Taraftara da heyecen geldiği için her zamanki gibi uğultular için bir maç olacaktır..İşimiz zor..
Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
Bursaspor Maçından Sonra Sesi Kısılmayan Taraftar İstemiyoruz!!!
Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X
-
kimse kimseyi bağırmak için zorlayamaz.. bağırmamayı düşünüp stada girip maçı izleyen adama da kalkıp niye bağırmıyosun diyemezsiniz,hakkınız yok.. bu yüzden tribünde çok kavgalar çıkıyor ve birçok insan rahatsız..insanları maçlardan soğutmayın.. insanın içinde yoksa siz onu zorla bağırtamazsınız.. bağırmayan şu olsun bu olsun gibi zan altında bırakacak ifadeler de hiç hoş değil... bırakın insanlar istediğini yapsın.. siz eğer bağırıyosanız, destek verdiğinize inanıyosanız, bu sizi rahatlatsın..başkalarının yaptıkları ya da yapmadıklarının sizin için bir önemi olmamalı..
dediğim gibi insanları soğutmayın
Yorum
-
Bursa maçında küfür bile olmamalı.Son hafta fener maçına sahamızı kapatır federasyon.
Bursa bjkyi içine çektiği girdaba bizide çekmek istiyor.Bize düşman olup kendi ayarındaki takımlara hava atacaklar "büyük takımlara kafa tutuyoruz" diye.Zira bjk ile yaşadıkları için böyle bir durum söz konusu.Maça gelirsek ilk yarıda oynanan Antalya,Kocaeli,Sivas maçlarındaki gibi coşkuyla taım desteklenmeli.Bursa ile uğraşarak zaman kaybetmeye değmez.Bunun için geçen sene ERDOĞDU luların yaptığı pankartı asmak yeterli olur.Biz maça konsantre olup takımı ateşlemeliyiz*
*
Şampiyonluklarımız:1.1975-76, 2.1976-77, 3.1978-79, 4.1979-80, 5.1980-81,6.1983-84,6+1.2010-11
Yorum
-
İlk olarak ki-ok tarafından gönderildi Gönderiyi görüntülekimse kimseyi bağırmak için zorlayamaz.. bağırmamayı düşünüp stada girip maçı izleyen adama da kalkıp niye bağırmıyosun diyemezsiniz,hakkınız yok.. bu yüzden tribünde çok kavgalar çıkıyor ve birçok insan rahatsız..insanları maçlardan soğutmayın.. insanın içinde yoksa siz onu zorla bağırtamazsınız.. bağırmayan şu olsun bu olsun gibi zan altında bırakacak ifadeler de hiç hoş değil... bırakın insanlar istediğini yapsın.. siz eğer bağırıyosanız, destek verdiğinize inanıyosanız, bu sizi rahatlatsın..başkalarının yaptıkları ya da yapmadıklarının sizin için bir önemi olmamalı..
Yorum
-
İlk olarak ki-ok tarafından gönderildi Gönderiyi görüntülekimse kimseyi bağırmak için zorlayamaz.. bağırmamayı düşünüp stada girip maçı izleyen adama da kalkıp niye bağırmıyosun diyemezsiniz,hakkınız yok.. bu yüzden tribünde çok kavgalar çıkıyor ve birçok insan rahatsız..insanları maçlardan soğutmayın.. insanın içinde yoksa siz onu zorla bağırtamazsınız.. bağırmayan şu olsun bu olsun gibi zan altında bırakacak ifadeler de hiç hoş değil... bırakın insanlar istediğini yapsın.. siz eğer bağırıyosanız, destek verdiğinize inanıyosanız, bu sizi rahatlatsın..başkalarının yaptıkları ya da yapmadıklarının sizin için bir önemi olmamalı..
Yorum
-
Günahım kadar sevmediğim Fenerin birkaç maçına gittim arkadaşlarımla, numaralıda oturdum, takım elbiseli adamlar bile maç boyu susmuyor, pozisyonları alkışlıyorlar. Bizde pozisyon tekrarlarında taraftarlara bakıyorum da cep telefonuyla uğraşan bile var. Dün Kocaeli taraftarını gördünüz, hoşunuza gitmese de 90 dakika susmadılar. helal olsun.
