Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Ersun Yanal İstifa Etti...

Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X
Daraltma

• Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• İlk olarak ccd6167 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
    lafa bak ya arsen wenger arsenalı 5 sezondur sampıyon yapamıyor.
    ama adamların oynadıgı top ortada kardesım dunyanın en cok pas yapan takımı..

Ona bakarsan şu ligde en fazla pozisyona giren ekip biziz.. E o zaman bizde başarılıyız..
    Bir Gün Mutlaka Aslına Döneceksin. Dönmek Zorundasın. Bu Senin Genlerinde var...

Yorum

• iyi oldu İYİ yeni kan a ihtiyacımız vardı
      Hastikoz

Yorum

• İlk olarak Faik Yılmaz tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
        Isaac olamazda çekersin Yatara yada Alanzinyoyu ortaya onun yerinede Isaacı alırsın oldu sana alternatif....... Utanmana gerek yok kadroya biraz baksan yeter

7-8 Paf maçında izledim antrenmanlarda izledim merak etme fazlasıyla izledim....

antrenmanlarda Umutla Gökhan klübün camlarından içeri top sokarken topu denize doğru yollarken o uşak orta sahada hırsla mücadele ediyor bir şeyler yapmaya çalışıyordu. Ve Selçuktan bin kat daha kalitelidir garibimin tek suçu Ersun Yanalın manevi oğlu olmamasıdır Selçuk gibi......

Peki siz kaç kere izlediniz Göksuyu çok merak ettim....
        Göksu'yu benim izlememe gerek yok. Sürekli oynasın diyen sizsiniz.

Canla başla mücadele etmek yeterli bir özellikse -ki görüldüğü kadarı ile Göksu hakkında bildiğiniz tek şey bu- Hüseyin oynar orda.

Yattara'yı Selçuk'un pozisyonuna önerirken bir kez daha güldürdün beni vallahi. Sağolasın.
        Sâhipsiz olan memleketin batması haktır;
        Sen sâhip olursan bu vatan batmayacaktır!
        - Eomer -

Yorum

• --------------------------------
          bordomavi.net
          Trabzonspor'un ilk ve en büyük taraftar sitesi

Yorum

• İlk olarak t-bag tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
            tamam kİmse takimin ÖnÜne geÇemez ama bu takimin sahİplerİde onlar deĞİl bİzİz yanİ.... Bunuda hatirlatmak İsterİmmmm
            sahip cıkmak ? sahip cıkmaktan kastın kendi mabedinde 90 dk susup cekirdek yedikten sonra olası puan kaybında stadı yakıp yıkmaksa biz cok güzel sahip cıkıyoruz

Yorum

• İlk olarak eng61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
              iyi oldu İYİ yeni kan a ihtiyacımız vardı
              Hayırdır renkdaş kan mı lazımdı? E o zaman stada yakın nümune hastanesi kan bankası sorumlusunu getirelim...

La havle ya..
              Bir Gün Mutlaka Aslına Döneceksin. Dönmek Zorundasın. Bu Senin Genlerinde var...

Yorum

• Trabzonspor da başarılı olabilmenin kıyasını Dünya futbol liglerinde oynayan hiç bir takım (Türkiye ligi dahil) ile yapamazsınız. Trabzonspor da başarılı bence asla olunamaz! şimdi size sorsam hocalardan hangisi başarılı idi? birinin saydığına öbürünüz saçma demiyecek mi!
                başarı kriterleri aslında gayet açıktır ve bunu istatistikler ortaya çıkarır. peki Trabzonspor başarı kriteri nedir Allah aşkına?
                ben şuna inanıyorum, şuan efsane oyunculardan biri dediğimiz Hami, şota zamanında bazı maçların sonunda en ağırından eleştirilmedi mi? şimdi ağızlardan düşmeyen Şenol Güneş in eşine ve ailesine dahi alınan kötü sonuçlar sonrası sözlü taciz yapılmadı mı? bu insanlar Trabzondan kaçırılmadı mı? burda herkesin ortak kanaat getirebildiği başarılılar nerede? Trabzon kenti, maalesef, hem futbol zihniyeti, hem kültür zihniyeti hem de dünya görüşü zihniyeti bakımından 1 adım öne 2 adım geriye gitmektedir. Onu yönetmeye kalkanlar bu zihniyetin baskısı altında ve aczindedirler, (Trabzonspor un şampiyon olduğu senelerde Trabzon şehrinin sosyal yapısını, yozlaşma düzeyini incelemenizi tavsiye ederim)...

arkadaşın biri soruyor,
                bu takım neden başarısız
                A) td
                B) yönetim

işte bu zihniyet aslında ne olduğumuzu açıkça göstermektedir.

Bugün Ersun Yanal istifa etmemiştir, gönderilmiştir, bunun aksine inanmak aptallıktan başka bir şey değildir.. Trabzonspor dün yine kaybetmiştir hem de 7-0. peki burda sorumlu kimdir?
                cevap veriyorum A) td!

hadi hayırlı işler.....
                Trabzonsporlu olmak gurur veriyor

Yorum

• İlk olarak sungur61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                  Burada yorum yapan arkadaşlardan şunu istiyorum. Şu anda Ersun Yanal ın istifa etmesini olumlu bulan arkadaşları iyi tanıyın. Olumsuz bulanlarıda tanıyın. Gelecek teknik adam takımın başına geçsin. Size iddia ediyorum en fazla 10 maç sonra Ersun Hocanın gitmesini olumlu karşılayanlar bu sefer yeni teknik adama giydirmeye başlayacaklar. Yani yine sil baştan yapacağız. Zihniyet değişmedikçe biz bu döngünün içinde kaybolup gideriz.

