İlk olarak Faik Yılmaz tarafından gönderildi
Gönderiyi görüntüle
Faik, kusura bakma ama arkandan konuşmak yerine senin yüzüne söylemek zorundayım... ''kesinlikle sen futbol'dan anlamıyorsun''
Bursa'dan 10 tane oyuncu sayın demek, Bursaspor'un kadrosunu sayın demektir.Kaleci ile zaten takım 11 kişi olur

Madem kıstasınız saha sonuçlarına göre hocanın olup olmadığını anlamak, o zaman bende şunu söylüyorum: ''Ertuğrul hoca olsaydı İstanbul'daki Beşiktaş-Bursaspor maçında ilk yarının sonlarına doğru 10 kişi kalmış Beşiktaş'ı eze eze yenmesi lazımdı'' Demekki hoca değilmiş... İşte Beşiktaşlılar Ertuğrul'u bu yüzden istemediler.
Ersun Yanal'ın gitmesi tabiki yönetim tasarrufu ancak bunu Denizli, Konya maçların'dan sonra yapmış olsalardı bana daha fazla samimi gelirlerdi.Sivasspor bu ligin en az gol yiyen takımı ve kendi sahalarında yanılmıyorsam bu sene yenilmediler.
Trabzonspor, Sivas'a yenilirken sahadaki ruhu bedeninden ayrılmış futbolculardan neden bahsetmiyoruz.Elimize geçen fırsatları gol yapabilseydik Sivas bizi yenebilirmiydi? Umut'un, Gökhan'ın kaçırdığı gollere ne demeli?
Türkiye'de futbolcuya dayalı sistem olduğu sürece çok hocalar yer durur bu takımlar.Trabzon'daki durum ise çok farklı, Trabzon yönetimi Ersun Yanal'ı geldiği günden beri bir türlü kabul etmedi.Çok fazla samimi olduklarına inanmıyorum.Başkanımızın geldiği günden beri aklında olan hep eski futbolcularımızı bu takımın başına getirmekti...
Bu hafta oynayacağımız Kayserispor maçı öncesi Ersun hocanın istifasıda çok manidar!
Yorum