Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Ersun Yanal İstifa Etti...

Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X

• Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• hayıırr

İlk olarak Eomer tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
    Kim o terbiyesiz? Mehdi abi mi?
    yok kardeşim yha olurmu adını bile yazmam o terbiyesizin anladınız siz onu

Yorum

• böyle olmamaliydi
      25# Alan Carlos Gomez da Costa
      Ne Yönetimspor ne Tekkespor ...Alayina TRABZONSPOR !!!
      / Rize Ardesenli

Yorum

• hani bu sene takım yeniydi ısınma havasındaydık. bu yer yeni bi takım için başarıydı?? ne oldu bu sözlere... ben gitmemesinden yanaydım ne yazık ki gitti.

suçlanan ersun yanal mı olmalıydı yoksa 1 metreden gol atamayan forvet mi?

forvetler görevlerini yapabilse 3-5 puan farklı liderdik o zaman en büyük ersun yanal olurdu ama...

Yorum

• İlk olarak Luckdown tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
          Ömer ikna ettiğin zamanda güvendin mi ki?

Adamı beğeniyorsun takımı ona emanet etmek istiyorsun.. Gidip görüşüyorsun bu sebeple..

Adamla yıllık 1,5 milyon dolara el sıkışıyorsun..

Adam diyorki sana;

1-Türk yardımcı almam..
          2-Altyapı da bana bağlı çalışacak..
          3- 3 yıllık mukavele isterim..
          4-10 milyon euro bütçe isterim
          5- Tek yetkili benim..

Sen diyorsun ki hade işine biz daha iyi anlaruk..

Eee gelmez o zaman aınmayacaksın.. Çünkü onlar profesyonel sen amatörsün..

Hiçbir şirkete aldığın Ceo seni işine karıştırmaz.. Bunu göremeyenler ile kelle avcılarının aynı olması tesadüf mü acaba?
          Sen de Uğurtan

Allah'ın Hollandalısı ne anlar futboldan? Sen kulübü batırmak mı istiyorsun? Koskoca Trabzonspor Van Gaal'e bırakılacak kadar ezik mi kaldı?

Hoca dediğin oynat dediğini oynatacak, oynatma dediğini oynatmayacak. Hatta maç öncesi taraftara oylama yaptırılacak, kadro da öyle belirlenecek. Futbolcuyu hoca mı alırmış? Hah. Başkandan iyi mi bilecek hoca futbolcunun değerini, ne tür topçu lazım olduğunu. Sonuçta maaşlı adam hoca.

Hele ki altyapıyı bağlamak? Tipe bak hele. Özkan hocanın işine hangi cüretle karışırsın sen? Ersun'a bakıp örnek alın. Barış'ı Özkan hoca'ya rağmen A takıma aldı, sonunu hep beraber gördük

Van Gaal akıllı olsun akıllı
          Sâhipsiz olan memleketin batması haktır;
          Sen sâhip olursan bu vatan batmayacaktır!
          - Eomer -

Yorum

• İlk olarak Faik Yılmaz tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
            Isaac olamazda çekersin Yatara yada Alanzinyoyu ortaya onun yerinede Isaacı alırsın oldu sana alternatif....... Utanmana gerek yok kadroya biraz baksan yeter

7-8 Paf maçında izledim antrenmanlarda izledim merak etme fazlasıyla izledim....

antrenmanlarda Umutla Gökhan klübün camlarından içeri top sokarken topu denize doğru yollarken o uşak orta sahada hırsla mücadele ediyor bir şeyler yapmaya çalışıyordu. Ve Selçuktan bin kat daha kalitelidir garibimin tek suçu Ersun Yanalın manevi oğlu olmamasıdır Selçuk gibi......

Peki siz kaç kere izlediniz Göksuyu çok merak ettim....
            peki paf takımının 2.yarı performansı hakkında ne diyeceksin hocam?o takımda göksu yok muydu?ilk yarıyı 1.bitiren takım 2.yarı 3.sırada ve göksu dahil tüm futbolcularda müthiş bir düşüş var hem de Ahmet Özen hocayla birlikte.ne diyeyim Ahmet hoca ve göksu bizi şampiyonlar ligine sokacak.geçen seneyi barış memiş kurtardığı gibi.bu kardeşlerimize aşırı sorumluluk yükleyip yok olmalarına sebep olmayalım.
            https://twitter.com/serturkmen61

Bu ülkede ADALET sadece bir parti isminden İBARETTİR.
            TRABZONSPOR'a 3 puan kazandıracak bir gol pası/gol için neler vermezdim.(Kazım KOYUNCU)

Yorum

• çekirdek yemekle ersun yanalın ne ilgisi var. çekirdek yiyenler mi maç alacak. mesela ben londrada çok maç izledim. oradaki arsenal taraftarı da çekirdek yiyor. ve taraftarın çoğu da tezahürata katılmıyor.
              asıl üzerinde durulacak konu, ersun yanal niye istifa etti veya ettirildi. Haberde karşılıklı anlaştık diyor hacısalihoğlu.
              demek ki kalan tazminatını ödemişler.
              vefakar arkadaşlar çok. hala ersun yanal diyorlar. belki de haklılar. Göreceğiz bakalım çalıştıracağı takımlardaki başarılarını ve ona
              göre karar vereceğiz. geçmişte şöyleymiş böyleymiş hikayelerini bırakalım. şimdilerde neler yapabiliyor ona bakacağız.
              eğer gittiği kulüpte veyahut kulüplerde başarılı olursa, ersun hoca sen kusura bakma biz bu işten anlamıyoruz diyeceğiz.

