Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Teknik Direktörümüz Kim Olmalı?

Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X

• Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• Hacısalihoğlu geçen camia Şenol hocayı istiyor gibisinden bir açıklama yapmış. Öyle bir camia göremiyorum kendim istememe rağmen. Ama camia mı karar verecek hangi hocanın gelmesi gerektiğine. Eğer öyleyse olası bir başarısızlıkta da yönetim istifa değil taraftar istifa diye bağırmamız lazım.

Yorum

• yok yerlinin yerlisi, yok yabancının yabancısı,

yok yabancının yerlisi, yok yerlinin yabancısı......

kim gelirse gelsin en az 2-3 yıl takımın başında kalması lazım... istikrar yok bizde ya...

manchestere bakıyorum arsenala bakıyorum vs... adamların teknık direktörleri 20-25 yıldır aynı takımda ya....

bizde herşey "3 puan ve galibiyete" bağlı....

gökten zembille inse bize teknik adam 4-5 maç kaybetse üst üste arkasına bakmadan Değil Trabon'dan Türkiye'den Dünya'dan kaçar Mars'a gider vallaha ya.....

herşeyden önce seyirci profilimiz değişmedikten sonra , mantalite değşimedikten sonra hiç birşey değişmez....

"Hiçbir Teknik Direktör eskiden başında olduğu takıma daha sonraları tekrar geldiğinde, eski başarısını "asla" KAZANAMAMIŞTIR.....!!!"

ÖRNEKLERİ HEM DÜNYADA HEM ÜLKEMİZDE ÇOKÇA MEVCUT....

kim gelirse gelsin "Trabzon" ve "Trabzonspor" kelimelerinin anlamını, içeriğini, ruhunu, vs.. bilmeli....
      TRABZONSPOR "2009/2010/2011/2012/2013" BÜTÜN MAÇ ÖZETLERİ, ŞOVLARI [HQ, HD, 720P, 1080P]
      İRTİBAT İÇİN ÖZEL MESAJ ATABİLİRSİNİZ...

Yorum

• Van maçının devre arasında soyunma odasında neler konuşuldu dinleyeniniz varmı? Hani bir geyik var hoca takıma saldırın diyormuş da o yüzden yenilmişiz diye...O dönem Trabzonspor başka türlü maç alamazdı ayrı bir konu...Ben duyduuğmda konuşulanları hocayı eleştirmiştim mesela...O takım gol atarak kazanabilecek bir takımdı...Savunarak değil...
        Trabzonspor taşralı olmaktan gelen ezikliğin, merkez karşısında ikinci derecede veya gölgede bırakılmış olmaktan sıyrılmak isteyen kompleksli yaranma tutumunun değil, otantik inisiyatifin sembolüdür İsmet Özel

Yorum

• Anlaşılan bizim yönetimde yönetmen Mahsun Kırmızıgül gibi ''Güneş''i Görmüşler.Doğaldır mevsim bahar,hatta yaz başladı bile diyebiliriz.Ancak bunun birde sonbahar ve kışı var ki Türkiye'de ligler umumiyetle bu mevsimlerde oynanıyor.Daha evvel geldiği iki denemede Şenol Güneş'in Trabzon'u terk etmesine sebep olan saikler şimdiki yönetim tarafından ne şekilde berteraf edilebilecek? Ya da Şenol Hoca'nın üçüncü seferinde TS'da ''Barındırılabileceğine'' kimler garanti verebilecek?
          Yönetimin bu Şenol Güneş takıntısını anlamakta kolay değil?Kırk yıllık TS gerçeğinin uluslararası başarısı elle tutulabilen tek TD'ü olan bu adamcağızı rahat bırakın kardeşim.Adam ''TS'u Yönetenlerin Başı sıkıştığında ilk El Atılan TD'' Ünvanından sıkıldığından Asya Kıtasının en uzağına gitti,fakat talih/sizliğ/i peşini bırakmıyor.Orada bile adama rahat yok anlaşılan.
          Yüzüne çarpmak gerek zamanenin fendini...
          Göster: Kabaran sular nasıl yıkar bendini?
          Küçük görme, hor görme, delikanlım kendini

Yorum

• hacısalihoğlu her nedense şenol güneşi ister her zaman.
            Şu anda şenol güneş Trabzonsporun listesinin başındadır maalesef. maalesef diyorum, zira onunla harcanacak zamanına yazık olur Trabzonsporun.
            Şimdi bekleme dönemi var.
            Şenol güneş korede iyi gitmiyor. yani takımı çok kötü.
            yılbaşında mukavelesi doluyormuş. eğer oradan kovulursa, ilk hedefi akdenizdir. yani Trabzonspor, zira kariyerinde Trabzonlu olmasının kendisine sağladığı avantajla ve hayrettin hacısalioğlu gibilerinin (bu arada faruk özak) yardımlarıyla, Türkiyede Trabzonspordan başka büyük kulüp de çalışamamıştır.
            fb, gs td arıyor. hade alsalar ya güneşi?
            madem gökyüzünün hocası.....))

