Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Ersun Yanal İstifa Etti...

Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X
Daraltma

• Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• İlk olarak Faik Yılmaz tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
    Orta sahaya bir direk dikseydi eminim daha iyi haldeydik.....

Birde Göksu diye bir adamımız vardı yanlış hatırlamıyorsam sonra Barış sonra Isaac yok yok Selçukun alternatifi olamazdı hiç birir canım...... Kendi zati premier ligden Chelseaden gelmiştir her maçta mükemmmel oynamıştır....

Göz göre göre nasıl böyle laflar ediyorsunuz anlamadım ona verdiğiniz desteği Göksuyada bekliyoruz yok yok Ersun gitti ya daha iflah olmayız biteriz mahvoluruz 40 yıllık klüp çöker batar.....

yalvarsakmı acaba geri dönsün diye.....
    Yeni gelecek olan hoca bakalım yedek kalan topçuların kaçtanesine şans verecek.En fazla 1 ve ya hiççççç..Buraya da yazıyorum hiççç.
    ÇALIŞMAYANIN YEMEYE HAKKI YOKTUR !

Yorum

• İlk olarak coolgent tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
      iyi ön libero ve oyun kurucu iyi olmayabilir ama forvetler boş kaleye gol atamadıktan sonra arkası ne kadar sağlam olursa olsun bi işe yaramaz...

( bence ilk iş top kontrolu iyi olan bi forvet )
      hala ısrarcıyım gökhan - umut bu ligi kaldırabilecek yetenekte

Yorum

• İlk olarak Napoli tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
        Şimdi Alex Ferguson örneği biraz uç oluyor neden dersen..Soyle bir goz atalım kendisine,Hangi Cv ile Manu.'ya geldi..Bize Gelenler hangi Cv ile geldi.
        İlk kariyeri Saint Mirren’ın başına geçti. 1977de bu takımı 1. Lige çıkardı. 1978de de asıl yıldızının parlayacağı Aberdeen’in teknik direktörü oldu. Manchestera anlaşana dek bu kulübü çalıştırdı ve kulübe tarihinin en şaşaalı günlerini yaşattı. Aberdeen, İskoçyada Celtic-Rangers rekabetine 3. takım olarak dahil oldu. Üstelik 1980, 1984 ve 1985’te İskoçya şampiyonluğuna ulaştı. Aberdeen ayrıca 1983’te Real Madrid’i yenerek Kupa Galipleri Kupası’nı, Hamburg’u mağlup ederek de Süper Kupa’yı kazandı. Fergusonun kariyerinde kısa bir yeri olsa da Dünya Kupası’nda bir takımı çalıştırma dönemi oldu. Meksika 1986da İskoç Milli Takımının başında olan Ferguson Arjantin’in mutlu sona ulaştığı organizasyonda gruptan çıkma başarısı gösterdi.
        1986da Manu ile sözleşme imzaladı,1987-88de zirveye oynamaya başlayan takım sezonu Liverpoolun 9 puan gerisinde 2. sırada bitirmişti.. 1992-93e kadar inişliıkışlı bir grafik sergileyen Manu sampiyonluğu yakaladı..

Yani Kaya 8 sene başarısız oldu Alex Ferguson Hikayesi tamamen, Şehir efsanesidir.Yok yani öyle birsey,Kaldıki 8 sene başarsız vizyonsuz bir hocayı asla Manu,elinde tutmazdı ve Manu'ya geldiğinde'ki Cv ve kariyer Şanla Doluydu...

dip not: ozamanlarki Kupa Galipleri Kupası Bilirsinki şimdiki Cl ile aynı Zorluktaydı..
        Bu başarılara sahip bir hoca Trabzonspor'a gelse 8 sene kalabilir mi?

Kaldı ki ben bu örneği futbol adına genelleme yaparak yeni hocadan ilk senesinde şampiyonluk bekleyen zihniyete verdim...
        “Her kim kendini kıymetli bilirse, onun tevazudan nasibi yoktur.”
        Malik bin Dinar

Yorum

• İlk olarak Eomer tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
          Çevremden gözlemlediğim kadarıyla Trabzon il sınırları hariç her yerde Ersun Yanal değerini artırdı.

Trabzon taraftarı futbolu en iyi bilen taraftar ya o yüzden olsa gerek biz bu saçmalığa kanmıyoruz tabi.
          Niye hemen genelleştirmeyi yapıp günah keçisini buluyosunuz ?
          Biz sevdadır Trabzon , yorozundan başlayıp ziganasında bitmeyen

Yorum

• İlk olarak Luckdown tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
            Kelleci güruha bir soru daha sorayım?

İlk devrede 2. yarıdaki puanı toplasaydık ve ilk devredeki puanları da 2. devrede toplasaydık sonuç olarak bugün aynı durumda olacaktık o zaman hoca başarılı mı olacaktı size göre?

