İlk olarak musty11 tarafından gönderildi
Gönderiyi görüntüle
Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
Teknik Direktörümüz Kim Olmalı?
Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X
-
Beni öyle çok dertli üzgün falan görmeyince dayanamayıp yahu Erdal amma duygusuzmuşsun...dedi...Dedim ki oğlum ben 12 yaşımda en iyi arkadaşım olan dedemi kaybettim. 16 yaşımda babamı kaybettim. 22 yaşımda da benden iki yaş küçük kardeşimi...Her seferinde senin gibi yapsaydım yaşıyor olmazdım....Trabzonspor taşralı olmaktan gelen ezikliğin, merkez karşısında ikinci derecede veya gölgede bırakılmış olmaktan sıyrılmak isteyen kompleksli yaranma tutumunun değil, otantik inisiyatifin sembolüdür İsmet Özel
Yorum
-
İlk olarak Ali Yerlikaya tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleSouness le maddi acidan anlasilmadi
Anlasilsaydi Tugay Kerimoglu yarin Trabzon gelip yardimcisi olicakdi.
Kaynak: LigTV Can Karyagdibu can karyağdı hakkaten hayal dünyasında yaşıyor.
Allah yar ve yardımcımız olsun !!!
Yorum
-
İlk olarak musty11 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleanlaşılamamışmı...bu can ana haberde yarın gelecek başkanla görüşecek dememişmiydi
O değil, staj başlayacak tartışmaların zevkinden uzak kalacağım
Yorum
-
Trabzonspor'un çok zor zamanları oldu. Gökdeniz meselesi yaşandığı zamanlar ümidimi kaybetmiştim mesela...Ama bu gün baktığımda umutsuz olacak bir tablo görmüyorum. Buna geçtiğimiz 1 sene de dahildir...Trabzonspor taşralı olmaktan gelen ezikliğin, merkez karşısında ikinci derecede veya gölgede bırakılmış olmaktan sıyrılmak isteyen kompleksli yaranma tutumunun değil, otantik inisiyatifin sembolüdür İsmet Özel
Yorum
-
İlk olarak Ali Yerlikaya tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleSouness le maddi acidan anlasilmadi
Yarin Zachheroni ile bi görüsme yapilcak oda olmazsa diger aday Ranieri
Kaynak: LigTV Can Karyagdi33# DRAGO GABRIC
61# IBRAHIMA YATTARA #11
13# Steve Nash
10# Kerem Tunçeri
6# Aleksander Rasic
Yorum
-
Yarin Zachheroni ile bi görüsme yapilcak oda olmazsa diger aday Ranieri
Kaynak: LigTV Can KaryagdiBari biri tutsaydi yaaa.. ispanyol ingiliz fransiz out.. iskoc italyan in
"İnandığı gibi yaşamayan, yaşadığı gibi inanmaya başlar"
Yorum
-
İlk olarak OLCAY ÇAKIR tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleBu defter Leekens'le kapanır arkadaşlar.
Kaynak gene ben.
Ayrıca Suunıs Yacht'mış gerçekten.
Büyüksün TS.
Yorum
-
Erdal,şiir gibiydi.
Tebrikler.İlk olarak Erdal tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleBeni öyle çok dertli üzgün falan görmeyince dayanamayıp yahu Erdal amma duygusuzmuşsun...dedi...Dedim ki oğlum ben 12 yaşımda en iyi arkadaşım olan dedemi kaybettim. 16 yaşımda babamı kaybettim. 22 yaşımda da benden iki yaş küçük kardeşimi...Her seferinde senin gibi yapsaydım yaşıyor olmazdım....
Yorum
-
İlk olarak Selçuk Demircioğlu tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleSamet aybaba ismini beğenmeyenler souness ismine sıcak bakıyorlarsa bu sadece yabancı hayranlığından ileri gelir...
Ne fazlası varmış sametten..Başarısızlıkları dahamı fazla..
Yoksa fener stadına cimbom bayrağı dikmesi mi artısı..
Biri bana açıklasın..
Neden kıyametler kopmuyor şimdi?
Hadi isyan etsenize...
Bu sorunuza cevap alırsanız beni de bilgilendirin ne olurODTÜ'lü bir hocanın Trabzonspor atkısıyla dolaşan Trabzonsporlular hakkındaki yorumu;
"Hocam onlar Trabzonsporlu. Onların sevgisi, derdi bir başka. TRABZONSPOR onlar için bir var olma nedeni. TRABZONSPOR'a küsemez, kızamaz ondan utanamazlar çünkü o zaman şehirlerine küsmüş, şehirlerinden utanmış olurlar''
Yorum
-
İlk olarak Erdal tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleTrabzonspor'un çok zor zamanları oldu. Gökdeniz meselesi yaşandığı zamanlar ümidimi kaybetmiştim mesela...Ama bu gün baktığımda umutsuz olacak bir tablo görmüyorum. Buna geçtiğimiz 1 sene de dahildir...
Bende de aynen öyle başlamıştı.
İnşallah sizinki geçmez.
Yorum
Yorum