim
çekirdeği bırakıp son düdüğe kadar hep bağıralım olumlu destek verelim"İnsan üç beş damla kan, ırmak üç beş damla su;
Bir hayata çattık ki, hayata kurmuş pusu.
Geldi ölümlü yalan, gitti ölümsüz gerçek;
Siz, Hayat Süren Leşler, Sizi Kimi Diriltecek?"
Yorum
-
bunu valinin yarı fiyatına kombine sattığı yaşlı aamcalara demek lazım biz gençler bağırırı çağırırız..
onlarsa ancak homurdanıp yuhlarlarSanman ki taleb-i devlet ü câh etmeye geldik
Biz âleme bir yâr için âh etmeye geldik
.................Yenişehirli Avni
Yorum
-
Arkadaşıma katılıyorum. Her zaman destek olunmalı. Yensen de yenilsen de deniliyor ya, işte öyle. Çağdaş taraftar modeli yani.
Kocaelinin bize küfür etmesine de bir anlam veremiyorum. Ama şunu çok iyi biliyorum ki, onları ciddiye almamalıyız. Bu taktik maalesef bizde her zaman işe yaramıştır. Bize küfür ediliyor ve biz de onları dilimizden düşürmüyoruz. Onlar bizim rakibimiz değil.avatar: şike soruşturmasını yürüten özel yetkili savci Mehmet BERK.
Yorum
-
İlk olarak Tsemre tarafından gönderildi Gönderiyi görüntülebsete yazılması lazım forumda şampiyonlukla ilgili şimdiden yazılması lzım sonra kale arkalarına kahıtlara yazılıp dahıtılması lazım cok masraf ama trabzonum için deher yksa baska turlu bir ahızdan baramayızYeNdiKçE çOşKuMuZ yEnİlDiKçE DeStEğİmİz ArTaCaK..............
Yorum
-
İlk olarak ki-ok tarafından gönderildi Gönderiyi görüntülezaten susanlar yüzünden biz 25 senedir şampiyon olamadık.. yoksa futbolcularda, teknik heyette veya yönetimde hiçbir sorumluluk yok..sadece susanlar yüzünden..
kendi kendine cevap veriyosun zaten.. kocaeli taraftarı susmadı, takım kümeye düştü.. daha ne diyim ki.. tek kıstasın bu olsun, at gözlüğüyle bak, güya takımına çok şey kat.. söven kaç kişiyi sısturdun maçta? ya da sağa sola saldıran kaç kişiyi sakinleştirdin? bağırmak mı tek sorun sanıyorsun?
dün yanımızdaki kocaeli taraftarı bize sayarken, yanımdaki arkadaş da çok uzak olmamıza rağmen birine bakıp saydırmaya başladı.. koluna girip zıplamaya, tezahürata soktum..bana bakıp güldü, tezahürata katıldı.. olması gereken bu.. zorla kimseye bişe yaptıramazsın, yaptırmamalısın, kötü hareketlerde bulunanları da sakinleştirmelisin.. yapmamız gerekn bu.. eksiğimiz bu..
stadyumun amacı yapılan maçları seyretmektir... bağırırsın, kimse sana niye bağırıyosun demez.. içimden geldi sana ne kardeşim dersin..ama bunu başkalarının haklarını engelemeden yapacaksın.. sen insanları bu şekilde yargılayamazsın "tiyatro seyretmeye mi geliyosunuz" diye.. adam maç izlemeye gelmiş,saygı duy.. sen de bağırmaya gittin, saygı duysun.. kaç defa gördün tribünde bağırmayan birinin bağıranlara su fırlattığını? bağıran şöyle olsun böyle olsun dediğini.. nerdne biliyosun adamın içinden geçenleri? belki canı sıkılmıştır, gideyim bi ortamın coşkusuna katılayım demiştir, belki canı o gün bağırmak istemiyodur ama takımının yanında olmak istiyordur.. sana mı kaldı bunu engellemek,yargılamak.. ben bunu anlayamıyorum.. insanlar statlara eğlenmek için giderler.. adam o şekilde eğleniyorsa onu yargılayamazsın..sen de oraya para verip giriyosun, o adam da para verip giriyor.. sen bağır, coş, o adam izlesin..
bunu ben kendim için yazmadım..stada gidince oturmuyorum merak etme.. ama bu demek değil ki ben başkalarının haklarını elinden almalıyım, ya da benm yaptığım tek doğru..ben bağırıyorum.. ama bağırmayana bağır demem.. öyle bir hakkım yok.. bugün tribünlerde olaylar çıkıyorsa bunun sebebi bu "tek doğru vardır o da benimkidir" zihniyetidir..bunu tartışmaya açmıyorum bile çünkü aklı selim insanların hepsi bunun farkında..
bu arada, dün ateşli dakikalarda bizim taraftarlardan bazıları sahaya su şişesi sallarken bir adet ne olduğunu tanımlayamadığım kişinin attığı su şişesi en öndeki 5-6 yaşındaki çocuklardan birinin kafasına düştü.. bağırmayı tartışacağınıza oturun bu tanımlayamayan canlıları nasıl temizleyeceğimizi düşünün.. o çocuklar daha sonra tellerin üstünden sahaya alındı, orda kendi aralarında bişeler oynamaya başladılar.. yazık günah değil mi? 5-6 yaşında çocuk..ÇOCUK.. yapılanlar bağırmaktan ve takımı ateşlemekten öteye geçmesin..lütfen...
