Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Ersun Yanal İstifa Etti...

Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X
Daraltma

• Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• Yandık bittik 50 sene geri gittik.
    Özkan SÜMER

Yorum

• İlk olarak Atalay tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
      Arkadaşımıza bu tip rakamlar verme dumura ugruyor...
      bjk yi basarılı görüp , bizim basarısız oldugumuzu söyleyenlere inat

Yorum

• İlk olarak Faik Yılmaz tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
        Isaac olamazda çekersin Yatara yada Alanzinyoyu ortaya onun yerinede Isaacı alırsın oldu sana alternatif....... Utanmana gerek yok kadroya biraz baksan yeter

7-8 Paf maçında izledim antrenmanlarda izledim merak etme fazlasıyla izledim....

antrenmanlarda Umutla Gökhan klübün camlarından içeri top sokarken topu denize doğru yollarken o uşak orta sahada hırsla mücadele ediyor bir şeyler yapmaya çalışıyordu. Ve Selçuktan bin kat daha kalitelidir garibimin tek suçu Ersun Yanalın manevi oğlu olmamasıdır Selçuk gibi......

Peki siz kaç kere izlediniz Göksuyu çok merak ettim....
        yazmıcam cevap diyorum kendi kendime 10 dakikadır..ama yeter ya...buyrun siz geçin takımın başına..ne olur ya siz geçin..

Yorum

• ArkdaŞlar ersun yanal'În gİtmemesİnİ İsteyenler bİ nebze ufak tepkİ de olsa herkez profİlİnİ ersun yanal resmİ koysun.....
          EZE EZE KUPA KARADENİZ'E !!!!!!!!!!!!!

https://twitter.com/alphonse_13

Yorum

• Ah Mehdi abi ah.

Fenerliler ne anlar futboldan. Ali Şen dedi ya Trabzon taraftarı futbolu en iyi bilen diye

Umarım aramayız Ersun hocayı. Umarım adam gibi bir teknik direktörümüz olur ve umarım Ersun hocayı Fener falan almaz, alırsa da başarılı olamaz. Umarım..
            Sâhipsiz olan memleketin batması haktır;
            Sen sâhip olursan bu vatan batmayacaktır!
            - Eomer -

Yorum

• 5 milyon euroluk gökhan ın yüzünden istikrar projemiz bitmiş durumda bende katılıyorum forvetlerin beceriksizligini hoca ödedi...

Yorum

• İlk olarak Faik Yılmaz tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                Isaac olamazda çekersin Yatara yada Alanzinyoyu ortaya onun yerinede Isaacı alırsın oldu sana alternatif....... Utanmana gerek yok kadroya biraz baksan yeter

....
                Ersun Yanal, Isaac'a şans vermiştir ama Isaac ofsayt kuralını bilmediği için koca maç yaptığımız tüm akınları harcamıştır...

Alternatif miş...
                “Her kim kendini kıymetli bilirse, onun tevazudan nasibi yoktur.”
                Malik bin Dinar

Yorum

• İlk olarak t-bag tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                  yillardir Öyle dİyoruz zaten renkdaŞ....
                  ne yani ömrünün sonuna kadar her sezona baslasan cok mu sey kaybedeceksin ? vaz mı gececeksin şimdi takımdan ? kişi veya kişiler takımın önüne gecemez kim olursa olsun , ersun bizim için cok önemliydi ama defter kapandı ... ve önümüze bakacagız

Yorum

• İlk olarak cagdas61topal tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                    ne yani ömrünün sonuna kadar her sezona baslasan cok mu sey kaybedeceksin ? Vaz mı gececeksin şimdi takımdan ? Kişi veya kişiler takımın önüne gecemez kim olursa olsun , ersun bizim için cok önemliydi ama defter kapandı ... Ve önümüze bakacagız

tamam kİmse takimin ÖnÜne geÇemez ama bu takimin sahİplerİde onlar deĞİl bİzİz yanİ.... Bunuda hatirlatmak İsterİmmmm
                    EZE EZE KUPA KARADENİZ'E !!!!!!!!!!!!!