Yorum

• Hoca 5 hafta kala bırakıp gidince elimize ne geçecek?Kalan maçları ezici üstünlükle alıp şanımızı mı yürüteceğiz?
                Sezon başında kaç kişinin aklına gelirde bu takımın liderlik için kafa kafaya olacağı?
                Kim buralara getirdi?
                İyi gidince "Aslansın,kaplansın yürü" ...Takımın zaafları ortaya çıktıkça "defol igt,istifa et" bu mudur?
                Hem "en iyi yerli hocadır" de,hemde "bize rahat maç izletmedin yürü git" de.
                Bu ne yaman çelişkidir.

Çoğumuz üzümü severek yeriz. Helede etine dolgun,büyük dolgun taneliyse. Eh birazda tadı yerindeyse yemede yanında yat.
                Üzümün olgunlaşmamış halinede koruk denir. Ekşidir hatta çoğu zaman acıdır, ufak ufaktır taneleri. Mahallenin sabırsız veletleri asmanın dallarında yeni yeni olgunlaşmaya durmuş korukları koparıp koparıp,tadına bakarlar. Koruğun ağızlarında bıraktığı tadı görünce yiyemeden yere atarlar. Utanmadan birde üstüne basıp ezerler iyice,istedikleri gibi olmadığı için.

Oysa ki daha o korukların olgunlaşması için zamana ihtiyacı olduğunu , vakti gelince birbirinden güzel üzümlerin olacağını unutmasalar,o zaman afiyetle yiyebileceklerini unutmasalar ne güzel olurdu değil mi?
                Ama nerdeee,genlerinde vardır tez vakit yeyip tüketme isteği.

Camia olarak bir hocayı daha sabırsızlıkla yedik. Afiyetler olsun!
                TSira- Şükran
                "Ne mutlu "insanım" diyene. Ne mutlu "Türk'üm" diyene. Ne mutlu "bordooo" sesine "maviiii" diyerek karşılık verene."

Yorum

KÜÇÜK TAKIMLARIN HOCASI ERSUN YANAL.....

Kendisine dünya 3. olan bir takım hediye edilen ama yüzüne gözüne bulaştıran bir adammmmm
                  Dünya 3.sü olan bir takım hediye edildi.. Buna nerden baktığına göre değişir o..

Başkası da derki Letonya gibi 3. dünya ülkesi bir takıma elenip avrupa şampiyonasına kalamamış bir takım aldı..

Sıfırdan yeni bir takım, yeni bir çehre yaratmaya çalıştı basın ve hakan şükürcüler izin vermedi..

Bir Danimarka maçı izledik Dünya kupasında böle oynayan bir milli takım izlememiştim.. 2-2 bitti..

Bu sene rezil bir milli takım seyrettik ama Avrupa 3. sü olduk..

Futbol işte..
                  Bir Gün Mutlaka Aslına Döneceksin. Dönmek Zorundasın. Bu Senin Genlerinde var...

Yorum

• İlk olarak cagdas61topal tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                    yok artık bi hafta istanbul ' da bir hafta izmir ' de bir hafta ankara ' da mac yapalım , anket yapalım isterseniz 25. hafta macını trabzonspor nerede oynasın a)bursa b)ankara c)istanbul d)mexico city

ya bırakın böyle şeyleri .... güldürmeyin beni

acaba renkdaŞ bu fİkrİ onaylayan kaÇ taraftar var bİlİyormusun onaylamayanlar trabzondakİler onaylayanlar trabzon diŞindakİlerİnnnn bÜyÜÜÜÜÜÜÜÜÜÜÜÜkkkkkkkkkkk ÇoĞunluĞu )))
                    EZE EZE KUPA KARADENİZ'E !!!!!!!!!!!!!

https://twitter.com/alphonse_13

Yorum

• bize:
                      1 kolayca harcayabileceğimiz....
                      2 sürekli eleştirmekten zevk alacağımız....
                      3 sürekli şamar oğlanı olabilecek....
                      4 başarılarıyle birilerinin önüne geçmeyecek....

yani kısaca top gibi oynayacağımız bir teknik adam lazım.....

