Yerli teknik direktör gelirse Trabzonspor'un tek bir maçını dahi izlemeyeceğim.
Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
Teknik Direktörümüz Kim Olmalı?
Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X
-
İlk olarak orhan_05 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntülehikmet karaman ancak paf takımın başına geçebilir Ahmet Özen'in yerine :d
Orhan
bizim buralarda bi laf vardır
adama söver gibi laf konuştun diye,Hikmet Karaman felan duyunca öyle oluyorum,
tansiyonum yükseliyor.Şike yapanın,şikecileri kollayanın,şikeye şike diyemeyenlerin Allah bin türlü belasını versin inşallah.
Yorum
-
İlk olarak orhan_05 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntülehikmet karaman ancak paf takımın başına geçebilir ahmet özenin yerine :d
Yorum
-
Takıma Şenol Güneş yumuşak kaçar kanaatindeyim. Bize daha sert bir hoca lazım! Ama illa yerli deniliyorsa da başka alternatif göremiyorum, belki Samet AybabaTürkiye'nin zencileri Trabzon'dan çıkar----------------------------------BUGÜN
Trabzonspor şükretmedikçe şampiyon olamaz---------------------------TRABZONSPOR
Tüketirsen azalır, üretirsen çoğalır--------------------------------------İÇİN
Arslanın sırtlanı çok olur-----------------------------------------------NE YAPTIN?
Yorum
-
Orhan Aydın
İlk olarak apache61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleAhmet Hocaya ayıp olmazmı?
Yorum
-
Orhan Aydın
İlk olarak hasancolak tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleinşallah yenı gelen ersun hocayı aratmaz
Yorum
-
Yönetim niyeti bozmuş anlaşılan.Çalıştırdığı takımları ilk yarı ligin zirvesine getirip ikinci yarısında düşüşe geçirdiği için bileti kesilen Ersun Yanal'a inat bu defa küme düşmeme mücadelesi veren takımların ilk aklına gelen td'lere el attığına göre...
1.Giray Bulak
2.Hikmet Karaman
3.Güvenç KurtarYüzüne çarpmak gerek zamanenin fendini...
Göster: Kabaran sular nasıl yıkar bendini?
Küçük görme, hor görme, delikanlım kendini
Yorum
-
Senol Günes ile Ferguson modeli 10 senelik sözlesme imzalayalim. Tazminat ise 10 Milyon €. Gayet ciddiyim.En son Terzioğlu tarafından düzenlendi; 09.05.2009, 13:22."CHAMPIONS AREN'T MADE IN THE GYMS. CHAMPIONS ARE MADE FROM SOMETHING THEY HAVE DEEP INSIDE THEM - A DESIRE, A DREAM, A VISION" - MUHAMMAD ALI -
Yorum
-
İlk olarak Terzioğlu 61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleSenol Günes ile Ferguson modeli 10 senelik sözlesme imzalayalim. Gayet ciddiyim.
Kaliteli bi hoca geldigi vakit adam gibi elestirip rakipler önünde sahip cikilmali hocaya, ama Giray yada Hikmet gibi takimlari düsmemek icin kuran hocalar daha geldigi gün trabzon disina yollanmali sonu belli olan mnaceralara cikmiyalim lütfen.
Yorum
-
Yerli Td adayı konusunda kararlı olan yönetime elini kolaylaştırmak için başka adaylarıda hatırlatalım.Taraftar olarak Yönetimimizin arkasında durmamız gerekir diye düşünüyorum böyle zamanlarda.
Ali Osman Renklibay
Bahri Kaya
Coşkun Demirbakan
Erhan Altın
Fuat Çapa
Hüseyin Kalpar
Hakan Kutlu
İsmail Kartal
Mesut Bakkal
Nurullah Sağlam
Oğuz Çetin
Ömer Kaner
Reha Kapsal
Serpil Hamdi Tüzün
Sakıp Özbek
Şaban Yıldırım
Tınaz Tırpan
Uğur Tütüneker
Yücel İldiz
And Finaly ZİYA DOĞANYüzüne çarpmak gerek zamanenin fendini...
Göster: Kabaran sular nasıl yıkar bendini?
Küçük görme, hor görme, delikanlım kendini
Yorum
-
İlk olarak mete61bordomavi tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleTeknik direktör konusunda Trabzon yönetimi Ersun Yanal ile hata yaptı,yapmadı bilemiyorum.
Ama bildiğim birşey var,
Baroş tipi klinik bir forvet biz de olsaydı şimdiye çoktan şampiyonluk şarkıları söylüyor olurduk.
Bence süper lig ekiplerinin birinden fiyatı ne olursa olsun, kaliteli bir golcü alınmalı herşeyden evvel.
Teknik direktör Van Gaal oldu diyelim,
Forvet Umut-Gökhan ikilisi olacaksa yine, Ersun Yanal neden gönderildi diye sorarlar adama!Mario Alberto Kempes - El Matador
Yorum
Yorum