Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Teknik Direktörümüz Kim Olmalı?

Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X

• Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• İlk olarak Süleyman tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
    Giray Bulak'a tüm dünyadaki kum taneleri kadar "Hayır!" diyorum.
    Eğer Giray Efendi bu takımın başına gelirse Trabzonsporla olan taraftarlık ilişkilerimi tekrar gözden geçirmek zorunda kalacağım!!!
    ODTÜ'lü bir hocanın Trabzonspor atkısıyla dolaşan Trabzonsporlular hakkındaki yorumu;
    "Hocam onlar Trabzonsporlu. Onların sevgisi, derdi bir başka. TRABZONSPOR onlar için bir var olma nedeni. TRABZONSPOR'a küsemez, kızamaz ondan utanamazlar çünkü o zaman şehirlerine küsmüş, şehirlerinden utanmış olurlar''

Yorum

• İlk olarak TSercaN tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
      Vallahi biz Ahmet Ozeni de yer bitiririz
      ferhat tayfun ikilisini oynatmaya devam ederse ben şimdiden yiyecem zaten Ahmet Hocamızı ama haksızmıyım Allah aşkına? giray var orda koy onu stopere tayfunu çek sağa oynayamıyosa serkanı oraya koy ortaya adam var gerisini kendisi halleder zaten ama gerçekten Giraya yazık ediyo bu hocalarımız...
      Alper PEKEN
      Trabzon/Çarşıbaşı/Kavaklı......Kocaeli/Gölcük/Kavaklı

Yorum

• yerli olmasın...en iyi yerli ersun yanaldı o da kactı ...o bu durmda kacıyosa diğerleri 3 ay kalamaz...senol güneş gelirse birçok oyuncu gider lakin kendisi iyi topçularla bir sorunu var sanırım...iyi bir yabancı gelse cok iyi olur..ersun yanal balinin yalancısı olayım 1.6 milyon euro almış..o paraya bilemedin 2 milyona cok cok iyi yabancı bulunabilir...örneğin almanyada ben inanmıyorum ki bir teknik adam 1.5 milyondan fazla alsın...insallah bulak kulaklı hata yapmayız...
        Ne zaman Avni Aker'i görsem Titanic gelir aklıma...Neşe ve ümitle başlayan yolculuğun hüzün veren sonu...

Yorum

• İlk olarak Samet6161 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
          Yerli Gelecekse , Hami , Tolunay , Şenol , Ertuğrul .

Gerisine Karşıyım . Üsteki Yerlilerin Dışında Bi Yerli Gelirse Sorulacak Soru Bellidir ;

Ersun Yanal'ı Neden Gönderdik O Zaman ?
          hami yada tolunay yada ertugrul gelirse ben ahmet özen ile niye devam etmedik diye sorarım!

Yorum

• giray bulak ve daha önce denenenler olmasın diyenlerdenim

Yorum

• Asla yabancı istemiyorum. Her zaman istikrardan yanayım. Yabancı bugün var yarın yok. Bize yerli ve bizle uzun zaman çalışacak teknik direktör lazım.

Yorum

• şimdi insanların yerli teknik direktöre karşı oluşlarını ben anlayamıyorum. şimdi trabzonsporun tarihine bakalım, 35 sezonda toplam 6 defa birinci 6 defa ikinci olmuşuz. bunların hangisinde yabancı teknik direktör vardı. bizde çalışan yabamcı teknik direktörler Sunderman, Biskup, Braems, Leekens, Milne, Briegel, Halilhodzic, Lazaroni içerisinde Braems harici tek bir basari gösteren oldu mu. Braems de ligde 3. yapabilmisti. Yani 8 denemede ilk ikiye dahi giremedik 9. denemede şampiyon olacağız. Vallahi çok iyimser bir tahmin. Ben yine de yerli teknik direktör taraftarıyım. ilk adayım Hikmet Karamandır. Her çalıştığı takımda başarılı oldu. Hem de memleketi Trabzon. Giray Bulak'ın en büyük sorunu 'overcoaching'. Her maçta tuhaf bir şey yaparak kazanmaya kalkışıyor. Hatırlayanlar bilir bizde çalışırken Fener deplasmanında 5-2 yenildiğimiz maçta 49. dakikada 3 oyuncu birden değiştirmişti. Lange ve Hami yedekti ama Murat Bölükbaşı ilk onbirdeydi. Bu gibi tuhaf overcoachinleri yüzünden Giray Bulak'a karşıyım. Şenol Güneşin adı yıpranmış bir isim. Hami çok duygusal. Teknik direktör olacak kadar duygusal olgunluga erismedi. Ünal kendini daha ispatlayamadı. Tolunay'ın biraz daha birşeyler ortaya koyması lazım. Aslında benim ışık gördüğüm isim Lemi. Ama o da doğru düzgün bir takımda çalışmadı. Ogün abdullah hikaye. Milli takım teknik direktörküğü bence bankamatik antrenörlüğü. Aybaşı git maaşını çek. Stress yok. Hikmet Karaman harici diger adayım da Aykut Kocamandır.

