İlk olarak alkan61 tarafından gönderildi
Gönderiyi görüntüle
Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
Fatih Tekke'nin Geri Dönmesini İstiyoruz!..
Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X
-
İlk olarak alkan61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleBu sene transferde güzel haberler alınacak daha durun
güzel haberler peş peşeteyzesi defterdar olan faytonla damda dolaşır
Yorum
-
İlk olarak _KaaN_ tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle300 kombine arkadaş sadri şener duysa hemen geri adım atar...
Yurtdisindan ben kombine aliyorsam,Türkiyedekilerin durumunu siz düsünün..."Yükseldi Karadeniz Herkes Omuz Omuza Bize Fırtına Denir Çıkmayın Yolumuza..."
Yorum
-
İlk olarak alkan61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleyok be mehmet, İçime doğdu
Yorum
-
İlk olarak alkan61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleyok be mehmet, İçime doğduNe Olmuş Şampiyon Olamadıysak,,,
Hayallerimizi Satmadık'ya,,,
Yorum
-
Daha çok baskı ereti olan olayı sağlamlaştırır gelin bir punta da siz atın.
Klübe Fatih Tekke'nin önemini içinizden geldiği gibi söyleyin.
info@trabzonspor.org.trTrabzonspor, Ona Hayat Verenlerin Hayatıdır.
Yorum
-
İlk olarak albatros tarafından gönderildi Gönderiyi görüntülevalla en sinirimi bozan kısım da o oldu
belirtildi ne kardeşim kim belirtti bi deyin heleTürkçe, Turkche olmasın! Dilimizi koruyalım! Türkçeye 29 harf yeter!
“Ben basit bir 'iyi futbol dilencisiyim'. Elimde şapkam, dünyanın dört bir yanını geziyor ve stadyumlarda yalvarıyorum:
“Tanrı rızası için, güzel bir maç lütfen!” Eduardo Galeano
"İhaneti severim, ama hainlerden nefret ederim." Cesar
Yorum
-
İlk olarak ilhan tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleTrabzonsporumuz'un golü...
X numaralı formasıyla...
Fatihhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhh....
Tekkkkkkkkkkkeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee eeeeeeeeeeeeee....
Tüyler ürpertici değil mi?
bi hoş oldum
Yorum
-
İlk olarak Tayfun tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleEğer gelirse 9 numara Gökhan'da ama
Yorum
-
İlk olarak Emirhan Makul tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
Daha çok baskı ereti olan olayı sağlamlaştırır gelin bir punta da siz atın.
Klübe Fatih Tekke'nin önemini içinizden geldiği gibi söyleyin.
info@trabzonspor.org.tr
Gönderdikten sonra hata olustu deniyor,neden acaba?"Yükseldi Karadeniz Herkes Omuz Omuza Bize Fırtına Denir Çıkmayın Yolumuza..."
Yorum
Yorum