Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Fatih Tekke'nin Geri Dönmesini İstiyoruz!..

Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X

• Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• Kimsenin medyatrabzona güveni yok herkes bir şey arıyor altında ççç
    .

Yorum

• inanamıyorumm gerçekten geliyomu 4 yllık özlem bitecekmi?

Yorum

• İlk olarak alkan61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
        En üzüldüğüm konu ise medyatrabzonun bu işi sahiplenmesi olacak ;(
        Onlar bayılmıyor fatih tekkeye.. amaçları siteleri hit alsın..

Yorum

• İlk olarak alkan61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
          En üzüldüğüm konu ise medyatrabzonun bu işi sahiplenmesi olacak ;(
          Valla zaten haberde de epey bir sahiplenmişler boşver be abi kral gelsinde medyatrabzon parasını biz verdik desin isterse...
          Twitter Adresim

Yorum

• Yalnız haberde dikkat ettiniz mi kaç defa "belirtildi" denilmiş?
            Türkçe, Turkche olmasın! Dilimizi koruyalım! Türkçeye 29 harf yeter!

“Ben basit bir '
            iyi futbol dilencisiyim'. Elimde şapkam, dünyanın dört bir yanını geziyor ve stadyumlarda yalvarıyorum:
            “Tanrı rızası için, güzel bir maç lütfen!”
            Eduardo Galeano

"İhaneti severim, ama hainlerden nefret ederim." Cesar

Yorum

• saclara bak beee super olmus ...bende ole yapcam bı donsennn
              İstanbul Yalakası Degil Memleket Sevdalısıyız...! бордовый-голубой
              Ана Ивановић-VEFASPOR-Maria Yuryevna Sharapova......ARsHAVİn'Lİ...

Yorum

• cale konusunda yönetim net tavrını ortaya koydu,gönderilmeyeceğini açıkladı.fatih konusunda böyle bir şey yok,bence geleceğinin habercisi bu.
                ÜNAL KARAMAN!

Yorum

• Karşılama hazırlıklarına başlayalım Stadda tören isteriz

Yorum

• İlk olarak oguzhann tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                    cale konusunda yönetim net tavrını ortaya koydu,gönderilmeyeceğini açıkladı.fatih konusunda böyle bir şey yok,bence geleceğinin habercisi bu.
                    bencede aynen öyle...
                    OSCAR CARDOZO

Yorum

• Abi girmiyim girmiyim dedim kendimi zor tutuyodum ki girmiş bulunduk artık ..

Haberlerin doğruluk payı ne kadar ?

Yorum

• Kral gelirse en büyük teşekkürü Fatih terim hak ediyor. Eğer milli takıma alsa idi şimdi arşavin gibi büyük klüblerde olurdu.. Bu kadar düşük fiyata inmezdi.. Teşekkürler fatih terim..

Yorum

• İlk olarak Ahmet Başkaya60 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                          Tut ki biz Fatihi almadık ve Fatih Fenere gitti yönetim bence çoğu taraftar için değer kaybetmiş olur...
                          fener maçları derbi olmaktan çıkar....eskisi gibi kalbim küt küt atmaz maçta...
                          HAMSİBALUG
                          61

Yorum

• "şu fatih tekke gelsin 300 kombine almayan ne olsun. büyüksün medyatrabzon kızıyordum sana ama artık kızmıyorum. ne yaparsan yap. fatih gelsin size de çiçek göndereceğim söz. "
                            medyatrabzon'dan bir yorum . Fatih gelirse milletin gönlünü alıcak galiba medyatrabzon

Yorum

• saçlar da ayrı bir güzel olmuş kaptanın
                              ÜNAL KARAMAN!

Yorum

• Bence Fatih ile anlaşıldı sadece hocanın onayı bekleniyor.

Fatih'in attığı goller,oynadığı maçları izlemeli.İyi bir referans almalı ki onay versin.

Yorum

Yükleniyor...
                                X