Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Teknik Direktörümüz Kim Olmalı?

Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X

• Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• şenol güneş gelmesin kim gelirse gelsin kaleciden hoca olmaz.
    TRABZONSPORLU OLDUĞUNU UNUTMA.

Yorum

• İlk olarak serdar avcı tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
      şenol güneş gelmesin kim gelirse gelsin kaleciden hoca olmaz.
      Futbolcu bile olmayan kisilerden hoca oluyorda kaleciden mi hoca olmuyor ?
      Ilginc gercekten...

Yorum

• Başlık Giray Bulak'a hayır olarak değişmeli

Şenol Hoca'ya hayır diyemem ben.
        Herkese Merhaba

Yorum

• Harbiden ilginç.

Hiç tanımasak bilmesek eyvallah da o adamla bu takım farklı dönemlerde 2 defa lig 2.liği yaşadı.

Dünya 3.lüğü.

Gidişleri ise yönetimlerin işbilmezliğinden kaynaklandı.

Kovuldu falan diye yazılıp çiziliyor hatırladığım kadarıyla 2 defa istifa etmişti.
          Özkan SÜMER

Yorum

• İlk olarak serdar avcı tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
            şenol güneş gelmesin kim gelirse gelsin kaleciden hoca olmaz.
            Bu hoca neyden yapılır?
            A Revolution without dancing is a Revolution not worth having.

Yorum

• bence yerli hoca olcaksa Ertuğrul sağlam olmalıdır...onun trabzonda başarılı olacağını sanıyorum
              YA TRABZONA MAHKUMSUN YA TRABZONDAN MAHRUMSUN...

Yorum

• Aslında yerli hocaya hayır yerine, kalitesiz teknik direktöre hayır demek daha olur kanımca.
                ister yerli ister yabancı olsun farketmez. Yeterki kaliteli biri olsun.

Yorum

• İlk olarak magicyattara tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                  Başlık Giray Bulak'a hayır olarak değişmeli

Şenol Hoca'ya hayır diyemem ben.
                  Ben de diyemem.

Yerli hocaya hayir diye bir genelleme yapmak kanimca dogru olmaz.

Kriterimiz Trabzonu ve Trabzonsporu bilen kaliteli hocalar olmalidir.Bu yerli de olabilir yabanci da.
                  "Yükseldi Karadeniz Herkes Omuz Omuza Bize Fırtına Denir Çıkmayın Yolumuza..."

Yorum

• yaa ben anlamıorum yaa şenol güneşten ansıl hoca olmaz çok geçmişe bakmaya gerek yok türkiyeyi dünya 3.sü yapan kimdi lucescumu ki ben lucescuya karşı değilim yerli olacaksa şenol güneş olmiyacaksa yabancı olsun
                    EN BÜYÜK TRABZONSPORLULAR
                    KAZIM KOYUNCU
                    MEHMET DALMAN

Yorum

• Benim tercihim, kaliteli bir yabancı hoca, yanına da Ahmet Özen. Ahmet hoca paf takımının hocası. Bütün oyuncular onun elinden geçiyor. Kim bu takımda oynayabilir, kim faydalı olabilir, kim hangi mevkinin alternatifi en iyi o bilir. Profesyonel bir yabancı hoca ne yerel basını dinler, ne de duayenleri. Kariyerini telkinlerle riske etmez.

Yerli alternatifler zaten bir elin parmaklarını bile bulmaz. Şenol hoca Trabzonspor'da yıpranmış bir isim. Aykut Kocaman, Abdullah Avcı, Tolunay Kafkas bu yükü kaldırabilir mi emin değilim. Kaldı Fatih Terim ile Mustafa Denizli. Hadi Denizli neyse de, Terim'i hazmedebileceğimizi sanmıyorum.
                      hepsi bu kadardır; adı yaşamak...

Yorum

• İlk olarak Mehmet Fırat tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                        Ahmet Özen dışındaki yerlilere hayır!

