Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Fatih Tekke'nin Geri Dönmesini İstiyoruz!..

Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X

• Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• Fatih Tekke'nin Geri Dönmesini İstiyoruz!..

Bunca zamandır BMN de birçok konu üzerine başlıklar açıldı. Herkes kafasına takılan, sormak istediği, ya da kendi düşüncelerine ortak olunmasını istediği konularda başlıklar açtı formumuzda. Kimisi BMN yönetimi tarafından kilitlendi, kimisi ise aralardan kayboldu gitti.

Evet konunun başlığından da anlaşılacağı gibi bu başlığın tek nedeni kaptanımız Fatih TEKKE için biz taraftarların bir adım atması gerektiğidir. Belki başlık konusu ve getirisi itibari ile şahıs olarak algılanabilir, hatta kapatılabilirde. Ama herkesi bu konuda aklıselim olmaya davet ediyorum.

Bordomavi.net kurulduğu günden bu yana her zaman tarafını ve yanını belli eden bir oluşum olmuştur. Yani bordomavi.net her zamanTtrabzonsporumuzun menfaatlerini koruyan ve ona zarar vermek isteyenlerin karşısında olan bir tutum sergilemiştir. Benim de sizlerden isteğim, kurucusundan yöneticisine, üyesinden ziyaretçisine kadar herkesin Fatih TEKKE olayını bir normal transfer olmaktan farklı görüp Trabzonsporumuzun içerisine düşmüş olduğu karanlıktan çıkma fırsatı olarak görmesini isterim. Fatih TEKKE bu zamana kadar sadece bir futbolcu olmaktan, bir kaptan olmaktan çok oyuncusundan taraftarına kadar birçok kişiye de abi olmuş bir insandır. Bu gün kendisinin gelmesi ile birlikte belki de bizlerin sezon başında Rigober SONG’dan beklediğimiz ağabeylik görevi asıl sahibine geçecektir.

Yaklaşık 30.000 üyesi bulunan bu dev oluşumun belki de % 90 lık bölümün gelmesini her yönü ile istediği Fatih TEKKE artık Trabzonspor camiasına tekrar kazandırılmalıdır. Her fırsatta baba ocağına dönmek istediğini belirten eski kaptanımız daha fazla bekletilmemeli ve hem kendisi için hem kulübümüz için ve hem de içinde bulunduğumuz durum için (gol atamama sorunu) bu sene kadromuza dahil edilmelidir.

Eğer konuyu açılma zamanı olarak erken bulup gereksiz olduğunu düşünecek arkadaşlarımız olacaksa onlara da şimdiden şunu söylemek isterim. Her fırsatta önümüzdeki sezonun hazırlıklarını erken yapmamız gerektiğini buradan bağırırız, işte size çok erken bir fırsat arkadaşlar. Daha liglerimizin bitmesine 5 hafta var. Bizler bu 5 haftalık süreçte inanıyorum ki Trabzonspor camiası için önemli bir yeri olan bu oluşumda sesimizi çok gür çıkarabilirsek, kaptanımızı ne kadar çok istediğimizi buradan ciddi şekilde anlatabilirsek inanıyorum ki kulübümüzde bu çağrıya artık cevapsız kalamayacaktır.

Aslında bizler statta Fatih TEKKE tezahüratları ile ona sevgimizi ve yönetimden beklentimizi anlatmaya çalışsak da, inanın bu iş ile ilgili insanlar belki de bu tezahüratları Gökhan ve umudun kaçırdığı gollere nispet amaçlı yapıldığını sanabilir.

Trabzonspor adına onun haklarını her türlü ortamda, her türlü şekilde savunan, Trabzonspor kulübünün devamlı olarak iyiliğini düşünen Bordomavi.net’in bu konuda duyarsız kalmayacağını umut ediyorum. Her fırsatta yanını belli eden sitemizin bu konu da da sonuna kadar tarafını göstermesini canı gönülden istiyorum.

Bu olayı transfer olarak görenlere de en azından Kaptanımız bu ilgiyi hak ediyor diyorum.

TARAFIMIZ BELLİ OLSUN, KAPTANIMIZ TRABZONSPORLU OLSUN.

NOT= Bu başlığın başına bir anket eklenerek site üyelerimizin nabzının da ölçülmesi daha net ve kesin bilgileri bmn adına verecektir.
    2,020
    Evet dönmeli
    0%
    1604
    Hayır dönmemeli
    0%
    316
    Kararsızım
    0%
    100

Fatih Tekke'nin Gökhan Ünal ile oynamasını çok istiyorum. Denenmeli milli takım için bile faydalı olucaktır.
    @tsmustafakemal
    "Trabzonspor’u tutmak sadece o yörenin çocuğu olmakla açıklanabilecek milliyetçi bir davranış değildir. Benim için Trabzonspor, en güçlülere karşı koyan ve herkesi yenen hayali kahramandı. Öyle bir kahramandı ki statükoyu bile devirmişti." KAZIM KOYUNCU

Yorum

Daha 1 sene öncesine kadar gelmesine karşıydım ama onun sahada var olması bile bize çok şey kazandırır...

