Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Teknik Direktörümüz Kim Olmalı?

Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X

• Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• Aynen Onuer Seref üyemizin dedigi gibi Stuttgarti gibi genc ve yeteneklerden kurulu bir takimi olusturan ve bayern münih werder bremen gibi takimlarin oldugu ligde Sampiyon yapan bir hoca kesinlikle bize uyar hem sampiyonluk yasamis hemde basarilir be Antrenör.
    Mutlaka Armin Veh diyorum baska bisey demiyor.
    Mevcut adi gecen yerli teknik Direktörlerden ( Senol Günes, Giray Bulak, Ertugtul Saglam, Aykut kocaman vs.) gibi hocalar bize yaramaz. Ne basardilar Ersun gibi sonlari olur. Senol Hoca asla lafim yok ama oda gitti geldi isi tadinda birakmak lazim.
    Adi gecen yabancilara gelince Hodzic ne basardi kovuldu bizde gidince demedigini birakmadi.
    Gerets bu hoca da olabilir GS haksiz birsekilde herifi kovdu imkansizliklara ragman takimi sampiyon yapti.
    Leeken : bu bir saka olmali.
    Van Gaal: Bayerne gidiyor bize gelmez zaten medyanin sakasi.
    Netice Armin Veh bizi Sampiyon yapar o olmazsa Ahmet hoca diger yerlilere göre daha uygun takimla uzun zamandir calisiyor ve Formayi hak edene veriyor bu bize lazim.

Yorum

• şenol güneş giray bulak la olamz bu iş. ya bu ahmwt hocayla devam edicez ki bence etmeliyiz çünkü oyunumuzda ersun yanal sonrası gözle görülür bi düzelme var

Yorum

• Yönetimimizin düşünceleridir.

Şenol hocayı ikna etmeye çalışıyorlar.Red cevabı aldılar.Faruk Özak devrede.İkna ettiler,ettiler.

Edemezlerse,yabancı hoca,yanındada Ahmet Özen.

Yönetim Ersun hocayı gönderdiğinde çok büyük bir hata yaptı.Ama en azından,bu düşüncelerinde bir hata yok.

Hatta en güzelini yapıyorlar.

Keşke Ersun hocayı yollamasalardıda,şimdi td konusunu hiç konuşmuyor olsaydıkya.
        TRABZONSPOR DÜNYANIN EN BÜYÜK ŞEHİR TAKIMIDIR

Yorum

• İlk olarak Zafer BİLGİN tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
          Yönetimimizin düşünceleridir.

Şenol hocayı ikna etmeye çalışıyorlar.Red cevabı aldılar.Faruk Özak devrede.İkna ettiler,ettiler.

Yönetim Ersun hocayı gönderdiğinde çok büyük bir hata yaptı.Ama en azından,bu düşüncelerinde bir hata yok.

Keşke Ersun hocayı yollamasalardıda,şimdi td konusunu hiç konuşmuyor olsaydıkya.
          eğer ersunu yollamasalardı şu anda uefa kupası iddiamız bile olmayacaktı bence. şenol güneş de diretmek de büyük hata. ama yabancı hoca yanında ahmet hoca daha mantıklı. bana kalsa direk ahmet hoca derim

Yorum

• Zafer abi yüreğimize su serptin ...

Giray, Hami felan duymaktan artik bu basliga ugramamistim ...

Yönetim sasirtmadi beni ... Senol Olur kanimca... Olmasi hata olur mu ? Burasi tartismaya acik iste...

Bilgi icin tesekkürler Zafer abi...
            İlk olarak Erdal tarafından gönderildi
            Kemençe bir yere yaslanmadan çalınabilen tek yaylı çalgı imiş, Özgürlüğün enstrümanı diyorlar ya; işte Trabzonspor da bir yere yaslanmadan ilerleyen, Özgürlüğün takımıdır...

Yorum

• İlk olarak tsliyim tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
              1-Cladio Ranieri ,
              az önce mail attım kendisine
              İlk olarak tsliyim tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
              Sam Allerdyce,

az önce email attım kendisine
              İlk olarak tsliyim tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
              Bob Bradley, Bence uzun vadede faydalı olabilir, kendisine mail attım
              Yorma kendini

Yönetimde kesinlikle yabancı hoca düşüncesi yok

Gelecek hoca yerli olacak,

Kim olacak net olarak belli değil ama Giray Bulak listenizde var ise silebilirsiniz.
              Son ağaç kesildiğinde,
              Son nehir kirlendiğinde,
              Son balık avlandığında, İşte O zaman paranın yenmediğini anlayacaksınız...

Kaybetmekten korkma; birşeyi kazanman için bazı şeyleri kaybetmelisin. Ve unutma; Kaybettiğinde değil, vazgeçtiğinde yenilirsin.

