Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Teknik Direktörümüz Kim Olmalı?

Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X

• Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• Anlaşılan odur ki dünyada hoca kalmadı.

Ben geçen bu mevzudaki ilk yazıyı yazarken kendi kendime sordum, kim gelmeliden önce kim olmamalı?

Kesin olarak kafama kazıdığım, bu şehirde önceden çalışmış biri olmamalı idi cevabım.

Bugün konuşulanlara baktığımda, samet aybabalar, giray bulaklar, leekensler, vahidler hatta şenol hocalar(erdal abi az çok ikna etse de beni gene de 4. deneme artık, bir türlü tam anlamı ile ikna olamıyorum.).....

Yani nasıl bir kısır döngüdeyiz cidden merak içindeyim.

Yorum

• İlk olarak magicyattara tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
      Agustin ilk 11 hiç çıkmadı.Sonradan girdiği maçlar da azdır.
      Ortada toplu bir şaka var galiba
      "söylediklerin kimseyi rahatsız etmiyorsa hiçbi' şey anlatmıyorsun demektir"

GW

Yorum

• Soner ben de öyle hatılıyorum ...Şaka falan değil yani...
        Trabzonspor taşralı olmaktan gelen ezikliğin, merkez karşısında ikinci derecede veya gölgede bırakılmış olmaktan sıyrılmak isteyen kompleksli yaranma tutumunun değil, otantik inisiyatifin sembolüdür İsmet Özel

Yorum

• İlk olarak Great White tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
          Son 10 dakika girdiği bir kaç maç var.
          Forvet şu şekildeydi;Fatih-Mehmet Yılmaz-Yattara.

Zor maçlarda Yattara yedek başlıyordu.
          Herkese Merhaba

Yorum

• Bu tür bilgilere ulaşmak konusunda uzmanlaşmış bir arkadaş gelse de beni bir rahatlatsa)

Böyle bir şey görmedim ben yahu..

GW

Yorum

Agustin ilk 11 hiç çıkmadı.Sonradan girdiği maçlar da azdır.

Yalnız Yattara o kadar sık ilk 11 çıktı mı hatırlamıyorum.Gerçi ilk maçta oynamıştı.Kırmızı kart görmüştü.
              İlk olarak Great White tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
              Augustin ilk 11 oynadı o sezon,ilk haftalarda ha şimdi ha haftaya atacak diye bekledik durduk,doğrudur.Ama sonraki haftalarda daha çok sonradan -hatta genelde son 10 dk -oyuna girmiştir.O sezon toplam 27 maçta oynamış ve sadece 1 gol atmıştır.Bir önceki sezon Bushaj'ı gol atamıyor diye gönderen Samet Hoca yağmurdan kaçarken doluya tutulmuştur.

Ama Yattara'nın en çok oynadığı zaman Samet Aybaba'nın taklımın başında olduğu zamandır.
              Yelkenimizdeki rüzgarı çaldılar, yılmadık...

Yorum

• Agustine o Samet ile koca bir sezonu ilkonbirde geçirip gol bile atamadı..

Yattara da gene o sinsi surat zamanında ilkonbiri birkaç maç dışında hiç göremedi..

Bunu diyorum ve aksini görene kadar da iddia ediyorum; bu kadar

GW

Yorum

• İlk olarak TheCrow tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                  Augustin ilk 11 oynadı o sezon,ilk haftalarda ha şimdi ha haftaya atacak diye bekledik durduk,doğrudur.Ama sonraki haftalarda daha çok sonradan -hatta genelde son 10 dk -oyuna girmiştir.O sezon toplam 27 maçta oynamış ve sadece 1 gol atmıştır.Bir önceki sezon Bushaj'ı gol atamıyor diye gönderen Samet Hoca yağmurdan kaçarken doluya tutulmuştur.

Ama Yattara'nın en çok oynadığı zaman Samet Aybaba'nın taklımın başında olduğu zamandır.
                  Oynamadı hocam.

