Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Ersun Yanal İstifa Etti...

Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X

• Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• İlk olarak Faik Yılmaz tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
    2 hafta önce dökülen bir takım 2 hafta sonra yenilmez armada oluyorsa aradaki fark Hocanın farkıdır.....

Ersun Yanalla Ertuğrul Sağlamın farkıdır....... Mustafa Denizlinin farkıdır....

Bursadan 10 tane oyuncu sayın desem bir çokğumuz 5 tane bile sayamaz... Ali , Veli Yenal filan senin paf takımında bile oynayamayacak oyuncular....

ama adamlar dibimizde neden çünki onları motive eden iyi bir hocaları var....

Faik, kusura bakma ama arkandan konuşmak yerine senin yüzüne söylemek zorundayım... ''kesinlikle sen futbol'dan anlamıyorsun''

Bursa'dan 10 tane oyuncu sayın demek, Bursaspor'un kadrosunu sayın demektir.Kaleci ile zaten takım 11 kişi olur Bunuda Trabzonsporlular olarak bilmek zorunda değiliz.Sen Bursaspor'u ne kadar izledinde bizim paf takımımıza layık görmedin! Onuda geçtim, sen bizim paf takımdan 10 tane oyuncu sayabilirmisin? Ya da hiç paf takımı maçına gittin mi?

Madem kıstasınız saha sonuçlarına göre hocanın olup olmadığını anlamak, o zaman bende şunu söylüyorum: ''Ertuğrul hoca olsaydı İstanbul'daki Beşiktaş-Bursaspor maçında ilk yarının sonlarına doğru 10 kişi kalmış Beşiktaş'ı eze eze yenmesi lazımdı'' Demekki hoca değilmiş... İşte Beşiktaşlılar Ertuğrul'u bu yüzden istemediler.

Ersun Yanal'ın gitmesi tabiki yönetim tasarrufu ancak bunu Denizli, Konya maçların'dan sonra yapmış olsalardı bana daha fazla samimi gelirlerdi.Sivasspor bu ligin en az gol yiyen takımı ve kendi sahalarında yanılmıyorsam bu sene yenilmediler.

Trabzonspor, Sivas'a yenilirken sahadaki ruhu bedeninden ayrılmış futbolculardan neden bahsetmiyoruz.Elimize geçen fırsatları gol yapabilseydik Sivas bizi yenebilirmiydi? Umut'un, Gökhan'ın kaçırdığı gollere ne demeli?

Türkiye'de futbolcuya dayalı sistem olduğu sürece çok hocalar yer durur bu takımlar.Trabzon'daki durum ise çok farklı, Trabzon yönetimi Ersun Yanal'ı geldiği günden beri bir türlü kabul etmedi.Çok fazla samimi olduklarına inanmıyorum.Başkanımızın geldiği günden beri aklında olan hep eski futbolcularımızı bu takımın başına getirmekti...

Bu hafta oynayacağımız Kayserispor maçı öncesi Ersun hocanın istifasıda çok manidar!
    TARAFTAR TARAF OLANDIR...TARAFTAR ALMAZ VERİR!...

Yorum

• İlk olarak ccd6167 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
      lafa bak ya arsen wenger arsenalı 5 sezondur sampıyon yapamıyor.
      ama adamların oynadıgı top ortada kardesım dunyanın en cok pas yapan takımı..
      Dünyanın en çok pas yapan takımı şaunda ;

Real Madrid ve Barcelonadır.

Bunun dışında Ersun Yanal Türkiyede en çok pas yapan takımı Trabzonspor yapsa ligide 3. bitirsek yine takımın başında olacakmıydı.
      Büyük Takım Büyük Futbolcularla Olur !..
      Real Madrid
      Manchester United
      twitter.com/TSerdarSx

Yorum

• Yönetim çok büyük bir hataya imza attı.İlk kez yönetim kendi kuyusunu kazdı.Taraftara,ts medyasına uyupta antrenör değiştireceksek bu iş böyle yürümez.Bu gemi kaptansız demektir.Bakalım görelim kimi getirecekler....Ve bakalım ahmet hoca kimleri sahaya sürecek.Ve bakalım uefaya katılabilicekmiyiz.???2. veya 3. bitirebilecekmiyiz...???
        HERYERDE YILDIZ VARDIR AMA AY BIR TANEDIR.....

