Yandık bittik 50 sene geri gittik.
Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
Ersun Yanal İstifa Etti...
Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X
Daraltma
-
İlk olarak Atalay tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleArkadaşımıza bu tip rakamlar verme dumura ugruyor...
Yorum
-
İlk olarak Faik Yılmaz tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleIsaac olamazda çekersin Yatara yada Alanzinyoyu ortaya onun yerinede Isaacı alırsın oldu sana alternatif....... Utanmana gerek yok kadroya biraz baksan yeter
7-8 Paf maçında izledim antrenmanlarda izledim merak etme fazlasıyla izledim....
antrenmanlarda Umutla Gökhan klübün camlarından içeri top sokarken topu denize doğru yollarken o uşak orta sahada hırsla mücadele ediyor bir şeyler yapmaya çalışıyordu. Ve Selçuktan bin kat daha kalitelidir garibimin tek suçu Ersun Yanalın manevi oğlu olmamasıdır Selçuk gibi......
Peki siz kaç kere izlediniz Göksuyu çok merak ettim....
Yorum
-
Ah Mehdi abi ah.
Fenerliler ne anlar futboldan. Ali Şen dedi ya Trabzon taraftarı futbolu en iyi bilen diye
Umarım aramayız Ersun hocayı. Umarım adam gibi bir teknik direktörümüz olur ve umarım Ersun hocayı Fener falan almaz, alırsa da başarılı olamaz. Umarım..Sâhipsiz olan memleketin batması haktır;
Sen sâhip olursan bu vatan batmayacaktır!- Eomer -
Yorum
-
İlk olarak Faik Yılmaz tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleIsaac olamazda çekersin Yatara yada Alanzinyoyu ortaya onun yerinede Isaacı alırsın oldu sana alternatif....... Utanmana gerek yok kadroya biraz baksan yeter
....
Alternatif miş...“Her kim kendini kıymetli bilirse, onun tevazudan nasibi yoktur.”
Malik bin Dinar
Yorum
-
İlk olarak t-bag tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleyillardir Öyle dİyoruz zaten renkdaŞ....
Yorum
-
İlk olarak cagdas61topal tarafından gönderildi Gönderiyi görüntülene yani ömrünün sonuna kadar her sezona baslasan cok mu sey kaybedeceksin ? Vaz mı gececeksin şimdi takımdan ? Kişi veya kişiler takımın önüne gecemez kim olursa olsun , ersun bizim için cok önemliydi ama defter kapandı ... Ve önümüze bakacagız
tamam kİmse takimin ÖnÜne geÇemez ama bu takimin sahİplerİde onlar deĞİl bİzİz yanİ.... Bunuda hatirlatmak İsterİmmmm
Yorum
-
yaa arkaşlar allahınızı severseniz ersun yanal yedek oyuncuları küstürmekten başka ne yaptı mustafa denizlinin sölediği bişey var eğer şampiyonluk istiyorsanız yedek külübesindeki oyuncularıda iyi kullanmalısınız die şimdi soruyorum size ersun yanal her maç hep 8-9 oyuncuyu sabit oynattı vee sadece 13-14 oyuncudan faydalandı yaa bi sivas yaa bi bjk kaç oyuncudan faydalanmış bir analiz edin ve karşınıza neler çıkıcak görürsünüz bi barış memiş bi göksü bi giray bi ceyhun bi isaac bunlara yeterince şans verildimi sizce ya son 5 dk ya son 7 dk hep böle sizce böle başaralı olabilirmi takım ilkyarıı oynadılar ama daha sonra rekabet olmayınca takım savruldu herkes bizi çözdü ersun yanal ne yaptıı hiç bişeyy işte sorun mantalitede oyun zekasında ersun yanal bunu beceremedii hepsii buu...
Yorum
-
İlk olarak Serdær tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleArsen Wenger neredeyse 5 sezondur şampiyon yapamıyor Arsenal'i.
Ee ?
ama adamların oynadıgı top ortada kardesım dunyanın en cok pas yapan takımı..
Yorum
-
İlk olarak Lancet_61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleyazmıcam cevap diyorum kendi kendime 10 dakikadır..ama yeter ya...buyrun siz geçin takımın başına..ne olur ya siz geçin..Serhat KIRKAYAK kardeşimin dediği gibi "Bordoyla Mavi kefenim olsun,Trabzonum bu sene şampiyon olsun"
Yorum
-
..........
İlk olarak Eomer tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleAh Mehdi abi ah.
Fenerliler ne anlar futboldan. Ali Şen dedi ya Trabzon taraftarı futbolu en iyi bilen diye
Umarım aramayız Ersun hocayı. Umarım adam gibi bir teknik direktörümüz olur ve umarım Ersun hocayı Fener falan almaz, alırsa da başarılı olamaz. Umarım..
Yorum
-
İlk olarak Kaya tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleBu başarılara sahip bir hoca Trabzonspor'a gelse 8 sene kalabilir mi?
Kaldı ki ben bu örneği futbol adına genelleme yaparak yeni hocadan ilk senesinde şampiyonluk bekleyen zihniyete verdim...
Yani bende diıyorumki,boyle kariyerli bı hoca bize gelse ben vallahi 10 sene beklerim İlerde Güneşli günleri hep yaşaycaksakENDÜSTRİYEL FUTBOLA KARŞI YAŞASIN TRİBÜN
KÜLTÜRÜ!
KAHROLSUN ENDÜSTRİYEL FUTBOL YAŞASIN SEHİR TAKIMLARI
Yorum
-
İlk olarak Eomer tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleAh Mehdi abi ah.
Umarım aramayız Ersun hocayı. Umarım adam gibi bir teknik direktörümüz olur ve umarım Ersun hocayı Fener falan almaz, alırsa da başarılı olamaz. Umarım..Özkan SÜMER
Yorum
Yorum