İlk olarak macuka tarafından gönderildi
Gönderiyi görüntüle
Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
Teknik Direktörümüz Kim Olmalı?
Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X
-
yönetimdki zihniyete bakarmısınız yaa.Konusulan teknık dırektor ısımlerıne bakın yaaa.bu yonetımden gecmısten ders cıkarmamıs belli.Avrupa ıstıyoruz dıyorlar buyuk dusunuyoruz dıyorlar ama kucuk ısler yapıyorlar.Demek kı dusunmelen olmuyor..Gerci ben her zaman dıyorum yıne tekrar edıyorum ÖZKAN SÜMER ve tayfası varken kim alınırsa alınsın onunda ayağı kaydırılır.Kaldıkı yonetım bana göre işin en basında berı yanlıs yapıyor.Özkan sumer almısın bırde o catı altına getırdın aralrı bozuk olan saı tekelıoglunu koydun.Nasıl bır anlayıs bılmıyorum.İkisinin atısması klube zarar verıyor.trabzon alt yapı ıle meshurdu sımdı hangı altyapıdan bahsedebılrıız kı daha bırsey yok....
Yorum
-
Trabzon'da son aday
Trabzonspor´da ‘teknik adam´ konusunda sıcak gelişmeler yaşanıyor. Yönetim bu konudaki en önemli ölçüyü belirledi: “Gelecek isim, kariyeri ve elde ettiği başarılarıyla tartışma konusu olmayacak..."
Luis Van Gaal ve Eric Gerets’ten yüksek maliyetleri nedeniyle vazgeçmek zorunda kalan Sadri Şener ve kurmaylarının, sürpriz bir isim için nabız yokladığı ortaya çıktı. FANATİK’in ulaştığı bu isim, Jesualdo Ferreira... Benfica ve Porto’nun başında elde ettiği sonuçlarla kariyerinde zirve yapan Portekizli hocayla, Avrupa piyasasını iyi tanıyan bir menacer aracılığıyla ilk temas kuruldu. Şimdi, Ferreira ile direkt görüşme için randevu bekleniyor.
Serhat Demirtaş
Mukavelesi sezon sonu sona eriyor !...TRABZONSPOR...
"Bize Her Yer Trabzon"
Yorum
-
Sanılmasın Yine basmış onu bunaltılar,Yanılmasın öyle dalga geçen yabancılar...tek ve gerçek aşk Trabzonspor
Yorum
-
İlk olarak goldeneye61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleyönetimdki zihniyete bakarmısınız yaa.Konusulan teknık dırektor ısımlerıne bakın yaaa.bu yonetımden gecmısten ders cıkarmamıs belli.Avrupa ıstıyoruz dıyorlar buyuk dusunuyoruz dıyorlar ama kucuk ısler yapıyorlar.Demek kı dusunmelen olmuyor..Gerci ben her zaman dıyorum yıne tekrar edıyorum ÖZKAN SÜMER ve tayfası varken kim alınırsa alınsın onunda ayağı kaydırılır.Kaldıkı yonetım bana göre işin en basında berı yanlıs yapıyor.Özkan sumer almısın bırde o catı altına getırdın aralrı bozuk olan saı tekelıoglunu koydun.Nasıl bır anlayıs bılmıyorum.İkisinin atısması klube zarar verıyor.trabzon alt yapı ıle meshurdu sımdı hangı altyapıdan bahsedebılrıız kı daha bırsey yok....) bu ne yaw, nasil bir zihniyet var bu adamda?
Arkamda yürüme, ben öncün olmayabilirim.
Önümde yürüme, takipçin olmayabilirim.
Yanımda yürü, böylece ikimiz eşit oluruz.
Yorum
-
İlk olarak sametaydin tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleBen giray bulak gelirse iyi olur diye düşünüyorum. Zaten türk bir hocanın takımı çalıştırması taraftarıyım. Yabacı gelecekse van gall gibi bir isim gelecekse tabi olur ama o iş çok zor. Türk hocalardan da giray bulak beğendiğim isimler arasında. Bence gelmesi iyi olur.BordoMavi.Net Forum Kurallarına aykırı bir mesaj veya kullanıcı gördüğünüzde, Kullanıcı Panelinde bulunansekmesine tıklayarak ilgili mesajı raporlamanızı sizlerden rica ederiz.
Yorum
-
İlk olarak poetricus tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleRahatla Soner.
Korkunun ecele faydası yoktur; rahatla.
Giray Bulak gelecek.
Yorum
-
Giray Bulak gelirse takımın başına yönetim istifa diye bağıracam!!!! Kombine falan da almayacağım....!!!yaşamım buymuş meğer... sufle vermek ve unutulmak. madam! christian bir akşam balkonda sizinle konuşmuştu, hatırlar mısınız? tüm yaşamım bu... ben karanlık bir köşeye çekilmiş gizlenirken, başkaları şöhretin busesini topluyordu. ve son nefesimde şunu söylüyorum. "moliere bir dahiyse, christian da güzeldi..."Cyrano De Bergerac
Yorum
Yorum