Yorum

• ya lucescu bomba olur ya bu adam gerçekten işi bilio yerli hoca trabzonun baskısını kaldıramıo almamıs zor ama alınabılır de yanı shaktar da uefa fınalını oynayıp ayrılmayı dusunuomus cok yararlı olur

Yorum

• Ben türk olacaksa aykut kocamanın olmasını isterim. Yabancı hoca hele hele adı çok duyulmuş bir hoca getirmek kolay değil. Leguen ya da van gall gibi hocaları trabzona getirmek çok zor. Hiç tanınmamış sıradan bir yabancı hoca gelcekse de hiç gelmesin.

Yorum

• Sam Allerdyce, şu an Blackburn Rovers da, inatçı ve dediğini yapan bir yapıya sahip üstelik basına karşı kulakları kapalı, çalıştırdığı takımlar disiplinli, hırslı, inatçı ve kollektif futbol anlayışını benimsemişler, basına karşı tutumu ve oynattığı futbol şekli açısından tam bizim takıma uygun bir teknik direktör bu sezon sonu sözleşmesi bitiyor, lakabı "sir graham" kara şovalye,

bu isim tam Trabzonspora göre özellikle basına karşı tutumu bakımından, yerel basının baskılarına kulak asmayan birisi üstelik genç ve tanınmamış futbolcuları keşfedip takıma adapte etmesi ile ünlüdür ayrıca kravatıda çok yakışmış acaba bir işaretmi ?

az önce email attım kendisine

Yorum

• gerets i alırsak çok iyi olur bana göre

Yorum

• İlk olarak sametaydin tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                          Ben türk olacaksa aykut kocamanın olmasını isterim. Yabancı hoca hele hele adı çok duyulmuş bir hoca getirmek kolay değil. Leguen ya da van gall gibi hocaları trabzona getirmek çok zor. Hiç tanınmamış sıradan bir yabancı hoca gelcekse de hiç gelmesin.
                          aykut kocaman mı?

tolunay, aykut, hami, giray, ünal tarzı örnekler vermeyin şurda artık ya

Yorum

• İlk olarak tsliyim tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                            Sam Allerdyce, şu an Blackburn Rovers da, inatçı ve dediğini yapan bir yapıya sahip üstelik basına karşı kulakları kapalı, çalıştırdığı takımlar disiplinli, hırslı, inatçı ve kollektif futbol anlayışını benimsemişler, basına karşı tutumu ve oynattığı futbol şekli açısından tam bizim takıma uygun bir teknik direktör bu sezon sonu sözleşmesi bitiyor, lakabı "sir graham" kara şovalye,

bu isim tam Trabzonspora göre özellikle basına karşı tutumu bakımından, yerel basının baskılarına kulak asmayan birisi üstelik genç ve tanınmamış futbolcuları keşfedip takıma adapte etmesi ile ünlüdür ayrıca kravatıda çok yakışmış acaba bir işaretmi ?

az önce email attım kendisine
                            Şu attığın mailleri bizimle de paylaşır mısın?
                            Önce iletişim düzelmeli...

Yorum

• 5 kere hayır 10 kere hayır ! Yerlinin yerlisine 20 kere hayır !
                              - you either die a hero or you live long enough to see yourself become the villain.

Yorum

• ahmet özenle şampiyon olursak kesinlikle kalsın takım da derim doğru olanda bu zaten...
                                ALLAH,, EN BÜYÜK.

Yorum

Yükleniyor...
                                X