Ersun hocanın hataları vardı. Bizimde eleştirdiğimiz bir sürü hatası oldu ama böyle zırp pırt teknik adam değiştirmekle bu işlerin olmayacağını artık anlamalıyız. Bence 1 sene daha takımın başında kalmalıydı.

Şimdi yeni teknik adam gelir, şunu şunu gönderin der, şunları alın der, bir sürü masraf, yine sil baştan offff bıktık
                  Arkadaşım değşmesini istediğin zihniyet ne ? ..

Takım oynamayacak gelecek adına hiçbir ışık dahi vermeyecek song'un ileri şişirmelerinden başka atak organizasyonu da olmayacak ikili mücadelelerde yerlerde sürünecek kazandığı maçlarda dahi tonla pozisyon verecek kanatsız sistemle oynayacak oyuncu değiştirmeyecek tonla genç oyncu alıp gelecek için hazırlamak adına 5 dkcık dahi oynatmayacak

BİZ SES ÇIKARMAYIP İSTİKRAR NARALARI ATACAĞIZ öyle mi ??

Ben kabul etmiyorum böyle istikrarı kim kabul ediyorsa alsın ...
                  RTE :" Kişilerin işlediği suçlardan dolayı Kurumlar cezalandırılmamalıdır " 22.03.2012

UNUTMA UNUTTURMA

Yorum

• İlk olarak Napoli tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                    Yani bende diıyorumki,boyle kariyerli bı hoca bize gelse ben vallahi 10 sene beklerim İlerde Güneşli günleri hep yaşaycaksak
                    Hadi sen beklersin, tamam ama senden başka bekleyenin 5'i geçeceğini sanmam...
                    “Her kim kendini kıymetli bilirse, onun tevazudan nasibi yoktur.”
                    Malik bin Dinar

Yorum

• İlk olarak Napoli tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                      Yani bende diıyorumki,boyle kariyerli bı hoca bize gelse ben vallahi 10 sene beklerim İlerde Güneşli günleri hep yaşaycaksak
                      Böyle kariyerli hoca bize gel-mez. Şunun farkına varın artık. Biz ne Barcelona'yız ne Milan ne de Fenerbahçeyiz.

Gelmez kardeşim işte. Trabzonspor'u çok büyük bir takım sanıyorsun ama değil. Hayatında şampiyonlar ligi görmemiş takımız biz. Sivasspor bile gidecek ama TS yok.

Van Gaal yazıyorlar. Adam Hollanda liginde Ajax'ın, PSV'nin önünde şampiyon olacak, şampiyonlar ligine gidecek. Sen diyorsun ki onları bırak Trabzon'a gel. Gülerler adama. Gülüyorlar da. En azından ben gülüyorum..
                      - Eomer -

Yorum

• Biz Avrupa takımları gibi olamayız inanın MACİNİ gelse bile bizim bazı taraftarlarımız var ÇEKİRDEK diyoruz maç boyunca izler izler sonra birden ''Ha pu adam işi bilmeyi'' der yha sanki sen biliyon biz deplesmanlarda hiç baskı yapmadık ne olduysa Trabzondaki maçlarda oldu istifa sesleri kolbastı oynamadılar diye ıslıklar böle devam edersek elimizde oyuncuda kalmaz sonra yıldız futbolcu gelmiyor trabzonspor'umuz şampiyon olamıyor diyoruz...Bende Diyorumki '' böle devam ederse biteruz ha uşaklar''

Yorum

• Ersun Yanal'ın maç kadrosu seçimlerinden hiçbir kuşkum yok. Onun iyi futbolcudan anlayan biri olduğunu biliyorum. Her t.direktörün yapması gerekeni yapıp, her zaman en iyi olanı sahaya sürdü.

Sezon başından bu yana 90 dakika baskılı oynayabildiğimiz tek maç yok. Ancak bunu, Ersun Yanal'ın taktik seçimlerine bağlamak doğru olmaz. Türkiye'de oyunkurucusuz veya top saklayabilen bir forvet oyuncusu olmadan baskılı oynayabilmek mümkün değil. Bu iki tip oyuncu Trabzonspor'da yok. Haliyle maçlarımız da kör dövüşünü döndü.
                          İnsan koşar, ufuk kaçar beraber...

Yorum

• İlk olarak Kaya tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                            Hadi sen beklersin, tamam ama senden başka bekleyenin 5'i geçeceğini sanmam...
                            10 sene de cok ya beklenmez okadar şampiyonluk istiyoruz

Yorum

• yıllardır ilk defa bir t.d. ayrılırken %70 oranında takımda kalmsını isteyen var bunu da göz ardı etmeyelim
                              AL STADINI ÇAL BAŞINA

Yorum

• İlk olarak josehakan tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                                yhaw şu eziklerin başına geçerse ersun üzülürüm hem şu terbiyesiz adamın ismini yazma edirne li hiç bir trabzonsporlu PC aracılıgı ile bile olsa agına bile almasın o terbiyiz herifi
                                Kim o terbiyesiz? Mehdi abi mi?
                                - Eomer -

Yorum

Yükleniyor...
                                X