Yorum

• İlk olarak Luckdown tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                        Ona bakarsan şu ligde en fazla pozisyona giren ekip biziz.. E o zaman bizde başarılıyız..
                        ona bakarsan halılhodzıc dıyorkı ben arnenalın oyun yapısını begenmıyorum dıyor nıye soruyorlar dıyorkı ne oyle 40 pas yapıp sonuca gıdecegıme dırekt sonuca gıderım dıyor..mesela morınhoda oyle dusunuyor..
                        bız cok pozısyona gırıyoruz dogru ben bunu kabul edıyoum ben ama sen formsuz bı adamını kesemıyorsan ben sen ıkı tane genc cocuga sans vermıyorsan ben sana daha ne dıyım kı..benım savunmadıgım bu ıste..herkese esıt degıl ben herkese esıt bırısını ısterım.emın ol ergın keles su takımda 15 gol atardı ama nerde sımdı..

Yorum

• İlk olarak ccd6167 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                          ona bakarsan halılhodzıc dıyorkı ben arnenalın oyun yapısını begenmıyorum dıyor nıye soruyorlar dıyorkı ne oyle 40 pas yapıp sonuca gıdecegıme dırekt sonuca gıderım dıyor..mesela morınhoda oyle dusunuyor..
                          bız cok pozısyona gırıyoruz dogru ben bunu kabul edıyoum ben ama sen formsuz bı adamını kesemıyorsan ben sen ıkı tane genc cocuga sans vermıyorsan ben sana daha ne dıyım kı..benım savunmadıgım bu ıste..herkese esıt degıl ben herkese esıt bırısını ısterım.emın ol ergın keles su takımda 15 gol atardı ama nerde sımdı..
                          ne genclermiş ya bana anlatılan ve büyütülen oyunculara bak barıs memiş , papy , göksu sanırsın messi , etoo , dani alves

Yorum

• İlk olarak Napoli tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                            1999 / 00 ahmet suat özyazıcı / giray bulak

2000 / 01 giray bulak / sadi tekelioğlu

2001 / 02 sadi tekelioğlu / hans peter briegel

2002 / 03 samet aybaba

2003 / 04 samet aybaba / turgay semercioğlu / ziya doğan

2004 / 05 ziya doğan / ihsan derelioğlu / şenol güneş

2005 / 06 şenol güneş / orhan çıkırıkçı / vahid halilhodziç

2006 / 07 sebastião lazaroni / ziya doğan

2007 / 08 ziya doğan / ersun yanal

2008 / 09 ersun yanal
                            Aslında bunu 10 milyon Trabzonspor taraftarından düştüğümüzde gayet istikrarlı bir tablo

Artık bırakalım tartışmayı. Başarılı olmanın şartları belli. Bu şartları oluşturmadığımız sürece başarı gelmeyecek. Gelecek hocayı iyi seçmek ve onu tartışmadan uzak tutmak görevimiz olmalı. Hiçbir Allah'ın kulu hatasız günahsız değil. O yüzden artık kimseyi günah keçisi yapmayalım

Bu illet huydan kurtulalım ki herkes birbirine inansın, başarı gelsin
                            Türkiye'nin zencileri Trabzon'dan çıkar----------------------------------BUGÜN
                            Trabzonspor şükretmedikçe şampiyon olamaz---------------------------TRABZONSPOR
                            Tüketirsen azalır, üretirsen çoğalır--------------------------------------İÇİN
                            Arslanın sırtlanı çok olur-----------------------------------------------NE YAPTIN?

Yorum

• İlk olarak kuymakk tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                              Şampiyonluk mu?

En çok pas yapma mı?

Hangisini istersiniz ?
                              sampıyonluk ıcın mı sevıyorsunuz takımı o zamn yazık..sampıyonluga endekslı olmak bu kadar basıt ıste

Yorum

Normal bir sezon olsa evet ama.....

Bütün büyüklerin aynı anda bu kadar kötü bir sezon geçirdiği bu dönemde en az 10 puan farkla lider olmamız lazımdı.. Yata yata şampiyon olmamız lazımdı.....

Ama bu müsait durumda bile 4. bile olmamız büyük mucize olucak.....

Beşiktaşın Fbnin Gsden birini kötü olduğu sezon olmuştu ama hepsinin bu kadar puan kaybettiği şampiyonluğun altıp tepsi içinde bize sunulduğu bir dönemdi bu....

bir daha böyle fırsat elimize 100 sene geçmez....

ama biz her maç zülum çektik son 10 haftadır rezil top oynadık. illede istemiyoruz şampiyon olmayı dedik.....bunu yapanda şu anda büyük olduğu söylenen bir adam....

KÜÇÜK TAKIMLARIN HOCASI ERSUN YANAL.....

Kendisine dünya 3. olan bir takım hediye edilen ama yüzüne gözüne bulaştıran bir adammmmm
                                tebrikler. demekki yalnız değilmişim.

Yorum

Yükleniyor...
                                X