Yorum

• Ersun Yanal'a görevi bıraktırıldı şeklinde açılsa başlık daha doğru olurdu.Başkan sadri Şener göreve geldiği ilk günden itibaren Yanal'ı göndermek istiyordu bunun içinde Yanal'ın gücünün zayıflamasını bekledi.Çünkü takım iyi giderken bunu yapamazdı.Bakalım bu kumarı önümüzdeki sezon tutmazsa, sezon ortasında olağanüstü bir genel kurula hazır olalım...
          ÖNCE TRABZONSPOR DİYECEKSİN…ENDÜSTRİYEL FUTBOLA HAYIR!!! #DİREN TRABZONSPOR

UNUTURSAK KALBİMİZ KURUSUN...#KORAY ÇAPOĞLU

Yorum

• evet birde o sorun var herkez uefayı cepte biliyor ama bence okadar kolay değil bu iş bakalım 5 maçımız hangi sonuçlarla bitecek o çok önemli...
            2010 - 2011 Süper Lig Şampiyonu <<< Trabzonspor >>>

<<< Ey düşmanım, sen benim ifadem ve hızımsın. Gündüz geceye muhtaç, sende bana lazımsın. >>>

Yorum

• İlk olarak Faik Yılmaz tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
              Acaba şöyle düşünmüş olabilirlermi. Bizim en iyi oynayanımız Göksu o bile 5 dak. olsun takımda yer bulamıyor biz neden oynayalım.....

Göksuda görüyor Tayfun Hüseyin Selçuk bu takımda banko oynuyor ben ise hiç oynayamıyorum onlardan kötümüyüm hayır.... demekki burada oynayamıyacağım.....

ben olsam öyle düşünürüm moralim bozulur buda oyunuma yansır doğal olarak.....

94 dakika maç oynanmış sen hoca olarak 2 değişiklik yapmışsın yedekte Göksu bir 5 daki bile oynayamazmı bu adam Selçukun yerinde..... Oyuncu değiştirme hakkı olduğu halde üstelik takımda her maç 4-5 adam çok kötü oynadığı halde bir hoca bunu değerlendiremiyorsa oyuncularda formdan düşer....

Isaacin ilk maçlarını hatırlaryın Yattarayı bile aratmamıştı. Sonra oynatılmayınca moralide bozuldu hiç oynamamaya yürümeye başladı....

Onları motive edecek olan admasa Ben Ersun Yanal kendimi tartıştırmam filan diyordu o zamanlar.....

Haşa sen velimisin alimmisin yoksa peygambermisin töbe töbe kimsin ya sen....

İşte kendini büyük görür isen sezon bitmeden arkana bile bakmadan gidersin .
              bu olayı çok da tartışmıyalım artık.olan oldu giden gitti.inşallah gelen gideni aratmaz.amaç Trabzonsporumuzun başarı ise ona yönelik tartışmalar yapalım.şu da bir gerçek ki istikrar olmadan başarı olmaz.bir de gerek yerel basınımızda gerekse kulüp içindeki takımın başarısızlığından nemalanan insanlardan kurtulmadan gelen ve gelecek hocaların hiç biri rahat çalışmaortamı bulamaz ve başarılı olamaz.bu takıma en çok eski yönetici ve futbolcularımız ne yazık ki zarar veriyor.takım liderken hocasını yerden yere vuran ve bunu tüm ülke basınının önünde yapan başka kimler var acaba?
              https://twitter.com/serturkmen61

Bu ülkede ADALET sadece bir parti isminden İBARETTİR.
              TRABZONSPOR'a 3 puan kazandıracak bir gol pası/gol için neler vermezdim.(Kazım KOYUNCU)

Yorum

• Abi benim anlamadığım bu göksu kaç yaşında ve messi mi ki mübarek hüseyinin selçukun oynadığı yerde ben niye oynamıyorum diyip çalışmayı bırakıyor.. o zaman zaten boşuna çıkmasın a takıma.. isaac desen o sahadayken bi futbolcunun sürekli ofsayta girme demesi lazım.. kaç dakika oynadı toplamda bilemiyorum ama heralde en çok ofsayta düşen oyuncumuzdur...
                her sene hoca değiştirerek 25 yıldırne kazandık bunu da düşünmek gerekiyor..bu arada basın toplantısının saati belli oldu mu?