Fatih-Mehmet Yılmaz oynadı.Agustine'i hiç ilk 11 hatırlamıyorum ben.

Gitmediğim maçta yoktur.
                  Herkese Merhaba

Yorum

Agustine'i hiç ilk 11 hatırlamıyorum ben.

Gitmediğim maçta yoktur.
                    Gece maçlarında oynamışsa görememişsindir diyeceğim neredeyse..

Hayret yahu, tutuldum resmen)

Sanki bir tek benim kabusumdu o herif..

O attığı bir gol de ligde değildi, ekleyeyim..
                    En son Great White tarafından düzenlendi; 13.05.2009, 12:54.

GW

Yorum

• 2003-2004 sezonu başında Tekke'nin 5 maç ceza aldığı dönemde oynadı ama Tekke döndükten sonra ilk 11 hiç çıkmadı,deyip tartışmayı kapatıyım.
                      Herkese Merhaba

Yorum

• bordo-mavili ekipte, ilk 5 hafta cezalı olan Fatih’in yerine forvette Mehmet Yılmaz ve Agustine’e görev veren Samet Aybaba, savunmada ise her hafta farklı bir kurgu ile kadroyu oluşturdu.

kaynak ntvspor arşiv

Yorum

• İlk olarak Great White tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                          Agustine o Samet ile koca bir sezonu ilkonbirde geçirip gol bile atamadı..

Yattara da gene o sinsi surat zamanında ilkonbiri birkaç maç dışında hiç göremedi..

Bunu diyorum ve aksini görene kadar da iddia ediyorum; bu kadar
                          İlk olarak magicyattara tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                          Oynamadı hocam.

Fatih-Mehmet Yılmaz oynadı.Agustine'i hiç ilk 11 hatırlamıyorum ben.

Gitmediğim maçta yoktur.
                          Ben de o sezon 15 ten fazla maça gittim...Yattara hepsinde oynuyordu,çünkü Gökdeniz sol açıktı.Sağda Yattara oynuyordu.Zaten o sezon tam 30 maçta forma giymiş Yattara.5 de golü var.
                          Augustine ilk haftalarda oynadı sonradan hep son dakikalarda girdi diye hatırlıyorum.Zor değil,işler biraz hafifleyince araştırır buluruz.Ama bana "ispat et" deyip sadece iddia etmek yok öyle.

Yorum

• Tercihim illaki yabancı, ama Samet AYBABA,Ertuğrul SAĞLAM vb olacaksa da ben Şenol GÜNEŞ i Türk hocalar içerisinde hepsine tercih ederim.

Yorum

• yattar en çok samet aybaba zamanında harcanmıştır. sonra sırasıyla ziya doğan, şenol güneş zamanında.
                              yattarayı yattara yapan hoca vahid halilhodiç tir. ona hayat veren hoca odur.
                              agustinin ilk11e çıktığını hatırlamıyorum. sonlarda maçlara çıkartılmıştır zaman zaman. ve ligde gol atmamıştır..
                              tek bir gol atmıştır, o da kupa maçları elemelerinden birinde.
                              En son hazar tarafından düzenlendi; 13.05.2009, 13:00.

Yorum

2003-2004 sezonu başında Tekke'nin 5 maç ceza aldığı dönemde oynadı ama Tekke döndükten sonra ilk 11 hiç çıkmadı,deyip tartışmayı kapatıyım.
                                İlk olarak TheCrow tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                                Augustine ilk haftalarda oynadı sonradan hep son dakikalarda girdi diye hatırlıyorum.

Demek bu yüzden öyle hatırlıyor muşum...Doğrudur.

Bu arada ligde bir golü vardı Augustine'nin yahu..Yok muydu yoksa...Çünkü kupadaki golü penaltıdan atmıştı diye hatırlıyorum.
                                En son TheCrow tarafından düzenlendi; 13.05.2009, 13:00.

Yorum

Yükleniyor...
                                X