Yorum

• Beyler durun bİr dakİka Bir arkadaş fatih terimi şenol güneşle kıyaslamaya çalışmış.

buna sadece gülerim ben.

şu an tartışmasız Türk futbolunun en başarılı spor adamı şenol güneştir her şeyle kıyaslarım. yahu euro 2008de nasıl bir futbol oynadığımızı tüm alem biliyor. fatih terim hala bunu kendi başarısı sayıyorsa ve 2002yi küçümsüyorsa alnını karışlarım.

hem insanlıkta! hem futbolda! ŞENOL GÜNEŞ > fatih terim...

o kadar...
              En son İ. C. Ertem tarafından düzenlendi; 12.05.2009, 15:00.
              "Benim gideceğim yer, geldiğim yerdir. Ben ne ünvan istiyorum, ne de makam istiyorum..." - ŞENOL GÜNEŞ

"AKÇAABAT SEBATSPOR"

Yorum

• Yerli taknik adama tabiki hayır türkiyedeki yerliler dişimizin kovuğuna yetmez
                Şaka bir yana gerçekten ben yerli t.d göremiyorum Trabzonsporu çalıştıracak bazı t.d Trabzonspor isminin yanyana gelmesi sinirlerimi geriyor mesela Giray Bulak ,Çakma terim,Soner arıca gibi gerçekten böyle adamlar varsa gündemde varsın takımı Hüseyin çimşir çalıştırsın .
                bize t.d lazım konsomatris değil

Yorum

• "Hiçbir Teknik Direktör eskiden başında olduğu takıma daha sonraları tekrar geldiğinde, eski başarısını "asla" KAZANAMAMIŞTIR.....!!!"

yok yerlinin yerlisi, yok yabancının yabancısı,

yok yabancının yerlisi, yok yerlinin yabancısı......

kim gelirse gelsin en az 2-3 yıl takımın başında kalması lazım... istikrar yok bizde ya...

manchestere bakıyorum arsenala bakıyorum vs... adamların teknık direktörleri 20-25 yıldır aynı takımda ya....

bizde herşey "3 puan ve galibiyete" bağlı....

gökten zembille inse bize teknik adam 4-5 maç kaybetse üst üste arkasına bakmadan Değil Trabon'dan Türkiye'den Dünya'dan kaçar Mars'a gider vallaha ya.....

herşeyden önce seyirci profilimiz değişmedikten sonra , mantalite değşimedikten sonra hiç birşey değişmez....

"Hiçbir Teknik Direktör eskiden başında olduğu takıma daha sonraları tekrar geldiğinde, eski başarısını "asla" KAZANAMAMIŞTIR.....!!!"

ÖRNEKLERİ HEM DÜNYADA HEM ÜLKEMİZDE ÇOKÇA MEVCUT....

kim gelirse gelsin "Trabzon" ve "Trabzonspor" kelimelerinin anlamını, içeriğini, ruhunu, vs.. bilmeli....
                  TRABZONSPOR "2009/2010/2011/2012/2013" BÜTÜN MAÇ ÖZETLERİ, ŞOVLARI [HQ, HD, 720P, 1080P]
                  İRTİBAT İÇİN ÖZEL MESAJ ATABİLİRSİNİZ...

Yorum

• Hazar, üslubu cevap vermeye değer bulmuyorum. Yoksa söylediklerini yedik falan değil...Devam et mesajlarını ciddiye almıyorum mesajlarımı ciddiye alma....
                    Trabzonspor taşralı olmaktan gelen ezikliğin, merkez karşısında ikinci derecede veya gölgede bırakılmış olmaktan sıyrılmak isteyen kompleksli yaranma tutumunun değil, otantik inisiyatifin sembolüdür İsmet Özel

Yorum

• Trabzon'un yeni hocası kim olacak? Yerli mi yabancı mı? Başkan Sadri Şener'in aklından geçen bir var.

Trabzonspor Başkanı Şener, Şenol Güneş'i teknik direktörlük için düşündüklerini birkez daha yineledi.