Yorum

• İlk olarak Zafer BİLGİN tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                Yönetimimizin düşünceleridir.

Şenol Hoca olmazsa yabancı kimi düşünyolar acaba
                yaşamım buymuş meğer... sufle vermek ve unutulmak. madam! christian bir akşam balkonda sizinle konuşmuştu, hatırlar mısınız? tüm yaşamım bu... ben karanlık bir köşeye çekilmiş gizlenirken, başkaları şöhretin busesini topluyordu. ve son nefesimde şunu söylüyorum. "moliere bir dahiyse, christian da güzeldi..."Cyrano De Bergerac

Yorum

• İlk olarak SüperLaz1983 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                  Aynen Onuer Seref üyemizin dedigi gibi Stuttgarti gibi genc ve yeteneklerden kurulu bir takimi olusturan ve bayern münih werder bremen gibi takimlarin oldugu ligde Sampiyon yapan bir hoca kesinlikle bize uyar hem sampiyonluk yasamis hemde basarilir be Antrenör.
                  Mutlaka Armin Veh diyorum baska bisey demiyor.
                  Mevcut adi gecen yerli teknik Direktörlerden ( Senol Günes, Giray Bulak, Ertugtul Saglam, Aykut kocaman vs.) gibi hocalar bize yaramaz. Ne basardilar Ersun gibi sonlari olur. Senol Hoca asla lafim yok ama oda gitti geldi isi tadinda birakmak lazim.
                  Adi gecen yabancilara gelince Hodzic ne basardi kovuldu bizde gidince demedigini birakmadi.
                  Gerets bu hoca da olabilir GS haksiz birsekilde herifi kovdu imkansizliklara ragman takimi sampiyon yapti.
                  Leeken : bu bir saka olmali.
                  Van Gaal: Bayerne gidiyor bize gelmez zaten medyanin sakasi.
                  Netice Armin Veh bizi Sampiyon yapar o olmazsa Ahmet hoca diger yerlilere göre daha uygun takimla uzun zamandir calisiyor ve Formayi hak edene veriyor bu bize lazim.
                  Aynen bende başlarda özellikle Armin Veh diyordum.Stuttgart'ı bundesliga şampiyon yapan adam bizi niye şampiyon yapmasın?

Yerlilerde kesinlikle olmasın diyorum ama illede olacaksa bence şuanda ligde yerli olarak Futbol bilgisi en iyi olan Abdullah Avcı'yı görüyorum.Sivas maçı diyebilirsiniz evet sivas maçı sonrasıda düşüncelerim daha da netleşti.Abdullah Avcı tansiyonu yüksek maçları müthiş analiz edip Belediye gibi bir takımla kazanıyor.Bizde de başarılı olabilir...

Yorum

• İsmail abi bişe demişse dikkate almak lazım.ama yabancıdan yanaydı gönlüm.yönetimimiz en iyisini bilir gene de.Şenol Güneş bana bi yandan mantıklı geliyor.onunla başarırız diyorum içimden.ama bi yandan da başarısız olur gelse diyor.kararsızım...

Yorum

• şenol güneş olmamalı,yedek hoca gibi oldu her hoca arayışında adı geçiyor yeter artık.
                      TRABZONSPORLU OLDUĞUNU UNUTMA.

Yorum

• yerli tek isim senol günes...
                        ...TRABZONSPOR...
                        "Bize Her Yer Trabzon"

Yorum

• Yerli teknik adama da evet.
                          Özkan SÜMER

Yorum

• Hocasızlıkta istikrar mı denesek..
                            A Revolution without dancing is a Revolution not worth having.

Yorum

• yabancı hocaya hayıııııııııııııııııııııııııır,bisürü şart sunacak,ayrılılırken bisürütaznminat ödetecek,türk futbolunu tanıyana kadar 1 sezonu heba edecek,sonra al baştan elde var sıfır......biz eğer türkiyenin brezilyasıysak ve futbol şehriysek trabzonspor gemisinin kaptanı bu camianın adamı olmalıdır......adi şenolmuş giraymışmış sadi imiş hiç farketmez,yeter ki en az 3 sezon sabredilsin

Yorum

• evet kesınlıkle yerlı hoca olmamalı....ne kadar begenmesekte su an bence en ıyı yerlı hoca ersun yanal dı onu yolladıgımıza gore yabancı hoca gelsın...egerkı ılla yerlı olacaksa adı gecen hıkmet karaman,gıray bulak yada tolunay kadar ahmet hocada yapar bu ısı bı rısk alalım ahmet hocaya destek verelım ama benım ılk tercıhım yabancı olsun...lutfen gıray mıs hıkmek karaman mıs bunlar gıbı ısımler olmasın

Yorum

Yükleniyor...
                                X