Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Teknik Direktörümüz Kim Olmalı?

Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X

• Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• asagidaki isimlerden geriye kimse kalmiyor.

daum = kölnde devam eder
    Lucescu = yeni uzatti
    Van gaal = gitti gidiyor

Zico = saka saka
    van basten = basarisiz
    schuster = basarisiz
    "Sir, I say that justice is truth in action." Benjamin "Dizzy" Disraeli

Yorum

• bunların hiç birinhin ahmet özen den bir farkı yok.
      Kaldı ki ahmet özen hem kulübü ve hemde futbolcuları hem de taraftarı onlardan iyi tanıyor.
      Ahmet özen ile devam.
      ama bunu gerçekleştirecek olan yöneticilerde yürek lazım yürek.
      Doğru olan bu.
      ve bu işler korkaklıkla, tedirginlikle olmaz.
      direk kararla olur.
      hade size cesaret vereyim sayın yöneticiler. Korkmayın ahmet özenden onların bir farkı yoktur ve hatta ahmet özen in onlara
      bir çok konuda üstünlüğü vardır.
      Peki önümüzdeki 4 maçı da alırsa ve ahmet özeni dışlarsanız hiç yüzünüz kızarmaz mı o zaman.

Yorum

• İlk olarak sanatik tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
        sampiyon olursak ersun yanal gitmekle gec bile kaldigi icin tesekkür edecegim sayin atilla gökcek. Ersun yanali o kadar cok destekliyorsaniz gs ye veya fb ye önerseniz ya ? Ne güzel bosda simdi ve sampiyonluk gidincede tesekkürü unutmayin.
        yok kesinlikle önermezler. Sen geber derler. dost görünürler altını oyarlar
        Trabzonsporun.
        deneyimli hoca, tecrübeli hoca diye göklere çıkartttılar şenol hocayı ki
        öyledir de şenol hocamız, ama gs, bjk, fb fellik fellik hoca ararken, o zaman
        boşta olan şenol hocayı bu kulüplere tavsiye eden hiç bir spor yazarı gördünüz mü istanbul basınında.

Yorum

• Halil Hoca Ahmet Özen Van Gaal Ertuğrul dan başkası olacaksa olmasın!
          Bunca ölümden dönülmez bu kadar sevmeyince...

Yorum

• Ben Yerli olmasından yanaydım ama şu dabir gerçek dışarıdaki baskıdan çok fazla etkilenmeyecek te bir teknik adam lazım bize. Basın zaten başarılı hocaları yıpratıyor bilmiyorum bunu bilerek yapıyorlar belki bilmeyerek, bu nedenle duygusal insanlar pek barınamaz kolay yıpranırlar.Yabancı hocalar daha profosyonel oluyor eleştirilerdende fazla etkilenmiyorlar. Kariyeride iyi olan vaya Trabzonspor sayesinde kariyer yapabilecek bir yabancı ile olur önümüzdeki yıl.

Yorum

• Ertuğrul yerek Trabzonspor medyası için fazla kırılgan ve fazla Beşiktaşlı..
              Onun için bizimle yapabileceğini zannetmiyorum..
              Tolunay da fazla duygusal geldi bana..
              Bizim teknik patronumuzun daha bir inatçı ve savaşçı olması lazım..
              Ünal kazanırsa iyi ama iki kere üstüste malup olursa biz istemesek bile istifa eder (ki zaten ilk malubiyette homurdanmalar ikincisinde ise veryansınlar başlar)..
              Aykut Kocaman aslında çok iyi olurdu ama o adma kanım ısınamadı bir türlü (aslında bunun için çok iyi olur)..
              Samet Aybaba iddia ediyorum en iyi yerli teknik direktördür ama dengesiz adam.. Ne zaman ne yapacağı belli değil.. Onun için olmaz derim..
              Şenol Güneş'i hiç aklıma bile getirmedim. Adam bizim yüzümüzden (topyekün Türk basınından bahsediyorum bu sefer) çok yıprandı.. Yine saç stili konuşulursa artık adam saçını başını yolar diye korkuyorum..
              Onun dışında ismi kulübümüze yakışan iyi bir yerli bilmiyorum (Ersun Yanal'ı es geçiyorum, istifa ettiği için)..

Yabancı hocalar içinde ise düşünülecek bir isim tam olarak yok bence..
              Wenger gibi biri lazım bize.. Gençleri hem yüreklendirecek hem de topçu yapacak biri; ama kim?

Ahmet hoca sene sonuna katar kantarda tutulmalı..
              Belki de bu ağırlığı kaldırır..
              Takımın oyun anlayışına, gidişatına ve gelecekte ne gibi bir ışık göreceğimize bakıp onu da deneyebiliriz ki eğer sezonun sonunu sterssiz maçlarla geçirirsek sanırım en mantıklısı Ahmet hoca olur..
              Facebook

Sakin çocuk KHE

Yorum

• yerli yerli yerli hoca

Yorum

• İlk olarak RaİSTLİN610 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                  baskan sureklı yerlı olacagını soyluyor bakalım hayırlısı olsunn
                  O zaman Giray Bulak cepte demektir...

Yorum

• hangi yabanci hoca trabzonda basarili olmus ,örnegi bile yok bunun

Yorum

• urbain brams belki olur

Yorum

• O kaynaktan kaynağa değişiyor. Ben de bir yerde yerli seçeneklerimiz çok az dediğini okumuştum
                        Türkiye'nin zencileri Trabzon'dan çıkar----------------------------------BUGÜN
                        Trabzonspor şükretmedikçe şampiyon olamaz---------------------------TRABZONSPOR
                        Tüketirsen azalır, üretirsen çoğalır--------------------------------------İÇİN
                        Arslanın sırtlanı çok olur-----------------------------------------------NE YAPTIN?

Yorum

• İlk olarak adem73 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                          hangi yabanci hoca trabzonda basarili olmus ,örnegi bile yok bunun
                          herşeyin bi ilki vardır
                          Fener önünüzü, Güneş Dünyanızı aydınlatır !

Yorum

• Demek bu Fernandez ismi boş isim değil. Bir şekilde ulaşılmaya çalışılmış. Avrupa piyasası bir şekilde taranıyor. Bu iyiye işaret. Giray Hoca gelmesin de.

Yorum

• ben başkana güveniyorum ve kaliteli isim getirecektir biz nasıl burda diyorsak ersun yanalın peşinden ismi tartışılmayacak bir hoca getireceğinden eminim güneş ikna olmazsa yabancı olacaktır bence
                              Adalet herkese eşit uygulanırsa güzeldir!!

Yorum

• yerel ve ulusal medyayı fazla tınlamayacak bir hoca olmalı hatta ve hatta tv ve gazete ile ilgisi olmasın daha iyi yoksa padişahın oğlu gelse dayanamaz kanımca
                                Türk | 28-Tirebolu | Yeşil Giresun Belediyespor | Trabzonspor Sevdalısı | Just Want Justice | Is Match Fixing Legal in TURKEY

Yorum

Yükleniyor...
                                X