Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Teknik Direktörümüz Kim Olmalı?

Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X

• Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• Trabzonspor tarihinde Urbain Breams dışında başarılı olan, takımdan en iyi duygularla ayrılan bir başka yabancı hoca gösterebilir misiniz?

Trabzonspor, öyle menejerlik oyunlarında görüldüğü gibi bir takım değil, camiasına uygun yabancı teknik adam bulmak da öyle tezcanlı davranarak bulunabilecek birşey değil. Bir takıma, hele de Trabzonspor gibi bir takıma yabancı hoca alınacaksa aylar öncesinden anlaşılmalı, hoca ile takımın, sistemin, alınacak oyuncular ve yardımcıların ayrıntılı bir etüdü yapılıp, sonrasında yeni dönem hazırlıklarına başlanmalı.

Bu saatten sonra Sadri Başkan isterse Mourinho'yu getirsin, alınacak tüm yabancı hoca tercihleri "ya tutarsa" dan öteye geçemez.
    En son oflubektas tarafından düzenlendi; 08.06.2009, 09:02.
    BİLMEM ANLATABİLDİM Mİ?

Yorum

• TRANSFERDE SON DURUM NE?

08 Haziran 2009
      Hoca arayışlarını son sürat sürdüren Trabzonspor, İskoç teknik adam Graeme Souness ile anlaşılamadı.

Lig TV muhabiri Can Karyağdı'nın haberine göre, Trabzonspor başkanı Sadri Şener akşam saatlerinde Souness ile İstanbul'da görüştü fakat anlaşma sağlanamadı.

Karyağdı yaptığı açıklamada "Souness yıllık olarak çok fazla para istediğinden dolayı bu transfer gerçekleşmedi. Başkan Şener, Souness ile İstanbul'da görüştü fakat anlaşamadı. Eğer Souness ile anlaşılsaydı yardımcısı olarak Tugay görev yapacaktı. Bundan sonra alternatif isimler ile görüşülecek" dedi

Kaynak: maraton.com.tr

Yorum

• 3-5 milyon euroluk hoca, 6 milyon euroluk özeri isteyende bu taraftar,

maça beleş girmek için tirübünde yönetimlere küfreden, gidip sahte forma alan, 100 TL lik kombine için naz eden, 5 TL lik mesaj için kırk kere düşünende bu taraftar.

Bi zahmet 5 milyon euro nun kaç Türk Lirasına takabül ettiğini bilmeyenler burda parasal konularda yorum yapmasın.
        En son shcebi tarafından düzenlendi; 08.06.2009, 09:39.

Yorum

• İlk olarak shcebi tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
          3-5 milyon euroluk hoca, 6 milyon euroluk özeri isteyende bu taraftar,

maça beleş girmek için tirübünde yönetimlere küfreden, gidip sahte forma alan, 100 TL lik kombine için naz eden, 5 TL lik mesaj için kırk kere düşünende bu taraftar.

Bi zahmet 5 milyon euro nun kaç Türk Lirasına takbül ettiğini bilmeyenler burda parasal konularda yorum yapmasın.
          düşüncelerime o kadar güzel tercüman oldun ki, bu kadar güzel anlatılabilirdi.

kesinlikle katılıyorum. . .

Yorum

• Hala bir gelişme yok sanırım? Bugün bu konu halledilse çok iyi olacak...

Yorum

Bi zahmet 5 milyon euro nun kaç Türk Lirasına takabül ettiğini bilmeyenler burda parasal konularda yorum yapmasın.
              hocam gerçekten duygularıma tercüman oldunuz.. sürekli isteriz ama birşey vermeyiz..

Yorum

• Steve Mclaren gelse keşke ...
                BordoMavi.Net - Erzurum - Ankara - Çanakkale - Trabzon

Yorum

• hoca konusunda hala belirgin bişey yok bakalım noolcak

Yorum

• çok geç kaldık
                    daha hoca gelecek
                    maç kasetlerini izleyecek
                    eksikleri belirleyecek
                    liste sunacak
                    oyuncu alınacak
                    3-4 adım geriden geliyoruz

Yorum

• gerçekten çok geç kaldık......transfer mevzusu yok hala

bide cale nin satılması gündemdeymiş

Yorum

• Zaccheroni'nin çok kötü bir fikir olduğunu ve ayrıca da gerçek değil, basına yemleme olduğunu düşünüyorum.

Alternatif olarak adı geçen Ranieri'nin de neredeyse Zac kadar yanlış bir tercih olacağını düşünüyorum.

Başkan'ın bahsettiği 2 İspanyol bir Fransız vardı, tahminimce onlara dönüş olacaktır. Fransız'ı merak ediyorum özellikle.

Gönlümden geçen isimler ise: Co Adriaanse ve Gordon Strachan
                        Önce iletişim düzelmeli...

Yorum

Versinler İade-i İtibar, Ufukta Şampiyonluk Turu Var, Bunu Gören Rakipler, Elbette Kudururlar

Yorum

• İlk olarak Jester tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                            Zaccheroni'nin çok kötü bir fikir olduğunu ve ayrıca da gerçek değil, basına yemleme olduğunu düşünüyorum.

Alternatif olarak adı geçen Ranieri'nin de neredeyse Zac kadar yanlış bir tercih olacağını düşünüyorum.

Başkan'ın bahsettiği 2 İspanyol bir Fransız vardı, tahminimce onlara dönüş olacaktır. Fransız'ı merak ediyorum özellikle.

Gönlümden geçen isimler ise: Co Adriaanse ve Gordon Strachan
                            zaccheroni konusunda sana katılıyorum ama bence ranieri çok iyi tercih olur..hem vizyon açısından hemde taktiksel açıdan..bu sene italyada inter şampiyon oldu ama bu zaten beklenen birşeydi..ranieri gerçekten juventus a çok iyi top oynattı ama son haftalarda soyunma odasında tartışma olayları falan çıktı o yüzden takım kötü sonuçlar almıştı
                            33# DRAGO GABRIC
                            61# IBRAHIMA YATTARA #11
                            13# Steve Nash
                            10# Kerem Tunçeri

6# Aleksander Rasic

Yorum

Tebrik Ederim,

Yorum

• Kesinlikle Co Adriannese olmalı diyorum. Hırs,delilik,kariyer herşey var... Öyle çok fazla para isteyeceğini sanmam.
                                Ne Godiva geçer yoldan, ne bir kimse kör olur!

Yorum

Yükleniyor...
                                X