Şayet yerliye mecbur kalacaksak tek düşünülmesi gereken Ahmet Hocadır. Diğer yerliler Ahmet Hıcaya göre fazladan ne yapacak? Kuş mu konduracak?

Öncelik disiplinli bir yabancı. Bulamazsak Ahmet Hoca yeter.
                        !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
                        Seneye A.Aker her sene olduğundan daha fazla " Fa-tih Tek-ke " diye inleyecek. Fatih alınsa da, alınmasa da... Çünkü A.Aker daima en büyük ihtiyacı dile getirmiştir...

Yorum

• İlk olarak adem6167 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                          Harbiden ilginç.

Hiç tanımasak bilmesek eyvallah da o adamla bu takım farklı dönemlerde 2 defa lig 2.liği yaşadı.

Dünya 3.lüğü.

Gidişleri ise yönetimlerin işbilmezliğinden kaynaklandı.

Kovuldu falan diye yazılıp çiziliyor hatırladığım kadarıyla 2 defa istifa etmişti.
                          İlk gidişi 96'da ki büyük hayal kırıklığından sonra olmuştu.Faruk Özak'ın yerine başkan olan MAY duruma el koymuş yerine Yılmaz Vural'ı getirmişti.

Yahu neler de gelmiş bizim takımın başına.İnsan hatırlayınca bir garip oluyor.

Cyzio hoca Şenol Güneş'e neden bu kadar karşı anlamak güç.Bayağı da karşı olan taraftarımız var.
                          Ben Şenol Güneş isminin yanında hep "İddia" gördüm,"başarı" gördüm.

Şunu da söylemeden geçemeyeceğim;96 yılında ligin sonuna doğru 5 puan önde giderken,içinde arkadaşlarımın da olduğu bir takım taraftarlar "Bu takım Şenol Güneş'le şampiyon olacağına olmasın" deme gafletinde bulunmuşlardır.Dua etmişlerdir.
                          Belki de onların duaları kabul olmuştur.
                          Herkese Merhaba

Yorum

• Gördüğüm kadarıyla, konunun yerli-yabancı noktasında değerlendirilmesi, meselenin özünün gözden kaçırılmasına sebep oluyor.

Şöyle özetlemek daha doğru sanırım: Biz takımımızı teknik yeteneklerine güvendiğimiz, insan psikolojisinden anlayan, büyük maçları kazanmaya alışık ve şampiyonluk tecrübesi olan bir teknik direktöre emanet etmek istiyoruz. Yerli ve yerlinin yerlisi adaylardan bu şartları yerine getirebilen bir isim var mı? Eğer bu özellikleri haizse buyursun gelsin fakat şahsen ben böyle bir aday göremiyorum. Arkadaşlarımızın yabancı seçenekleri düşünmesinin sebebi de bu boşluk zaten, yani yukarda saydığım hususlarda yeterli olan bir yerli teknik adamın olmaması.

Öte yandan, gayet tabi ki, yabancı bir hoca gelecekse de aranacak kıstaslar yine aynıdır. Yoksa, bu başlık altındak bazı talihsiz yorumlarda gördüğümüz gibi, hiç kimse sırf yabancı diye niteliksiz bir teknik adamın Trabzonspor'un başına gelmesini de istemez.
                            Futbolcuyla taraftar el ele versin, şampiyonluk kupası TRABZON'a gelsin!!!

7 7 7 7 7 7 7 7 7....

Yorum

• Bildiğim kadarıyla öncelik Şenol Güneş'i ikna etmekte. Olmazsa Leekens. Giray Bulak ve Tolunay Kafkas ise şu an için ihtimal dışı.

Yorum

• yerli olacaksa ertuğrul demiştim yabancı olarak lucescu en iyi seçimdir...
                                YA TRABZONA MAHKUMSUN YA TRABZONDAN MAHRUMSUN...

Yorum

Yükleniyor...
                                X