Yorum

• İlk olarak lazkopat_61xxx tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                  evet birde o sorun var herkez uefayı cepte biliyor ama bence okadar kolay değil bu iş bakalım 5 maçımız hangi sonuçlarla bitecek o çok önemli...
                  bana öyle geliyor ki en kötüsü uefa dısında kalmak olacak

Yorum

• Bence artık göremeyiz

İlk olarak lazkopat_61xxx tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                    bence ersun hoca genç oyuncularada şans vermeliydi barış göksu faty papy gibi topçular iş yapabilirdi bence. umarım onlar harcanıp gitmezler.

bilmem artık bana göremiyecez gibi geliyor...bundan sonra gelecek hocanın gençlere değilde kendi kadrosunu kurmak isteyecegini düşünüyorum bu yabancı olursa hepten böle olur...valla beklemekten bıktıp artık
                    Ezikler bile kötü sezonların finaldeler biz ise 3üncüyüz bazı yazarlara göre bu başarı olsada bizde başarısızlık kim nederse desin

Yorum

• Şenol Güneş'ten sitem
                      Trabzonspor'da teknik direktör Ersun Yanal'ın görevi bırakmasının ardından ismi teknik direktörlük için geçen Güney Kore'nin FC Seoul takımını çalıştıran teknik direktör Şenol Güneş, Trabzonspor'dan kendisine teklif gelmediğini söyledi.

Bordo-mavili takımda her teknik direktör değişikliğinde isminin anılmasından artık rahatsızlık duyduğunu belirten Güneş, "Güney Kore'de mutluyum. Türkiye'ye şu anda dönmeyi düşünmüyorum. Hafta sonu oynayacağımız Seongnam Chunma maçımız var ve bu maçı düşünüyorum. Ersun Yanal'ın istifasını basından öğrendim. Bana kulüpten yapılan bir teklif yok. Trabzonspor'da her teknik direktör değişitirilmesinde isminin anılmasından da artık rahatsızlık duyuyorum" dedi.
                      __________________SÜRMENE'Lİ______________________

Yorum

• Eski başkanımız Nuri Albayrak'ın yaptığı tek doğru iş, Ersun hoca'yı takımın başına getirmekti.Ersun hoca'nın yeni gelen yönetimle gönderilmemesinin tek nedeni 500.000TL'lik tazminatı'dır.Eğer başkanımız Sadri Şener bu tazminatı ödemeyi kafasına koysaydı çoktan Ersun hocayı gönderirdi.Çünkü Sadri Şener yeniliklere çok açık biri değil.Hal böyle olunca elinde Laptop'u olan,Türkçeyi güzel konuşan, maçlardan sonra hakemlerin aleyhine konuşmayan, Trabzon'da eski tüfekleri kaale almayan, tribünlerden ona küfredenlere dönüp cevap bile vermeyen bir hocaya kolay kolay ısınamazdı.

Sadri başkanımız yeniliklere açık olmadığını gelir gelmez ilk söylediği şu cümlelerden anlayabiliyoruz ''kulübün bu kadar üye olması doğru değil, 4-5.000 üye ile bu kulüp yönetilmeli, daha fazlasına gerek yok'' diyerek, 18.000 üyenin çok olduğunu, bunu aşağıya çekmenin gerekli olduğunu diyerek, yeni üyeliklere bakış açısını ortaya koymuştu...

