Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Teknik Direktörümüz Kim Olmalı?

Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X

• Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• İlk olarak karatasof tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
    Yerli Td adayı konusunda kararlı olan yönetime elini kolaylaştırmak için başka adaylarıda hatırlatalım.Taraftar olarak Yönetimimizin arkasında durmamız gerekir diye düşünüyorum böyle zamanlarda.
    Ali Osman Renklibay
    Bahri Kaya
    Coşkun Demirbakan
    Erhan Altın
    Fuat Çapa
    Hüseyin Kalpar
    Hakan Kutlu
    İsmail Kartal
    Mesut Bakkal
    Nurullah Sağlam
    Oğuz Çetin
    Ömer Kaner
    Reha Kapsal
    Serpil Hamdi Tüzün
    Sakıp Özbek
    Şaban Yıldırım
    Tınaz Tırpan
    Uğur Tütüneker
    Yücel İldiz
    And Finaly ZİYA DOĞAN
    Final Süper olmuş abi.

Yorum

• eski ingiliz milli takım teknik diektörü erikson olabilir ayrıca van gaal deniliyorsa scolaride olabilir birde bir ara fenerbahçenin üzerinde çok durduğu bi adam vardı brezilyalı adını unuttum o da fena sayılmaz

RİV RİV RİV . . .

Yorum

• İlk olarak karatasof tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
        Yerli Td adayı konusunda kararlı olan yönetime elini kolaylaştırmak için başka adaylarıda hatırlatalım.Taraftar olarak Yönetimimizin arkasında durmamız gerekir diye düşünüyorum böyle zamanlarda.
        Ali Osman Renklibay
        Bahri Kaya
        Coşkun Demirbakan
        Erhan Altın
        Fuat Çapa
        Hüseyin Kalpar
        Hakan Kutlu
        İsmail Kartal
        Mesut Bakkal
        Nurullah Sağlam
        Oğuz Çetin
        Ömer Kaner
        Reha Kapsal
        Serpil Hamdi Tüzün
        Sakıp Özbek
        Şaban Yıldırım
        Tınaz Tırpan
        Uğur Tütüneker
        Yücel İldiz
        And Finaly ZİYA DOĞAN
        Bu şaka olmalı.

Yorum

• İlk olarak oguzhanakyildiz tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
          eski ingiliz milli takım teknik diektörü erikson olabilir ayrıca van gaal deniliyorsa scolaride olabilir birde bir ara fenerbahçenin üzerinde çok durduğu bi adam vardı brezilyalı adını unuttum o da fena sayılmaz
          luxemburgo'yu kastedıyorsun sanırsam..

Yorum

• Umarım dandik bir hoca getirmez yönetim .

Giray Bulak yetmez gibi aniden Hikmet Karaman çıktı bir de .

Allah korusun .

Yorum

• Vahİd halİlhodzİc
              7rmeyiz!7rmeyeceğiz!

Yorum

• valla ben değişik bir isim söyleyeceğim.Belkide daha önce konuşulmuştur bilemiyeceğim ama benim önerim bundan 3 yıl önce elendiğimiz anarthosis in hocalığını yapan ve yakın zamanda istifa eden temur ketsbaia dır.Anarthosis teki başarılarıda ortada.Neredeyse şampiyonlar liginde gruptan cıkacaklardı.Bizim maçlarda hem futbolculuk hemde hocalık yapıyordu.
                Dallas Mavericks
                .................................................. ............ 41-Dirk Nowitzki

Yorum

• gs, fb de hoca arıyormuş diyorlar. onlarda şampiyonluğa oynayacak bizde. onlarda 4 büyükden biri bizde. biz onları yenmeye çalışıcaz onlar bizi. onlarda geçen isimler le guen-shuster bizde giray bulak-erdoğan arıca. anlayamadım doğrusu...

başkana olan güvenim azaldı. hoca konusunda yapacakları tercihe göre artık onlara iyi yada kötü yönde kendi gözümde notumu vereceğim. bakalım napıcaklar. dedikleri gibi Trabzonsporu taşıyabilecek birini getirebilecekler mi?...