Yorum
-
dediğim gibi insanları soğutmayınYeNdiKçE çOşKuMuZ yEnİlDiKçE DeStEğİmİz ArTaCaK..............
Yorum
-
Yorum
-
İlk olarak Haluk Ongan tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleişte bu yüzden biz 33 sene daha şampiyon olamayız...
Günahım kadar sevmediğim Fenerin birkaç maçına gittim arkadaşlarımla, numaralıda oturdum, takım elbiseli adamlar bile maç boyu susmuyor, pozisyonları alkışlıyorlar. Bizde pozisyon tekrarlarında taraftarlara bakıyorum da cep telefonuyla uğraşan bile var. Dün Kocaeli taraftarını gördünüz, hoşunuza gitmese de 90 dakika susmadılar. helal olsun.
kendi kendine cevap veriyosun zaten.. kocaeli taraftarı susmadı, takım kümeye düştü.. daha ne diyim ki.. tek kıstasın bu olsun, at gözlüğüyle bak, güya takımına çok şey kat.. söven kaç kişiyi sısturdun maçta? ya da sağa sola saldıran kaç kişiyi sakinleştirdin? bağırmak mı tek sorun sanıyorsun?
dün yanımızdaki kocaeli taraftarı bize sayarken, yanımdaki arkadaş da çok uzak olmamıza rağmen birine bakıp saydırmaya başladı.. koluna girip zıplamaya, tezahürata soktum..bana bakıp güldü, tezahürata katıldı.. olması gereken bu.. zorla kimseye bişe yaptıramazsın, yaptırmamalısın, kötü hareketlerde bulunanları da sakinleştirmelisin.. yapmamız gerekn bu.. eksiğimiz bu..
İlk olarak Mustafa K. Demirbaş tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleınsanlar oraya sınema tıyatro ızlemye gelmıyor izlemek ısteyen evınde de ızleyebılır stada takıma destek vermek ıcın gelınır nasılsi siz diyorsanız ki kımseyi zorla bağırtamazsınız o zaman bağıranada o bağırmak istemyenler engel olmaya kalkmasın kalkarsa kavgada olur kavgaya karşıyız ama bazen iyice adamın canını sıkıyorlar takım şampiyonluğa gidiyor hala oturmada aklı olan varsa helal olsun diyorum biz bağırmaya devam edecez tüm gruplarda aynı şekilde sizde oturmaya devam edin şampiyonlukta bizimde çok katkımız oldu dersiniz ...
bunu ben kendim için yazmadım..stada gidince oturmuyorum merak etme.. ama bu demek değil ki ben başkalarının haklarını elinden almalıyım, ya da benm yaptığım tek doğru..ben bağırıyorum.. ama bağırmayana bağır demem.. öyle bir hakkım yok.. bugün tribünlerde olaylar çıkıyorsa bunun sebebi bu "tek doğru vardır o da benimkidir" zihniyetidir..bunu tartışmaya açmıyorum bile çünkü aklı selim insanların hepsi bunun farkında..
bu arada, dün ateşli dakikalarda bizim taraftarlardan bazıları sahaya su şişesi sallarken bir adet ne olduğunu tanımlayamadığım kişinin attığı su şişesi en öndeki 5-6 yaşındaki çocuklardan birinin kafasına düştü.. bağırmayı tartışacağınıza oturun bu tanımlayamayan canlıları nasıl temizleyeceğimizi düşünün.. o çocuklar daha sonra tellerin üstünden sahaya alındı, orda kendi aralarında bişeler oynamaya başladılar.. yazık günah değil mi? 5-6 yaşında çocuk..ÇOCUK.. yapılanlar bağırmaktan ve takımı ateşlemekten öteye geçmesin..lütfen...
Yorum
-
bağırıp takıma destek olan (taraftarları) rahatsız etmesin...elbet bir gün... (belki yarın, belki yarından da yakın) ...PARAYA KARŞI EMEĞİN SAVAŞI...
...KONSANTRASYON...
Yorum
Yorum