Yorum
-
İlk olarak ki-ok tarafından gönderildi Gönderiyi görüntülekimse kimseyi bağırmak için zorlayamaz.. bağırmamayı düşünüp stada girip maçı izleyen adama da kalkıp niye bağırmıyosun diyemezsiniz,hakkınız yok.. bu yüzden tribünde çok kavgalar çıkıyor ve birçok insan rahatsız..insanları maçlardan soğutmayın.. insanın içinde yoksa siz onu zorla bağırtamazsınız.. bağırmayan şu olsun bu olsun gibi zan altında bırakacak ifadeler de hiç hoş değil... bırakın insanlar istediğini yapsın.. siz eğer bağırıyosanız, destek verdiğinize inanıyosanız, bu sizi rahatlatsın..başkalarının yaptıkları ya da yapmadıklarının sizin için bir önemi olmamalı..
dediğim gibi insanları soğutmayınSanman ki taleb-i devlet ü câh etmeye geldik
Yorum
-
söylemek istediklerimi anlamayan, anlamak istemeyen varsa çok ciddi bir şekilde oturup saatlerce konuşurum o insanlarla.. bizim eksiğimiz susmak, bağırmak vs değil.. çok daha farklı şeyler.. bir kişi çıkıp demiyor ki "karşı takımın taraftarının anasına bacısına küfreden fenerli olsun" diye.. açık açık ilan edelim bizim taraftarımız kimseye küfretmeyecek, takımına tezahürat yapacak.. bu tribünlerden neler çıktı biliyorsunuzdur.. demin bahsettiğim olay, sivas maçında kafası yarılan bir sivaslı önümüzden geçerken ohh ohh çekmeler, yıllar önce belçikadan trabzona tatile gelen bir trabzonlunun ailesiyle maça geldiğinde çocuğunun atılanlardan ötürü kafasının yarılması... daha neler sayılabilir..
yazdıklalrımın dikkat ederseniz başlıkla hiçbir alakası yok.. ama demek istediğim, tek eksiğimizin başıkta yazan olmadığı...
Yorum
-
İlk olarak ki-ok tarafından gönderildi Gönderiyi görüntülesöylemek istediklerimi anlamayan, anlamak istemeyen varsa çok ciddi bir şekilde oturup saatlerce konuşurum o insanlarla.. bizim eksiğimiz susmak, bağırmak vs değil.. çok daha farklı şeyler.. bir kişi çıkıp demiyor ki "karşı takımın taraftarının anasına bacısına küfreden fenerli olsun" diye.. açık açık ilan edelim bizim taraftarımız kimseye küfretmeyecek, takımına tezahürat yapacak.. bu tribünlerden neler çıktı biliyorsunuzdur.. demin bahsettiğim olay, sivas maçında kafası yarılan bir sivaslı önümüzden geçerken ohh ohh çekmeler, yıllar önce belçikadan trabzona tatile gelen bir trabzonlunun ailesiyle maça geldiğinde çocuğunun atılanlardan ötürü kafasının yarılması... daha neler sayılabilir..
yazdıklalrımın dikkat ederseniz başlıkla hiçbir alakası yok.. ama demek istediğim, tek eksiğimizin başıkta yazan olmadığı...YeNdiKçE çOşKuMuZ yEnİlDiKçE DeStEğİmİz ArTaCaK..............
Yorum
-
ben trabzondaki taraftarımıza güveniyorum.takımı şampiyon gibi karşılayacaklar.yensede yenilsede bağrına basacaklar.biz kocaeli maçına giderken üç puan garanti değildi yaptıklarımız ortada tezahurata gelince dünkü maçta bordo mavi tezhuratı yapılırken hodri meydanın sesi sinek gibi sönük kalmıştı.biz doksan dakika hiç oturmadık oğlumu kucağımda tuttum bel rahatsızlığı çekmeme rağmen.biz taraftarlar son üç maçta şampiyona yakışan ne varsa yaşatmalıyız.hiç bir olumsuz harekkette bulunmamalıyız.bu takım inanın herşeyi hak ediyor.uzun zamandır bu kadar mutlu ve uzun vadede bir yarışta olmamıştık.şampiyonluğu hak eden varsa bu sadece ve sadece bordo mavili taraftardır.son üç haftada bunu en iyi şekilde yerine getireceğine inanıyorum.İhtilalsin efsanesin bir devsin Trabzon
Tek büyük var o da sensin sampiyon Trabzon
Hayde hayde vur hayde Trabzon
Yorum
-
İlk olarak ki-ok tarafından gönderildi Gönderiyi görüntülesöylemek istediklerimi anlamayan, anlamak istemeyen varsa çok ciddi bir şekilde oturup saatlerce konuşurum o insanlarla.. bizim eksiğimiz susmak, bağırmak vs değil.. çok daha farklı şeyler.. bir kişi çıkıp demiyor ki "karşı takımın taraftarının anasına bacısına küfreden fenerli olsun" diye.. açık açık ilan edelim bizim taraftarımız kimseye küfretmeyecek, takımına tezahürat yapacak.. bu tribünlerden neler çıktı biliyorsunuzdur.. demin bahsettiğim olay, sivas maçında kafası yarılan bir sivaslı önümüzden geçerken ohh ohh çekmeler, yıllar önce belçikadan trabzona tatile gelen bir trabzonlunun ailesiyle maça geldiğinde çocuğunun atılanlardan ötürü kafasının yarılması... daha neler sayılabilir..
yazdıklalrımın dikkat ederseniz başlıkla hiçbir alakası yok.. ama demek istediğim, tek eksiğimizin başıkta yazan olmadığı...Sanman ki taleb-i devlet ü câh etmeye geldik
Yorum
Yorum