Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Fatih Tekke'nin Geri Dönmesini İstiyoruz!..

Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X

• Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• Benim bildiğim 5 milyon euro + Serdar Kurtuluş + Zapo (kiralık) = İsmail Köybaşı

Ama ufak değişiklikler olacakmış galiba .

Neyse Fatih'i alalım başkanım lazım bize o.

Yorum

• ben anlayamiyorum Baskan sesimizi duymuyormu?? Haykiriyoruz biz burda!! hazir fatih gidecek zeniten! kacirmiyalim yani! futbolu trabzonda biraksa ne guzel olur
      FATIH TEKKE

Yorum

• Adam resmen açık çek sunuyor yahu.
        Yaşamak Direnmektir!

Yorum

• İlk olarak coolank tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
          )amacını bilmem de sonucu belli idi

Birilerii uyutmak ve zaman kazanmak.

Yorum

• Serdar Kurtulus'u biz kapsak sag bek ihtiyacimizi cok iyi karsilardi.
            "CHAMPIONS AREN'T MADE IN THE GYMS. CHAMPIONS ARE MADE FROM SOMETHING THEY HAVE DEEP INSIDE THEM - A DESIRE, A DREAM, A VISION" - MUHAMMAD ALI -

Yorum

• İlk olarak Terzioğlu 61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
              Serdar Kurtulus'u biz kapsak sag bek ihtiyacimizi cok iyi karsilardi.
              Tüpcü bize bos tüpünü bile vermez.
              Rahmetli Babamin bu Dünyada bana birakdigi en büyük Miras "ÖLÜMSÜZ TRABZONSPOR ASKIDIR".

Yorum

• başkan fatih transferini hoca bilir diyor da adama sormazlar mı zafer yelen,ferhat ve tijikuzu'yu alırken hocayı aldınmıydı diye.
                Katranı dövmeyle olur mu şeker ?

Yorum

• İlk olarak Terzioğlu 61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                  Serdar Kurtulus'u biz kapsak sag bek ihtiyacimizi cok iyi karsilardi.
                  Kesinlikle haklısın .

Lig devam ederken kadroya giremediği dönemde yazmıştım ben .

Tam bizlikti aslında tüpçüden alabilirdik Serdar'ı .

Yorum

• İlk olarak Samet Yildirim tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                    Abi kusura bakma ama senin bellin tekeye bagliysa ozama kombine hic alma
                    Tekke yi alinmasi halinde bile kombine almayacak olanlar var,ben yine iyiyim.

Tekke nin alinmasini önümüzdeki sezon basarili olmak icin önsart olarak görüyorum.

Tekke alinirsa bir kombine,taraftar karti ve formalar almayi düsünüyorum.

Aksi durumda sadece forma ile yetinecegim...

Bu bir tehdit degil,kendime göre koymus oldugum bir seydir.

Isteyen begenir,isteyen begenmez...
                    "Yükseldi Karadeniz Herkes Omuz Omuza Bize Fırtına Denir Çıkmayın Yolumuza..."

Yorum

• Başlık ile alakası yok ama, Serdar'ın sağ bekten çok ön liberoda etkili olduğunu düşünüyorum.
                      En son Mehmet Fırat tarafından düzenlendi; 26.06.2009, 23:27.

Yorum

• Nuri Albayrak’ın başkan, Lazaroni’nin ise teknik direktör olduğu süreçte Trabzonspor’dan Zenit’e transfer olan Fatih Tekke’nin Rus takımında satış listesine koyması ve ardından yaşananlar Bordo-Mavili taraftarları heyecanlandırdı. Adı yeniden Türk takımlarıyla anılan deneyimli golcü, mesajını ise Trabzonspor’a yolladı. “Türkiye’ye dönersem ilk tercihim Trabzonspor’dur” ifadelerini kullanan Karadeniz temsilcisinin eski kaptanı, için taraftarlar da anket açtı. Bordomavi.net isimli sitede oy verenlerin yüzde 92’si Fatih Tekke’yi geri istiyor.

hade arkadaslar biraz daha gundem yâpalim insallah olacak bu is fanatikte falan konu oldugumuza gore baskanda budurumu gundemine almistir insallah

Yorum

• Bu tüpcü harbiden kafayi yemis. 5 milyon+Serdar ve Zapo ne demek. o futboldan anliyorsa ben mourinhoyum.
                          HY67...

Yorum

• İlk olarak Hamza Yilmaz tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                            Bu tüpcü harbiden kafayi yemis. 5 milyon+Serdar ve Zapo ne demek. o futboldan anliyorsa ben mourinhoyum.
                            Antep çok ii iş yaptı )))

Yorum

• İlk olarak Cafer1978 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                              Tekke yi alinmasi halinde bile kombine almayacak olanlar var,ben yine iyiyim.

Tekke nin alinmasini önümüzdeki sezon basarili olmak icin önsart olarak görüyorum.

Tekke alinirsa bir kombine,taraftar karti ve formalar almayi düsünüyorum.

Aksi durumda sadece forma ile yetinecegim...

Bu bir tehdit degil,kendime göre koymus oldugum bir seydir.

Isteyen begenir,isteyen begenmez...
                              Bende normalde 3 forma alacagim ama Tekke gelsin forma sayisi 5 e cikacak.
                              HY67...

Yorum

• İlk olarak coolank tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                                Antep çok ii iş yaptı )))
                                Orasi öyle cok süper is yapti. Bu sezon da saglam bir antep gelebilir.
                                HY67...

Yorum

Yükleniyor...
                                X