Başkan, "Yerli hoca istiyorum. Şenol, Türkiye'nin en iyi hocalarından biri ve aklımızdaki ilk isim" dedi

Trabzonspor Başkanı Sadri Şener, ismi bordo-mavili camiayla anılan Şenol Güneş hakkında önemli açıklamalar yaptı.
                      Şener, Güney Kore'nin FC Seoul takımını çalıştıran eski teknik direktörleri için, "Aklımızdaki ilk isimlerden biri. Yerli hoca ısrarım devam ediyor. Şenol Güneş de Türkiye'nin en iyi hocalarından biri. İnşallah hayırlısı olur" yorumunu yaparak Güneş'in yuvaya dönüşü konusunda açık kapı bıraktı.

Kaynak haber61
                      Hastikoz

Yorum

• eric gerets demeyin gs birşey biliyorki gönderdi bizde yapamaz

Yorum

• İlk olarak hekimoğlu tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                          Yönetime bırakırsan o isimleri sana jun'u alır eller'i alır jefferson'u alır.
                          Hocam doğru söylüyorsun.Benim düşüncem Şenol Hocanın isteklerini yerine getirebilecek bir yönetim var. Bu yönetimde gördüğüm birşey bir futbolcuyu alıpta hoca bu çocuğu oynat diye birşey yok. Bakınız ERsun YANAL örneği kadroya hiç bir zaman müdahale edilmedi.
                          Belki yönetim yeri geldi listenin 1. sırasındakini değlide 3. sırasındakini aldılar. Ama sonuçta isteneni aldılar. Şayet Şenol Hoca da bazı şeylerin farkına vardıysa. Kendi gücünün farkına o zaman Trabzonda bazı şeyler değişebilir.
                          (İtalya'da Bologna teknik patronu Mihajloviç'in "Mourinho ile futbol konuşmam Futbol oynamamış biri bazı şeyleri anlayamaz" lafına cevabı) " Jokey olmak için önce at mı olmak gerekir?"

Yorum

• İlk olarak Erdal tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                            Van maçının devre arasında soyunma odasında neler konuşuldu dinleyeniniz varmı? Hani bir geyik var hoca takıma saldırın diyormuş da o yüzden yenilmişiz diye...O dönem Trabzonspor başka türlü maç alamazdı ayrı bir konu...Ben duyduuğmda konuşulanları hocayı eleştirmiştim mesela...O takım gol atarak kazanabilecek bir takımdı...Savunarak değil...
                            Erdal abi daha maçın 10.dakikasında gol yemişiz tabiki saldıracak takım.

Devre arası muhabbeti fener maçı ile alakalı bildiğim kadarıyla.

Vanspor maçının sorumlusu kimse olamaz.Adamlar kaleye etten duvar örmüştüler o maçta resmen.

Öyle bir maçtıki sadece top kale çizgisini geçmedi.
                            Özkan SÜMER

Yorum

• Yahu Van mı dedim...fb olacaktı o

Yorum

• Tek mantikli hoca secimi Senol Hoca olacaktir bence.
                                Senol hocanin istedigini yapan bir yönetim simdiye kadar gelmedi.
                                Hoca sezonun basindaki basin toplantilarinda hep "Elimizdeki kadro ile elimizden geleni yapacagiz." demistir.
                                Simdi hocanin elinde iyi bir kador olacak. Isteyecegi 2-3 futbolcudur. Bunlari yönetim saglayacaksa Senol hocam gelsin diyorum.
                                Bunu gönülden istiyorum. Trabzonspor taraftari olan bir hoca bizim en büyük kazancimiz olur.
                                Unal Karama'in da bu sezon Ankaragücünü toparlayip, puanlar aldirmasindan, ancak taraftarla ters düsmesinden dolayi
                                bizde cok iyi isler yapacagini düsünüyorum. Ama bir lig takimi 1-2 sezon calistirmadan gelmesini istemiyorum.
                                Kendisi de diyor zaten.. birgün gelecegim. Bunu ben de cok istiyorum.
                                Senol hocanin futbol bilgisine, taktik anlayisina laf edenler 2002 dünya kupasi yari final maci sonrasi Brezilya milli takimi hocasinin
                                aciklamalarini okumalarini tavsiye ediyorum.
                                Ben cok güveniyorum Senol Hocaya.. Hem hocaligina.. hem Trabzonsporluluguna hem de insanligina.
                                Hakkimizda hayirlisi olsun.
                                Su 3 maci alnimizin akiyla cikaralim da..

Yorum

Yükleniyor...
                                X