Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Ersun Yanal İstifa Etti...

Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X
Daraltma

• Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• İlk olarak Faik Yılmaz tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
    Normal bir sezon olsa evet ama.....

Bütün büyüklerin aynı anda bu kadar kötü bir sezon geçirdiği bu dönemde en az 10 puan farkla lider olmamız lazımdı.. Yata yata şampiyon olmamız lazımdı.....

Ama bu müsait durumda bile 4. bile olmamız büyük mucize olucak.....

Beşiktaşın Fbnin Gsden birini kötü olduğu sezon olmuştu ama hepsinin bu kadar puan kaybettiği şampiyonluğun altıp tepsi içinde bize sunulduğu bir dönemdi bu....

bir daha böyle fırsat elimize 100 sene geçmez....

ama biz her maç zülum çektik son 10 haftadır rezil top oynadık. illede istemiyoruz şampiyon olmayı dedik.....bunu yapanda şu anda büyük olduğu söylenen bir adam....

KÜÇÜK TAKIMLARIN HOCASI ERSUN YANAL.....

Kendisine dünya 3. olan bir takım hediye edilen ama yüzüne gözüne bulaştıran bir adammmmm

faik abi birakalim bunlari ya yok istanbul takimlari kötü sezon gecirio vs vs artik bu liglerde herkez herkezden puan ala bilio ama biz anlamioruz bunlar degismedikten sonra ..............istikrar nedir bilmedikten sonra don gibi hoca degistirdikten sonra sampionluk bizim neyimizeeeeeeee pehhhhhhhh sampionluk hayal
    25# Alan Carlos Gomez da Costa
    Ne Yönetimspor ne Tekkespor ...Alayina TRABZONSPOR !!!
    / Rize Ardesenli

Yorum

• İlk olarak Mehmet_Mercanlı tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
      uğur abi sana aynen katılıyorum
      hcam o mesaj alıntıydı ben mesajı okudum ama sonra silindi..bence silinmesin neyin ne olduğu anlaşılsın niye silindi ki o mesaj

Yorum

• Bize farz edin bir T.D geldi ve Şampiyon yaptı inanın bu taraftar şampiyonlugu kutlayacagına ''ha purda nie pas atmadun'' der inanın der bize öle bir hoca lazım ki '' KARIŞMAYIN İŞİME BE SİZ KİMSİNİZ KARDEŞİM'' diyecek Hoca lazım ki böle bir hocayı yönetim tutmaz işte biz mahkumuz bu ligde böle yerlerde olmaya ilk başta hakem federasyon attı tokadı o tokattan sonra biz yedik ikinci tokadı

Yorum

• İlk olarak ccd6167 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
          ona bakarsan halılhodzıc dıyorkı ben arnenalın oyun yapısını begenmıyorum dıyor nıye soruyorlar dıyorkı ne oyle 40 pas yapıp sonuca gıdecegıme dırekt sonuca gıderım dıyor..mesela morınhoda oyle dusunuyor..
          bız cok pozısyona gırıyoruz dogru ben bunu kabul edıyoum ben ama sen formsuz bı adamını kesemıyorsan ben sen ıkı tane genc cocuga sans vermıyorsan ben sana daha ne dıyım kı..benım savunmadıgım bu ıste..herkese esıt degıl ben herkese esıt bırısını ısterım.emın ol ergın keles su takımda 15 gol atardı ama nerde sımdı..
          Ergin Keleş mi? 15 gol mü?

Bank Asya'dan güle oynaya çıkacak olan Manisa'da 18'e bile alınmayan süslü çocuk mu?

Kariyerinde 15 golü var mı onun profesyonelde..

Ya birşeyi savunun yanlışta olsa ama nolur gülünç örnekler vermeyin..

Ergin'i tanımasam inanacağım..
          Bir Gün Mutlaka Aslına Döneceksin. Dönmek Zorundasın. Bu Senin Genlerinde var...

Yorum

• İlk olarak ccd6167 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
            sampıyonluk ıcın mı sevıyorsunuz takımı o zamn yazık..sampıyonluga endekslı olmak bu kadar basıt ıste
            biz hep kendimizi böyle kandıralım 3 istanbul eziği her sene şampiyon olsun

Yorum

• fatih tekke yi alalım teknik trektör kim olursa olsun
              2010 - 2011 Süper Lig Şampiyonu <<< Trabzonspor >>>

<<< Ey düşmanım, sen benim ifadem ve hızımsın. Gündüz geceye muhtaç, sende bana lazımsın. >>>

Yorum

• Cehaletin böylesi...

Milli takımı eline yüzüne bulaştırmış.Be adam madem bilmiyorsun sus yahu.Milli takımda görevden alındığından sadece 1 mağlubiyeti vardı ve takım 2.ydi.

Yorum

• Valla bu kulube 2şinin nasıl geldgini bilmiyorum 1. lazorini 2.Brigel bunlar hocaysa artık ben ne diyim
                  lazoroni bizden gittikten sonra 100 bin euro'ya gitti Brezilya 2inci liginde takım çalıştırdı bunu lemi çelik söylemişti....