Kesinlikle geri getirmeliyiz.
      Lig Tv'de diğer maçların beleş izlendiği tek şehir. Trabzon!

Yorum

Bunu Bmn'nin genel bir tutumu olarak belirlemek mantıklı ve rasyonel olmaz. Ben şahsen gelmesini istemeyenlerdenim. Hatta istesem de gelemeyeceğini düşünenlerdenim.
        Delikanlı kız arkadaşına "Sana olan aşkım 4 kardeşiminki gibi olacak.Bedenen ölse de onu ruhen hep yaşatacaklar" diyordu.

Yorum

ben devre arasında gelmesine falan karşıydım ama fatihin geçtim sahanın içinde olmasından klübe de bile olsa bana yeter

Yorum

Kralı özledim.

Yorum

İlk olarak cagdas61topal tarafından gönderildi
              saçma bir başlık olmus bana göre
              O zaman önünde 2 şıkkın var kardeşim

1) okudun eyvallah bir daha bakma keyfin kaçmasın

2) Neden saçma olduğunu yaz tartışalım ki formun amacı bu

İlk olarak Anıl Caner tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
              Bunu Bmn'nin genel bir tutumu olarak belirlemek mantıklı ve rasyonel olmaz. Ben şahsen gelmesini istemeyenlerdenim. Hatta istesem de gelemeyeceğini düşünenlerdenim.
              Anıl, bence bun bmn nin genel tutumu olarak belirlemek lazım. Çünkü trabzonsporun en önemli oluşumu bu kardeşim. Dedikleri yaptıkları her hareketi yön veriyor, takip edilior, burdaki istekler beklentiler belki ışık oluyor. Bence BMN de buna el atmalı ki olası gelme süreci hızlansın.

Yorum

bu başlık kitlenmesin hatta ankete donüşsün..

Yorum

Her şeyiyle özledim Kralı.Gol vuruşlarını ,sevinçlerini,hırsını ,mücadelesini,kaptanlığını,gollerini ve aklıma şu a gelmeyen birçok şeyini özledim.Geri dönmeli Kralımız.
                  -1461 TRABZON-

Yorum

Gelir inşallah..
                    Söylesem tesiri yok
                    Sussam gönül razı değil.
                    adrenalinn

Yorum

Tekke gelmeli,gelsin,alınsın alınmalı,....

Futbolu burda bırakmalı.
                      Herkese Merhaba

Yorum

İlk olarak trabzonlucocuk tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                        bu başlık kitlenmesin hatta ankete donüşsün..
                        Kardeşim zaten yazının sonunda da isteğimizi ilettik. Umarım kabul görür.

Yorum

Geri dön Büyük Kaptan geri dön sensiz gemi su alıyor
                          sensiz olmuyor kaptan olmuyor

Yorum

İlk olarak alkan61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                            O zaman önünde 2 şıkkın var kardeşim

1) okudun eyvallah bir daha bakma keyfin kaçmasın

2) Neden saçma olduğunu yaz tartışalım ki formun amacı bu

Anıl, bence bun bmn nin genel tutumu olarak belirlemek lazım. Çünkü trabzonsporun en önemli oluşumu bu kardeşim. Dedikleri yaptıkları her hareketi yön veriyor, takip edilior, burdaki istekler beklentiler belki ışık oluyor. Bence BMN de buna el atmalı ki olası gelme süreci hızlansın.
                            Ona itirazım yok da sonuçta herkes aynı fikirde olamaz. Hani Bmn'nin genel tutumu fatih alınsın olur, bmn'de çok önemli kişiler hayır alınmasın der. Net bi karar veremeyiz.
                            Delikanlı kız arkadaşına "Sana olan aşkım 4 kardeşiminki gibi olacak.Bedenen ölse de onu ruhen hep yaşatacaklar" diyordu.

Yorum

Basligin acik kalacagini düsünmesemde bende destekliyorum. Fatih Tekke'nin geri dönmesini cok isterim.
                              "CHAMPIONS AREN'T MADE IN THE GYMS. CHAMPIONS ARE MADE FROM SOMETHING THEY HAVE DEEP INSIDE THEM - A DESIRE, A DREAM, A VISION" - MUHAMMAD ALI -

Yorum

Yükleniyor...
                              X