İlk olarak adem73 tarafından gönderildi
Gönderiyi görüntüle
Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
Teknik Direktörümüz Kim Olmalı?
Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X
-
İlk olarak adem73 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntülemedyum memisin cinleri varmis.10 tane demisti,artik maclara 21 kisi cikariz sahaya saldimi cinlerini bizi kimse yenemez 10 hafta kala sampiuyonlugu ilan ederizcinleri hakemi korkutsa yeter geceleri zaten, birde mac oynayip yorulmamis olurlar
Arkamda yürüme, ben öncün olmayabilirim.
Önümde yürüme, takipçin olmayabilirim.
Yanımda yürü, böylece ikimiz eşit oluruz.
Yorum
-
İlk olarak ceserdar tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleBu karar taraftarın geri kalanını bilmem ama, burada kalanları çökertir.
Ama Giray bulak Trabzonspor a gelirse (aman ha) 4-5 hafta da yolcu olur...
Gecen guvenc kurtar bile 4 buyuklerden birini bana versinler 15 puan fark atarim diyordu) onu alalim daha iyi..
Aykut Kocaman da duzgun adam benim aklimdan yerli o geciyor... Yada bizim yerel medyayla guzel kavga edebilecek biri mesela Fatih Terim)
Arkamda yürüme, ben öncün olmayabilirim.
Önümde yürüme, takipçin olmayabilirim.
Yanımda yürü, böylece ikimiz eşit oluruz.
Yorum
-
Giray Bulak ın ne başarısı var ki getirecekler onu. Konya ne durumda acaba biri bana söyleyebilir mi. Madem giray gelecekti Ersun Hoca neden gitti diye adama sormazlar mı. Vizyonu olan bir hoca gelse daha iyi olmazmı.(İtalya'da Bologna teknik patronu Mihajloviç'in "Mourinho ile futbol konuşmam Futbol oynamamış biri bazı şeyleri anlayamaz" lafına cevabı) " Jokey olmak için önce at mı olmak gerekir?"
Yorum
-
ZD'nin sesi kulaklarımda çınlıyor hayırdır inşallah
Hes projelerini alıyoruz ama bu bir yandan da oralara kaynak ayırmamızı gerektiriyor 3-5 yıl
Maçlarımızı kaybediyoruz ordan da kaynak kaybımız oluyor
İsimli bir teknik direktöre milyon eurolar verip, yeni sezon için yeterli futbolcu takviyesini yapamamak ama vizyonlu görünmek var... Fakat getirileri de çok var
Mütevazi bir hoca alıp daha güçlü bir futbolcu kadrosu yapmak ama vizyonsuz damgası yemek var...
Zor karar doğrusu. Lakin mütevazi de olsa doğru hocayı getirebilmek önemli.
Herşey aslında sonuçta futbolculara bağlı, fakat doğru hocayı getirebilmek de önemliTürkiye'nin zencileri Trabzon'dan çıkar----------------------------------BUGÜN
Trabzonspor şükretmedikçe şampiyon olamaz---------------------------TRABZONSPOR
Tüketirsen azalır, üretirsen çoğalır--------------------------------------İÇİN
Arslanın sırtlanı çok olur-----------------------------------------------NE YAPTIN?
Yorum
-
Konya'yı düşürüp gelir artık başımıza Giray hoca. Tek başarısı da bizi Çanakkale Geçilmez'le yendiği maç olur.
Yönetim ölümü gösterip sıtmaya razı etmek için Giray Bulak ismini basında çok geçirtiyor olabilir. Yakında taraftarımız kim gelirse gelsin Giray Bulak gelmezse oh çekecek hale gelecek.Hürriyetimi kaybettim, cesaretimi asla kaybetmeyeceğim!
Yorum
-
İlk olarak Great White tarafından gönderildi Gönderiyi görüntülePoetricus Hoca' dan da hiç ses yok.
Şöyle bir uğrasa da "Giray Hoca ile ilgili duyumlarım tamamen asparagastan ibaretmiş. Rahat olun.." diyerek ferahlatsa bizi şurada.
Korkunun ecele faydası yoktur; rahatla.
Giray Bulak gelecek.
Yorum
-
İlk olarak Ali İhsan tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleYönetim ölümü gösterip sıtmaya razı etmek için Giray Bulak ismini basında çok geçirtiyor olabilir. Yakında taraftarımız kim gelirse gelsin Giray Bulak gelmezse oh çekecek hale gelecek.
Olabilir"Kocaeli bizi ilk maçta 1-0 yendi. 'Hamsinin kafasını ezdik' başlığı attılar. Gazeteleri soyunma odasına astım. 20 dakikada skor 5-0 oldu. Bizde öyle bir güç vardı o zamanlar."Ali Kemal Denizci
Yorum
-
İlk olarak poetricus tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleRahatla Soner.
Korkunun ecele faydası yoktur; rahatla.
Giray Bulak gelecek.Ne mutlu Türk olana değil , Ne mutlu Türk'üm diyene !
"Cahilin karşısında kitap gibi sessiz ol." Mevlana
Yorum
-
Bence yönetim iyi bir hoa için uğrasacak.Olmayınca mecburen Giray Bulak ile anlaşma yapacak.Yanılmıyorsam geçen sezon sonu bir futbolcuyu izlemek için Sadri Başkan ile Yurtdışına gitmişti.
Daha önce de demiştim.Ersun Hoca'nın kıymetini yeni hoca gelirse daha iyi anlayacağız.İnşallah gelen gideni aratmaz.
iyi bir hoca için bir sansımız var.Eğer takım şampiyonlar ligine kalırsa iyi bir hoca bulmamız ihtimali çok yükselir.Eğer BJK ,Fener'i yenerse kesin derdim.
Yorum
Yorum