https://twitter.com/alphonse_13

Yorum

• yaa arkaşlar allahınızı severseniz ersun yanal yedek oyuncuları küstürmekten başka ne yaptı mustafa denizlinin sölediği bişey var eğer şampiyonluk istiyorsanız yedek külübesindeki oyuncularıda iyi kullanmalısınız die şimdi soruyorum size ersun yanal her maç hep 8-9 oyuncuyu sabit oynattı vee sadece 13-14 oyuncudan faydalandı yaa bi sivas yaa bi bjk kaç oyuncudan faydalanmış bir analiz edin ve karşınıza neler çıkıcak görürsünüz bi barış memiş bi göksü bi giray bi ceyhun bi isaac bunlara yeterince şans verildimi sizce ya son 5 dk ya son 7 dk hep böle sizce böle başaralı olabilirmi takım ilkyarıı oynadılar ama daha sonra rekabet olmayınca takım savruldu herkes bizi çözdü ersun yanal ne yaptıı hiç bişeyy işte sorun mantalitede oyun zekasında ersun yanal bunu beceremedii hepsii buu...

Yorum

• İlk olarak Serdær tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                        Arsen Wenger neredeyse 5 sezondur şampiyon yapamıyor Arsenal'i.

Ee ?
                        lafa bak ya arsen wenger arsenalı 5 sezondur sampıyon yapamıyor.
                        ama adamların oynadıgı top ortada kardesım dunyanın en cok pas yapan takımı..

Yorum

• İlk olarak Lancet_61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                          yazmıcam cevap diyorum kendi kendime 10 dakikadır..ama yeter ya...buyrun siz geçin takımın başına..ne olur ya siz geçin..
                          Valla bende onu diyorum...Bu kadar iyi biliyorsanız arkadaşlar yaptığınız işi bırakın sizler geçin.Çok ciddiyim..Adam hayatını bundan kazanıyor sizler menejerlik oyunu gibi düşünüyorsunuz.Oyuncunun ne durumda olduğunu ne düşündüğünü ne dediğini ne yaptığını hocayla ters düşüp düşmediğini biliyor musunuz?Hani kızıp bağırdığımız Umut'la Hüseyin Denizli maçında oynamadı da ne dedik?"Gerçekten lazımmış bu oyuncular" demedik mi?Öyle sağda bu solda bu oynar diye yorumlar yapabiliyorsanız burda değil eşofmanlarla antrenmanda olmanız gerekir...Yapmayın artık bu iş bu kadar kolay olsa elalem çuvalla para kazanmaz hiçbir takımın hocası olmaz..Halı sahadaki gibi "çıkın oynayın" yapar...pes pes
                          Serhat KIRKAYAK kardeşimin dediği gibi "Bordoyla Mavi kefenim olsun,Trabzonum bu sene şampiyon olsun"

Yorum

• ..........

İlk olarak Eomer tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                            Ah Mehdi abi ah.

Fenerliler ne anlar futboldan. Ali Şen dedi ya Trabzon taraftarı futbolu en iyi bilen diye

Umarım aramayız Ersun hocayı. Umarım adam gibi bir teknik direktörümüz olur ve umarım Ersun hocayı Fener falan almaz, alırsa da başarılı olamaz. Umarım..
                            yhaw şu eziklerin başına geçerse ersun üzülürüm hem şu terbiyesiz adamın ismini yazma edirne li hiç bir trabzonsporlu PC aracılıgı ile bile olsa agına bile almasın o terbiyiz herifi

Yorum

• İlk olarak Kaya tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                              Bu başarılara sahip bir hoca Trabzonspor'a gelse 8 sene kalabilir mi?

Kaldı ki ben bu örneği futbol adına genelleme yaparak yeni hocadan ilk senesinde şampiyonluk bekleyen zihniyete verdim...

Yani bende diıyorumki,boyle kariyerli bı hoca bize gelse ben vallahi 10 sene beklerim İlerde Güneşli günleri hep yaşaycaksak
                              ENDÜSTRİYEL FUTBOLA KARŞI YAŞASIN TRİBÜN
                              KÜLTÜRÜ!

KAHROLSUN ENDÜSTRİYEL FUTBOL YAŞASIN SEHİR TAKIMLARI

Yorum

• İlk olarak Eomer tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                                Ah Mehdi abi ah.

Fenere gitsin en fazla 17 maç diyorum.Maksimum taş çatlasa.
                                Özkan SÜMER

Yorum

Yükleniyor...
                                X