Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Teknik Direktörümüz Kim Olmalı?

Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X

• Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• İlk olarak musty11 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
    anlaşılamamışmı...bu can ana haberde yarın gelecek başkanla görüşecek dememişmiydi
    istanbulda aksam görüsme yapilmis heralde öyle dedi. Fiyat olarak fazla para talep etmis ve o yüzden baskan anlasamamis.
    BMN BERLIN 8888888888888888888888888888888888

Yorum

• Beni öyle çok dertli üzgün falan görmeyince dayanamayıp yahu Erdal amma duygusuzmuşsun...dedi...Dedim ki oğlum ben 12 yaşımda en iyi arkadaşım olan dedemi kaybettim. 16 yaşımda babamı kaybettim. 22 yaşımda da benden iki yaş küçük kardeşimi...Her seferinde senin gibi yapsaydım yaşıyor olmazdım....
      Trabzonspor taşralı olmaktan gelen ezikliğin, merkez karşısında ikinci derecede veya gölgede bırakılmış olmaktan sıyrılmak isteyen kompleksli yaranma tutumunun değil, otantik inisiyatifin sembolüdür İsmet Özel

Yorum

• İlk olarak Ali Yerlikaya tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
        Souness le maddi acidan anlasilmadi
        Anlasilsaydi Tugay Kerimoglu yarin Trabzon gelip yardimcisi olicakdi.

Kaynak: LigTV Can Karyagdi
        vay bee şu neden sonuç ilişkisine bakar mısın bu can karyağdı hakkaten hayal dünyasında yaşıyor.
        Allah yar ve yardımcımız olsun !!!

Yorum

• Bu defter Likens'le kapanır arkadaşlar.
          Kaynak gene ben.

Ayrıca Suunıs Yacht'mış gerçekten.

Yorum

• İlk olarak musty11 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
            anlaşılamamışmı...bu can ana haberde yarın gelecek başkanla görüşecek dememişmiydi
            Yüzdük yüzdük kuyruğuna geldik, tekrar başa alacağız.
            O değil, staj başlayacak tartışmaların zevkinden uzak kalacağım

Yorum

• Trabzonspor'un çok zor zamanları oldu. Gökdeniz meselesi yaşandığı zamanlar ümidimi kaybetmiştim mesela...Ama bu gün baktığımda umutsuz olacak bir tablo görmüyorum. Buna geçtiğimiz 1 sene de dahildir...
              Trabzonspor taşralı olmaktan gelen ezikliğin, merkez karşısında ikinci derecede veya gölgede bırakılmış olmaktan sıyrılmak isteyen kompleksli yaranma tutumunun değil, otantik inisiyatifin sembolüdür İsmet Özel

Yorum

Yarin Zachheroni ile bi görüsme yapilcak oda olmazsa diger aday Ranieri

diğer aday ranieri mi ? can mı söyledi ? ranieri ye hiç inanamıyordum..gelirse gerçekten süper olur
                33# DRAGO GABRIC
                61# IBRAHIMA YATTARA #11
                13# Steve Nash
                10# Kerem Tunçeri

6# Aleksander Rasic

Yorum

• Can Karyağdı alternatif söylemedi mi?
                  Bordomavi.net

Yorum

Yarin Zachheroni ile bi görüsme yapilcak oda olmazsa diger aday Ranieri

2 ispanyol 1 ingiliz bu olaya fransiz kalmis Bari biri tutsaydi yaaa.. ispanyol ingiliz fransiz out.. iskoc italyan in
                    "İnandığı gibi yaşamayan, yaşadığı gibi inanmaya başlar"

Yorum

• İlk olarak OLCAY ÇAKIR tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                      Bu defter Leekens'le kapanır arkadaşlar.
                      Kaynak gene ben.
                      Ayrıca Suunıs Yacht'mış gerçekten.
                      Abi sen bile bu yaştan sonra kaynakçılığa başladın ya ne diyelim?
                      Büyüksün TS.

Yorum

• Erdal abi ,

Kim gelsin ?
                        teκ κardeş dгogнeda uпiтed

Yorum

• Erdal Souness da olmamış 6 ay çalışmayı kabul etmedi herhalde
                          Aynı suda iki kere yıkanılmaz.

http://stopmatchfixing.com/

Yorum

• Erdal,şiir gibiydi.
                            Tebrikler.
                            İlk olarak Erdal tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                            Beni öyle çok dertli üzgün falan görmeyince dayanamayıp yahu Erdal amma duygusuzmuşsun...dedi...Dedim ki oğlum ben 12 yaşımda en iyi arkadaşım olan dedemi kaybettim. 16 yaşımda babamı kaybettim. 22 yaşımda da benden iki yaş küçük kardeşimi...Her seferinde senin gibi yapsaydım yaşıyor olmazdım....

Yorum

• İlk olarak Selçuk Demircioğlu tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                              Samet aybaba ismini beğenmeyenler souness ismine sıcak bakıyorlarsa bu sadece yabancı hayranlığından ileri gelir...

Ne fazlası varmış sametten..Başarısızlıkları dahamı fazla..
                              Yoksa fener stadına cimbom bayrağı dikmesi mi artısı..
                              Biri bana açıklasın.
                              .

Neden kıyametler kopmuyor şimdi?
                              Hadi isyan etsenize...
                              Selçuk Bey;

Bu sorunuza cevap alırsanız beni de bilgilendirin ne olur
                              ODTÜ'lü bir hocanın Trabzonspor atkısıyla dolaşan Trabzonsporlular hakkındaki yorumu;
                              "Hocam onlar Trabzonsporlu. Onların sevgisi, derdi bir başka. TRABZONSPOR onlar için bir var olma nedeni. TRABZONSPOR'a küsemez, kızamaz ondan utanamazlar çünkü o zaman şehirlerine küsmüş, şehirlerinden utanmış olurlar''

Yorum

• İlk olarak Erdal tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                                Trabzonspor'un çok zor zamanları oldu. Gökdeniz meselesi yaşandığı zamanlar ümidimi kaybetmiştim mesela...Ama bu gün baktığımda umutsuz olacak bir tablo görmüyorum. Buna geçtiğimiz 1 sene de dahildir...
                                Hım...
                                Bende de aynen öyle başlamıştı.
                                İnşallah sizinki geçmez.

Yorum

Yükleniyor...
                                X