Yorum

• van gaal bayern ile anlaşmış

Anadolu ajansının haberi doğru dur

şota da oraya giderse alt yapılarındaki birkaç türk oyuncuyu alabiliriz(mehmet ekici )

çok çıkarımızı düşünüyoruz ama olsun

şota büyük deneyim kazanıyor

Yorum

• Yardımcı antrenör olarak başka biriin götürmüş van gaal bayerne hollanda liginde bi takımın teknik direktörü ama kim olduğunu hatırlayamadım.Sota kaldı galiba ama sota için van gaalın asistanı diyolardı yardımcı antrenörle aynı işi mi yapıyor bilmiyorom bize yardımcı antrenör olarak gelmesini isterim. Teknik direktör olarak da Ertuğrul sağlam ama o da dün yine lig tv hedeflerimi gerçekleştirmeden ayrılmayacağım dedi bursaspordan

Yorum

• steve Komphelagelsin
                        Bazı insanlar, seninle sadece boş zamanlarında konuşur. Bazı insanlar ise seninle konuşmak için zamanını ayırır.
                        Elazığ'lı.

Yorum

• İlk olarak ruudroam tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle

steve Komphelagelsin
                          Artik topcularla beraber layla reyna beraber gezerler
                          Arkamda yürüme, ben öncün olmayabilirim.
                          Önümde yürüme, takipçin olmayabilirim.
                          Yanımda yürü, böylece ikimiz eşit oluruz.

Yorum

• Fenerbahçe, Galatasaray ve Trabzonspor'un peşinden koşturduğu ünlü Hollandalı teknik direktör Louis Van Gaal, Almanya kulüplerinden Bayern Münih ile el sıkıştı. Yarın oynanacak olan son lig maçında, şampiyon yaptığı AZ Alkmaar'ın başında sahaya çıkacak olan teknik adamın, bu maç ile birlikte Hollanda yeşil sahalarına veda etmesi bekleniyor.
                            Algemeen Dagblad Gazetesi'nin güvenilir kaynağa dayanarak verdiği habere göre, teknik direktörün Bayern Münih ile el sıkıştığı belirtilerek, her iki kulüp arasındaki görüşmelerin yarınki son lig maçından sonra yakın temaslarla başlayacağı iddia edildi.
                            Van Gaal, Barcelona'daki teknik direktörlük zamanında asistanlığını yapan ve şu andaki Willem II'in teknik direktörü olan Andries Jonker'u, asistanı olarak Almanya'ya götürecek. Van Gaal'ın ayrıca AZ Alkmaar'ın kaptanlığını yapan 25 yaşındaki milli futbolcu Stijn Schaars'ı da beraberinde götüreceği konuşuluyor.
                            div.pagination_detail {width:438px;padding:1px;margin:15px auto; text-align:center}div.pagination_detail div.bg {margin:auto;width:438px;height:25px}div.paginatio n_detail ul {list-style:none;margin:0;padding:6px 0 0 5px}div.pagination_detail li {display:inline;margin:0;padding:1px 5px 1px 5px}div.pagination_detail li.active {background-color:white}

hayırlı olsun

RİV RİV RİV . . .

Yorum

• Fenerbahçe, Galatasaray ve Trabzonspor'un peşinden koşturduğu ünlü Hollandalı teknik direktör Louis Van Gaal, Almanya kulüplerinden Bayern Münih ile el sıkıştı. Yarın oynanacak olan son lig maçında, şampiyon yaptığı AZ Alkmaar'ın başında sahaya çıkacak olan teknik adamın, bu maç ile birlikte Hollanda yeşil sahalarına veda etmesi bekleniyor.
                              Algemeen Dagblad Gazetesi'nin güvenilir kaynağa dayanarak verdiği habere göre, teknik direktörün Bayern Münih ile el sıkıştığı belirtilerek, her iki kulüp arasındaki görüşmelerin yarınki son lig maçından sonra yakın temaslarla başlayacağı iddia edildi.
                              Van Gaal, Barcelona'daki teknik direktörlük zamanında asistanlığını yapan ve şu andaki Willem II'in teknik direktörü olan Andries Jonker'u, asistanı olarak Almanya'ya götürecek. Van Gaal'ın ayrıca AZ Alkmaar'ın kaptanlığını yapan 25 yaşındaki milli futbolcu Stijn Schaars'ı da beraberinde götüreceği konuşuluyor.
                              HAYIRLI OLSUN

RİV RİV RİV . . .

Yorum

• Erİksonu dÜŞÜnmelİyİz

RİV RİV RİV . . .

Yorum

Yükleniyor...
                                X