Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Teknik Direktörümüz Kim Olmalı?

Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X

• Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• İlk olarak adem73 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
    giray gelecek gibi görünüyor,cünkü serdar bali gecen mac altyapisini hazirladi.sansal duyumum giray bulak dedi lig tv de
    Bu karar taraftarın geri kalanını bilmem ama, burada kalanları çökertir.

Yorum

• tolunay asla ama asla
      BİZE HERYER TRABZON!!!
      Bordo Mavİ

Türk futbolunda en az yuvarlak olan toptur. . .

Yorum

• Le Guen mükemmel olur bence ama biraz zor tabi...

Yorum

• İlk olarak adem73 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
          medyum memisin cinleri varmis.10 tane demisti,artik maclara 21 kisi cikariz sahaya saldimi cinlerini bizi kimse yenemez 10 hafta kala sampiuyonlugu ilan ederiz
          cinleri hakemi korkutsa yeter geceleri zaten, birde mac oynayip yorulmamis olurlar
          Arkamda yürüme, ben öncün olmayabilirim.
          Önümde yürüme, takipçin olmayabilirim.
          Yanımda yürü, böylece ikimiz eşit oluruz.

Yorum

• İlk olarak ceserdar tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
            Bu karar taraftarın geri kalanını bilmem ama, burada kalanları çökertir.
            Valla Giray bulak icin bir suru soylenti cikti Konya ya giderken araya araci koyup orada antrenor oldugu hakkinda... Adamin lobisi guclu herhalde
            Ama Giray bulak Trabzonspor a gelirse (aman ha) 4-5 hafta da yolcu olur...
            Gecen guvenc kurtar bile 4 buyuklerden birini bana versinler 15 puan fark atarim diyordu) onu alalim daha iyi..
            Aykut Kocaman da duzgun adam benim aklimdan yerli o geciyor... Yada bizim yerel medyayla guzel kavga edebilecek biri mesela Fatih Terim )

Yorum

• Hocayı bulur yönetim, tasa etmiyorum.
              Ama yardımcı olarak Selçuk Aydın'ı alsalar.
              Hocaya laf edeni (SB, yerel medya v.s.) Selçuk ziyaret eder.
              Kimse de hocaya laf edemez

Yorum

• Giray Bulak ın ne başarısı var ki getirecekler onu. Konya ne durumda acaba biri bana söyleyebilir mi. Madem giray gelecekti Ersun Hoca neden gitti diye adama sormazlar mı. Vizyonu olan bir hoca gelse daha iyi olmazmı.
                (İtalya'da Bologna teknik patronu Mihajloviç'in "Mourinho ile futbol konuşmam Futbol oynamamış biri bazı şeyleri anlayamaz" lafına cevabı) " Jokey olmak için önce at mı olmak gerekir?"

Yorum

• ZD'nin sesi kulaklarımda çınlıyor hayırdır inşallah

Hes projelerini alıyoruz ama bu bir yandan da oralara kaynak ayırmamızı gerektiriyor 3-5 yıl

Maçlarımızı kaybediyoruz ordan da kaynak kaybımız oluyor

İsimli bir teknik direktöre milyon eurolar verip, yeni sezon için yeterli futbolcu takviyesini yapamamak ama vizyonlu görünmek var... Fakat getirileri de çok var

Mütevazi bir hoca alıp daha güçlü bir futbolcu kadrosu yapmak ama vizyonsuz damgası yemek var...

Zor karar doğrusu. Lakin mütevazi de olsa doğru hocayı getirebilmek önemli.

Herşey aslında sonuçta futbolculara bağlı, fakat doğru hocayı getirebilmek de önemli
                  Türkiye'nin zencileri Trabzon'dan çıkar----------------------------------BUGÜN
                  Trabzonspor şükretmedikçe şampiyon olamaz---------------------------TRABZONSPOR
                  Tüketirsen azalır, üretirsen çoğalır--------------------------------------İÇİN
                  Arslanın sırtlanı çok olur-----------------------------------------------NE YAPTIN?

Yorum

• Konya'yı düşürüp gelir artık başımıza Giray hoca. Tek başarısı da bizi Çanakkale Geçilmez'le yendiği maç olur.

Yönetim ölümü gösterip sıtmaya razı etmek için Giray Bulak ismini basında çok geçirtiyor olabilir. Yakında taraftarımız kim gelirse gelsin Giray Bulak gelmezse oh çekecek hale gelecek.
                    Hürriyetimi kaybettim, cesaretimi asla kaybetmeyeceğim!

Yorum

• İlk olarak Great White tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                      Poetricus Hoca' dan da hiç ses yok.

Şöyle bir uğrasa da "Giray Hoca ile ilgili duyumlarım tamamen asparagastan ibaretmiş. Rahat olun.." diyerek ferahlatsa bizi şurada.
                      Rahatla Soner.
                      Korkunun ecele faydası yoktur; rahatla.
                      Giray Bulak gelecek.

Yorum

• Giray Bulak ile oyalanın işte asıl hocayı kamufle etmek için yönetim ses çıkarmaz buna.Asıl hoca kim diye sorarsanız bilmiyorum ama Giray Bulak gelemez onu biliyorum.
                        Hayat bir gündür o da bugündür.

Yorum

• İlk olarak Ali İhsan tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                          Yönetim ölümü gösterip sıtmaya razı etmek için Giray Bulak ismini basında çok geçirtiyor olabilir. Yakında taraftarımız kim gelirse gelsin Giray Bulak gelmezse oh çekecek hale gelecek.

Olabilir
                          "Kocaeli bizi ilk maçta 1-0 yendi. 'Hamsinin kafasını ezdik' başlığı attılar. Gazeteleri soyunma odasına astım. 20 dakikada skor 5-0 oldu. Bizde öyle bir güç vardı o zamanlar."
                          Ali Kemal Denizci

Yorum

• İlk olarak poetricus tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                            Rahatla Soner.
                            Korkunun ecele faydası yoktur; rahatla.
                            Giray Bulak gelecek.
                            Hocam Ziya Doğanında gelme ihtimali varmış buna ne diyeceksiniz
                            Ne mutlu Türk olana değil , Ne mutlu Türk'üm diyene !

"Cahilin karşısında kitap gibi sessiz ol." Mevlana

Yorum

• Bence yönetim iyi bir hoa için uğrasacak.Olmayınca mecburen Giray Bulak ile anlaşma yapacak.Yanılmıyorsam geçen sezon sonu bir futbolcuyu izlemek için Sadri Başkan ile Yurtdışına gitmişti.
                              Daha önce de demiştim.Ersun Hoca'nın kıymetini yeni hoca gelirse daha iyi anlayacağız.İnşallah gelen gideni aratmaz.
                              iyi bir hoca için bir sansımız var.Eğer takım şampiyonlar ligine kalırsa iyi bir hoca bulmamız ihtimali çok yükselir.Eğer BJK ,Fener'i yenerse kesin derdim.

Yorum

• Giray Bulak gelecegine Ahmet hoca kalsin

Yorum

Yükleniyor...
                                X