Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Fatih Tekke'nin Geri Dönmesini İstiyoruz!..

Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X

• Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• İlk olarak mashal61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
    Alınırsa stadda şöyle 10 bin kişinin önünde bir tören iyi gider.
    Olabilir ama fatih geldigi zaman imza töreni düzköy yayla kentte yapilsa cok hos olurdu.
    "Yükseldi Karadeniz Herkes Omuz Omuza Bize Fırtına Denir Çıkmayın Yolumuza..."

Yorum

• Tekke ailesi transferde ikiye bölündü.. Bir ağabey Fenerbahçe olursa hakkımı helal etmem derken diğer ağabey renklere takılı kalmamak lazım diyor. Kaptan Fatih’in transferi aileyi ikiye böldü. Ağabey Mehmet “Fenerbahçe olursa beni unut “derken diğer ağabey Salih ” Profesyonel düşün duygusal davranma,önemli olan senin geleceğindir. Takımları renkleri ile sınırlamak doğru değildir” diyerek kardeşleri Fatih Tekke’nin Transferini şimdiden çıkmaza soktular.

Trabzonspor’un Rusya’nın Zenit takımına yaklaşık 15 trilyona sattığı Fatih Tekke’nin Türkiye’ye dönmesi yine manşetlerden düşmüyor. Zenit takımının başkanı satmamakta ısrarcı olmasına rağmen Fenerbahçe kulübü ise bu oyuncuyu renklerine katmakta kararlı. Trabzonspor’un geri almak için önerdiği rakama ise Zenit takımı hiç bakmadı bile.Fenerbahçe’nin teklifi ise Rus takımının olduğu gibi Fatih Tekke’nin de kafasını karıştırdı. Tekke sadece takımların kafasını karışmadı ailede ikiye bölündü..

Hasta Trabzonspor taraftarı olan ve yurt dışında çalışan Mehmet Tekke” Üç dört sene önce Fenerbahçe konusundaki duygularımı aynen taşıyorum. Fenerbahçe’ye gidersen bende kardeşim yok derim.Kardeşlikten silerim. Yurt dışında kal başka takımlara git ama Fenerbahçe’ye gitme. 1996 yılındaki şampiyonluk acısı hala yüreğimde. Oğlumun adını da Fatih koydum Amcasının adını taşıyor. Öyle bir şey olursa nüfusa baş vuru adını değiştiririm. Sen Trabzon’un ve bizim sembolümüzsün” diyerek bu transferin önündeki en büyük etken oldu. Şimdi aile ise Ağabey Mehmet’i ikna etmeye çalışacak.

Türkiye Futbol Federasyonunda teknik adam olarak görev yapan eski profesyonel futbolculardan ağabey Salih Tekke ise” Futbolcular profesyonel düşünmeli. Bu konuda elbette karar Fatih’e ait. Kendisi çok iyi bir Trabzonlu ve Trabzonsporlu. Kendi geleceği için doğru kararı vereceğine inanıyorum. Futbolda renk ve ırk ayrımı yok. O yüzden dar çerçeveden ben hiçbir zaman bakacağını sanmıyorum” diyerek kardeşine her takım için yeşil ışık yaktı..
      İstanbul Yalakası Degil Memleket Sevdalısıyız...! бордовый-голубой
      Ана Ивановић-VEFASPOR-Maria Yuryevna Sharapova......ARsHAVİn'Lİ...

Yorum

• fatih tekke gelsin
        61 nolu formayı giysin
        kombine de patlar
        forma satışı da

Yorum

• İlk olarak Cafer1978 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
          Olabilir ama fatih geldigi zaman imza töreni düzköy yayla kentte yapilsa cok hos olurdu.
          Gelsin de töreni nerde yaparsalar yapsınlar ben razıyım aslında.

Yorum

• yönetim görevini yap sıra bizede gelecek

Yorum

• Koptu , Geliyor !

Yorum

• Kral Geliyor Kral yarele yarele

Yorum

• sırf govde gösterisi olması acısından stad da yapıcaksın imzayı...3 bin kişi bulamayan takımlar fatihin imza toreninde 20 bin kişiyi gormeli..
                  Ne zaman Avni Aker'i görsem Titanic gelir aklıma...Neşe ve ümitle başlayan yolculuğun hüzün veren sonu...

Yorum

• Anlamadığım bir şekilde bilgisayarımda Erkan ocaklı adlı şarkıcının kolbasi adlı şarkısı son ses açıldı ve içime anlayamadığım bir coşku geldi !
                    Trabzonspor, Ona Hayat Verenlerin Hayatıdır.

Yorum

• bu haber çok eski
                      Ne Olmuş Şampiyon Olamadıysak,,,
                      Hayallerimizi Satmadık'ya,,,

Yorum

• Bu saatten sonra Kral'ı alamamak büyük bir hayal kırıklığı olacak.

Yorum

• Herkes artık ortak bir avatarda buluşup Kral'ın avatarını kullanmalı bu da fikir du yani

Yorum

• İlk olarak zafer6161 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                            bu haber çok eski
                            Nee nasıl ya

Yorum

• İlk olarak alkan61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                              Bu sene transferde güzel haberler alınacak daha durun
                              recep abi böyle deme zaten heyecan bastı

daha bişeyler biliyosun ama hadi hayırlısı
                              OSCAR CARDOZO

Yorum

• bence ortalıgı bulandırdı bu haber 2-3 gun ıcınde rusya ya gıdılecekmıs aksu zaten rusyaya gıttı dun

Yorum

Yükleniyor...
                                X