Futbolda taraftar istemiyor diye hoca gönderilmez! Yönetimler kısa, orta ve uzun vadede planlarını yaparlar.Buna göre hareket ederler.Ama bunları yaparkende hocanın arkasında olduğunu deklare etmen ve davranışlarınla bunu hissettirmen lazımdır.Burada hocaya yapılan uygulamanın adını sizler koyun.Eğer taraftar istedi diye hopca gidiyorsa buna goy goyculuk derler.Ve bu tip yönetimlerin başarılı olmasınada imkan yok! Demekki yönetimin hocayla ilgili hiç bir şekilde bir planı yoktu.Sadece beklediler... Üzerlerine gelebilecek taraftar baskısını, medya baskısını kırmak için şampiyonluk sözü vermedik dediler.Ama bunların hepsinin yalan olduğu Ersun hocanın gönderilmesi ile ortaya çıkmış oldu.

Ersun hocanın sadece sene boyunca takıma yaptırdığı idmanlardan dolayı futbolcuların hiçbirinde adale sakatlanmalarına rastlanmaması bile, bu takıma milyarlarca TL kasasında kalmasına neden olmuştur. Oysa rakiplerimize bakın hepsinde idmandan dolayı bir kaç futbolcunun sakatlandığını görebilmekteyiz.Tedavileride aylarca devam etmektedir...

Gene söylüyorum... Ersun hoca, Trabzon'da değişimin SEMBOL ismi idi.Ama gördükki Trabzonspor camiası değişmedi, değişemedi, değişmeyecekte... Babadan oğula geçen, siyasi gücün takım üzerindeki etkisiyle yönetilmeye devam edecek.
                        TARAFTAR TARAF OLANDIR...TARAFTAR ALMAZ VERİR!...

Yorum

• Bu yapılandan taraftar olarak büyük yara aldım.

Trabzonspor'un samimiyetine inanmıyorum, şampiyon olacağına da inanmıyorum.

Taraftarlığın gereğine de inanmıyorum.

Bundan sonra her gün Ersun Yanal çığırtkanlığı yapacağım bu forumda.

Her mağlubiyette gelen hocaların kellesini isteyeceğim.
                          "İzin ver Selim biraz,Hegel,Fichte diyelim,
                          Felsefeyle ilişkin bir de ekmek yiyelim."

Yorum

• Umutsuzluk Özlemi

İlk olarak cagdas61topal tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                            bana öyle geliyor ki en kötüsü uefa dısında kalmak olacak
                            O kadar da değil arkadaşlar birileri çıkacak oynayacak bir toplantı yapılacak kendi evimizdeki 3 maçı alalım UEFA dayız işte daha ne İnanın bugün millet baş agrısından hastalanacak benim agrımaya başladı bile

Yorum

• Şimdi takım yeniden dolar keçeliler , celalettinler hasan üçüncüler ile..DEMEDİ DEMEYİN.....
                              Türkiye Cumhuriyeti şeyhler, dervişler, müritler memleketi olamaz.
                              K.ATATÜRK

Yorum

• Yonetim hocadan gerekli isigi alamadi bukadar basit.. Niye yonetime bukadar sallaniyor anlam veremiyorum..

Bana sezon boyunca hocanin uygulattigi calisilmis bir organize atagimizi gosterebilir misiniz?

Alanzinhoyu sampiyon olalim diye aldirtti son sivas macinda adami bitirdi resmen..

Ersun hoca hicbir varyasyon denemedi takim icinde.. Ceyhun baris goksu pappy gibi gencler formaya hasret kaldilar..
                                Hani arada gokhan ve umutun formunun zirvesinde olsa tamam ama adamlar yolari oynuyorlar..

Paf takimda 16 macta 16 golu bulunan adama tek maclik sansi vermeyen ki forvetlerimiz o ara gol kacirma yarisina girmislerdi, fazlasiyla kredi verilmistir ama ersun yanal bu sansi degerlendirememistir..

En kotusude sivas macinda kurtarici diye tayfunu oyuna sokuyosun... ama ne hikmetse baris aklinin ucundan gecmiyor hocanin..

Dogal olarak yonetimde yeni bi hocanin alisma devresini erken tamamlamasi icin ve takimi tanimasi icin hocanin gorevine son vermistir..

Yonetimin arkasinda olmamiz lazim.. Bu yonetim bize sampiyonlugu getirecek duzeydedir..
                                "İnandığı gibi yaşamayan, yaşadığı gibi inanmaya başlar"

Yorum

Yükleniyor...
                                X