Yorum

• en çok şut atan en çok pozisyona giren takımdık.. sadece gökhan ünalın girdiği %100luk pozisyon sayısı 50nin üstündeymiş.. gol sayısı 11.. ersun hoca dedi tabi 5 poziyondan 1ini at diye
                    Bordoyla Mavi Bitmez bu sevda...
                    -ismail-

Yorum

• Şurda hakaret edecek aczde biri varsa tartışamayan, söylediğini savunmayan gitsin lütfen.. Ancak ve ancak söylemeye birşeyi olmayan, cevap veremeyen hakaret eder.. Ettiği de kendisine geri döner..
                      Bir Gün Mutlaka Aslına Döneceksin. Dönmek Zorundasın. Bu Senin Genlerinde var...

Yorum

• He Aklıma gelmişken SERDAR BALİ kesin bu işten bir fıkra anlatır BJK yalakası o adamı bişiyleri biliyor dedigim gün gelmez inşallah

Yorum

• İlk olarak serturkmen tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                          peki paf takımının 2.yarı performansı hakkında ne diyeceksin hocam?o takımda göksu yok muydu?ilk yarıyı 1.bitiren takım 2.yarı 3.sırada ve göksu dahil tüm futbolcularda müthiş bir düşüş var hem de Ahmet Özen hocayla birlikte.ne diyeyim Ahmet hoca ve göksu bizi şampiyonlar ligine sokacak.geçen seneyi barış memiş kurtardığı gibi.bu kardeşlerimize aşırı sorumluluk yükleyip yok olmalarına sebep olmayalım.
                          Acaba şöyle düşünmüş olabilirlermi. Bizim en iyi oynayanımız Göksu o bile 5 dak. olsun takımda yer bulamıyor biz neden oynayalım.....

Göksuda görüyor Tayfun Hüseyin Selçuk bu takımda banko oynuyor ben ise hiç oynayamıyorum onlardan kötümüyüm hayır.... demekki burada oynayamıyacağım.....

ben olsam öyle düşünürüm moralim bozulur buda oyunuma yansır doğal olarak.....

94 dakika maç oynanmış sen hoca olarak 2 değişiklik yapmışsın yedekte Göksu bir 5 daki bile oynayamazmı bu adam Selçukun yerinde..... Oyuncu değiştirme hakkı olduğu halde üstelik takımda her maç 4-5 adam çok kötü oynadığı halde bir hoca bunu değerlendiremiyorsa oyuncularda formdan düşer....

Isaacin ilk maçlarını hatırlaryın Yattarayı bile aratmamıştı. Sonra oynatılmayınca moralide bozuldu hiç oynamamaya yürümeye başladı....

Onları motive edecek olan admasa Ben Ersun Yanal kendimi tartıştırmam filan diyordu o zamanlar.....

Haşa sen velimisin alimmisin yoksa peygambermisin töbe töbe kimsin ya sen....

İşte kendini büyük görür isen sezon bitmeden arkana bile bakmadan gidersin .
                          En son Faik Yılmaz tarafından düzenlendi; 28.04.2009, 11:16.
                          Ne mutlu Türk olana değil , Ne mutlu Türk'üm diyene !

"Cahilin karşısında kitap gibi sessiz ol." Mevlana

Yorum

• İlk olarak Luckdown tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                            Şurda hakaret edecek aczde biri varsa tartışamayan, söylediğini savunmayan gitsin lütfen.. Ancak ve ancak söylemeye birşeyi olmayan, cevap veremeyen hakaret eder.. Ettiği de kendisine geri döner..
                            ne kadar güzel bir mesaj.
                            Delikanlı kız arkadaşına "Sana olan aşkım 4 kardeşiminki gibi olacak.Bedenen ölse de onu ruhen hep yaşatacaklar" diyordu.

Yorum

• bence ersun hoca genç oyuncularada şans vermeliydi barış göksu faty papy gibi topçular iş yapabilirdi bence. umarım onlar harcanıp gitmezler.
                              2010 - 2011 Süper Lig Şampiyonu <<< Trabzonspor >>>

<<< Ey düşmanım, sen benim ifadem ve hızımsın. Gündüz geceye muhtaç, sende bana lazımsın. >>>

Yorum

• İlk olarak chovy tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                                Cehaletin böylesi...

Milli takımı eline yüzüne bulaştırmış.Be adam madem bilmiyorsun sus yahu.Milli takımda görevden alındığından sadece 1 mağlubiyeti vardı ve takım 2.ydi.
                                İşin ilginci ardından yerine gelen adam da zaten 2. olan takımı 2. yaptı, ardından playofflarda elendi, çok başarılı olmuş oldu..
                                Sâhipsiz olan memleketin batması haktır;
                                Sen sâhip olursan bu vatan batmayacaktır!
                                - Eomer -

Yorum

Yükleniyor...
                                X