Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Teknik Direktörümüz Kim Olmalı?

Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X

• Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• inşallah cale satılmaz ona buyıl çok ihtiyacımız var şu teknik adam işini çabucak halletsekte transfere yoğunlaşsak tamamen çok vakit kaybettik
    2010 - 2011 Süper Lig Şampiyonu <<< Trabzonspor >>>

<<< Ey düşmanım, sen benim ifadem ve hızımsın. Gündüz geceye muhtaç, sende bana lazımsın. >>>

Yorum

• ....çok transfer yapılacağını sanmıyorum ...en fazla 3 oyuncu alınır....forvet orta saha ..ve sağ bek....önemli olan iyi bir hoca ile anlaşılması....

.....ama görünen o ki yabancı isimlerde bile tamamiyle bir bütünleşme yok..kimileri soness a yaramaz diyor...zaccaroni hiç olmasın diyor ..yok ranieri şöyle öteki böyle...

....% 90 hem fikir olunan bi halilhodziç var gibi ...acaba yönetim hodziçi hiç düşünüyormu..
      deha: imkansizda mumkunu gorebilmektir..
      ....gemilerin karada da yuzebilecegini gormek
      ....mehmetlerden birini fatih yapar.......

Yorum

• İlk olarak lazkopat_61xxx tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
        souness TRABZON a gelmiş galiba öyle bişey duyan varmı

sen nerden duydun????

Yorum

• İlk olarak thematrax tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
          Kim dedi ne zaman dedi nerede yazıyor
          ark. mail yolladı ama nerden öğrenmiş bilmiyorum onu araştırıyorum şimdi öyle bişey duyan yok dimi ?

<<< Ey düşmanım, sen benim ifadem ve hızımsın. Gündüz geceye muhtaç, sende bana lazımsın. >>>

Yorum

• dün akşam istanbul a gelmiş souness görüşüyorlarmış bu gün veya yarın trabzona geçebilir bir problem çıkmazsa şimdi adam gelirim diyordur ama bana şoylr topcular almanız lazım fılan dıyordur ısteklerı ne acaba onlar ustunde konusuluyordur tahmınım

Yorum

• Bu saatten sonra hoca begenmemezlik yapma gibi bir luksumuz yok.. Kim gelirse gelsin hocamizdir bagrimiza basar yolumuza devam ederiz..
              "İnandığı gibi yaşamayan, yaşadığı gibi inanmaya başlar"

Yorum

• İlk olarak samutra61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                dün akşam istanbul a gelmiş souness görüşüyorlarmış bu gün veya yarın trabzona geçebilir bir problem çıkmazsa şimdi adam gelirim diyordur ama bana şoylr topcular almanız lazım fılan dıyordur ısteklerı ne acaba onlar ustunde konusuluyordur tahmınım
                Souness ile parasal konularda anlaşılamadığı için transferinden vazgeçildi arkadaşlar..Fazla para istemiş senelik..

Yorum

• İlk olarak AdemS tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                  Souness ile parasal konularda anlaşılamadığı için transferinden vazgeçildi arkadaşlar..Fazla para istemiş senelik..
                  sadri baba demedimi geçen gün parayı bastırıp kral hoca alıcam diye

Yorum

• ...sol campbell ı istemişiz fakat bizi reddetmiş...yönetim boş durmuyor hem hoca arıyor hem transferle ilgileniyor...gerçi ne kadar doğru bilinmez ama ligtv de yazıyor...song un yerine bakmışız ...inşallah song gönderilmez ..song dan iyi kimi bulacaklarki...hoca işi hallolsada song gönderilmese...hangi hoca gelirse gelsin song u takımda isteyecektir....
                    deha: imkansizda mumkunu gorebilmektir..
                    ....gemilerin karada da yuzebilecegini gormek
                    ....mehmetlerden birini fatih yapar.......

Yorum

• olmayan parayı nasıl bassın başkan alla aşkına

kasada ne kadar sıcak para var ne biliyoruzki bizz

Yorum

• Tamam ya, alsınlar Samet mamet. Üff sıkıldım. Bu ne kasvettir ya.

Bu olayların başı hep hoca başı yemek için pusu kuranların hoca beğenmemesinden kaynaklandı. Gül gibi hocayı siyaset, para, yerlinin yerlisi ayaklarıyla yedik. Şimdi gelen hocanın parası konuşulmayacak mı. Üç beş kuruşa Trabzonlu birini bulsunlar, kadroyu bozmasınlar, hoca konusunda eleştiri getirirsem namerdim...
                        Hürriyetimi kaybettim, cesaretimi asla kaybetmeyeceğim!

Yorum

• Vahid Halilodziç bize uygun ve iyibir hoca taraftarda buna itiraz etmez

Yorum

• İlk olarak Ali İhsan tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                            Tamam ya, alsınlar Samet mamet. Üff sıkıldım. Bu ne kasvettir ya.

Bu olayların başı hep hoca başı yemek için pusu kuranların hoca beğenmemesinden kaynaklandı. Gül gibi hocayı siyaset, para, yerlinin yerlisi ayaklarıyla yedik. Şimdi gelen hocanın parası konuşulmayacak mı. Üç beş kuruşa Trabzonlu birini bulsunlar, kadroyu bozmasınlar, hoca konusunda eleştiri getirirsem namerdim...

aynen katılıyorum ya

Yorum

• ahmet hocayla devam edilsin

Yorum

• TRABZONSPOR TEKNİK ADAM BULAMIYOR
                                Haber Tarihi : 07.06.2009 23:00:00

Trabzonspor'un prensipte anlaştığı Souness ile son anda pürüz çıktı.

Akşam saatlerinde karşılıklı görüşmede, Souness, yıllık 3 Milyon Euro istedi.

Sounness'in istekleri arasında kendisi ile gelecek 3 teknik adama da her birine 800 bin euro talep ettiği öğrenildi.

Tüm bu yüksek fiyatlar ve bazı VİP talepleri Trabzonspor'un Souness'den vazgeçmesine neden oldu.

ŞENER MAHÇUP OLDU

Genel kurul kararı alan Sadri Şener, Pazartesi teknik diröktürü belirleriz ifadesi ile camiaya ve taraftara verdiği sözde bir kez daha yanıldı. Bu yıl önce Şenol Güneş'e kanca atan ama alamayan, ardından Samet Aybaba ile anlaşan ama taban tepkisi ile vaz geçen yönetim, Souness'den de vaz geçince, bir türlü teknik adam bulamayan takım konumuna geldi.

DEVREYE SÜMER Mİ GİRDİ

Trabzonspor'da yerli teknik adamdan yana olduğunu her fırsatta açıklayan, bu konuda yönetime danışmanlık yapan Özkan Sümer'in Souness'den son dakikada yüksek transfer bedeli nedeni ile vaz geçilmesinde etkin rol aldığı da belirtiliyor.
                                VE ROTA ZACHERONİ'YE DÖNDÜ

Trabzonspor Zacheroni ile ilgilenmeye başladı. Ersun Yanal'ın istifasından sonra da İtalyan teknik adam ile ilgilenen Bordo Mavililer daha sonra Ahmet Özen ile yola devam kararı almıştı. Zacheroni ile Çarşamba gününe kadar bir karara varacak olan yönetimin İtalyan teknik adam ile anlaşamaması halinde Halilhodziç'e dönmesi bekleniyor.

KAYNAK:MEDYATRABZON
                                YA SEV YA TERKET,ANLAMADIYSAN SOYLEYEYIMEFOL.........

Yorum

Yükleniyor...
                                X