Yanıt?
            İlk yarı olsun 2. yarı olsun yenmen gereken hiç bir takımı bile yenemiyorsan başarısızsın kardeşim.
            Ne mutlu Türk olana değil , Ne mutlu Türk'üm diyene !

"Cahilin karşısında kitap gibi sessiz ol." Mevlana

Yorum

Orta sahaya bir direk dikseydi eminim daha iyi haldeydik.....

Birde Göksu diye bir adamımız vardı yanlış hatırlamıyorsam sonra Barış sonra Isaac yok yok Selçukun alternatifi olamazdı hiç birir canım...... Kendi zati premier ligden Chelseaden gelmiştir her maçta mükemmmel oynamıştır....

Göz göre göre nasıl böyle laflar ediyorsunuz anlamadım ona verdiğiniz desteği Göksuyada bekliyoruz yok yok Ersun gitti ya daha iflah olmayız biteriz mahvoluruz 40 yıllık klüp çöker batar.....

yalvarsakmı acaba geri dönsün diye.....
              Biz Göksu'ya sınırsız destek vermeye ve tahammül göstermeye hazırız..

Ancak Fatih Tekke'ye Antep macerası öncesi yapılanlar aklıma geldikçe, sizin ve oradaki taraftarların aynı desteği vereceğinden şüpheliyiz.. ZAmanın kimin haklı çıkaracağını da göreceğiz..

Selçuk ile Isaac'i aynı pozisyonda, aynı yeterlilikte görmek, hatta Isaac'in Selçuk'tan faydalı olabileceğini ima etmek, Selçuk'u eleştiren beni bile güldüren bir zorlama oldu ayrıca..

Son olarak Ersun Yanal olmasaydı Barış'ı ne zaman A takımda görecektik, onu da merak etmiyor değilim..Hafiza-i beşer, çabuk unutuyor işte..

Yorum

• İlk olarak Burhan61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                Faikciğim el insaf.

Ertuğrul kovulduğunda namağlup 2. idi ligde. Hocayı eleştireceğim diye verdiğiniz örnekler yanlış olmasın bari.

Bursa'nın çocukları dediğin Sercan,Volkan,İbrahim,Yenal,Veli gibi elemanların 1-2 yıl içinde nerelere gelecek göreceğiz.
                Abi ümit milli takımın son 2 seneki kadrosunu bilmeyenler burada Bursa'nın kadrosunu bilmezsiniz pafta oynayamaz diyor..

Adamların yedek forveti bu hafta 2 gol atan Shin Young Kun Güney Kore Şampiyonu Suwen'in gol kralı forvetidir..

Ama yok yahu biz futboldan anlamayız..
                Bir Gün Mutlaka Aslına Döneceksin. Dönmek Zorundasın. Bu Senin Genlerinde var...

Yorum

• Ve Gökhan Ünal sonunda hocanın başını yedi...
                  Bakalım onun başını kim yiyecek...
                  "Benim geçmiş zaman içinde yan gelip yattığıma bakma
                  Ben geleceğin kara gözlü zalimlerindenim"

Yorum

İlk yarı olsun 2. yarı olsun yenmen gereken hiç bir takımı bile yenemiyorsan başarısızsın kardeşim.
                    8jk rakiplerini yendi mi acaba ?

sivas 1-1 , 1-1
                    fb 2-1
                    gs 4-2
                    ts 0-0 , 1-1

aaa onlar şampiyon olacaklar , onlar basarılı dime

Yorum

• durumu bilmiyoruz tabi yönetim de git demiş olabilir.. aksini düşünürsek ersun hocanın kalıp ben bu işi düzeltirim demesi lazımdı bırakıp gitmesi pes etmesi olmadı!
                      Bordoyla Mavi Bitmez bu sevda...
                      -ismail-

Yorum

• Ben artik bu takim'dan Şampİyonluk beklemİyorummmm... YÖnetİmİn yaptiĞi Çok saÇma bİr Şey ... Sadrİ baŞkan akilli adam gÖndermemelİ........ Ümİdİ kestİmmmm artikkkk

sevgİlİm den ayrilmak bİle bu ayrilik haberİ kadar koymadi.......
                        EZE EZE KUPA KARADENİZ'E !!!!!!!!!!!!!

https://twitter.com/alphonse_13

Yorum

• İlk olarak t-bag tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                          Ben artik bu takim'dan Şampİyonluk beklemİyorummmm... YÖnetİmİn yaptiĞi Çok saÇma bİr Şey ... Sadrİ baŞkan akilli adam gÖndermemelİ........ Ümİdİ kestİmmmm artikkkk

sevgİlİm den ayrilmak bİle bu ayrilik haberİ kadar koymadi.......
                          sen de abartma istersen renkdas ne demek şampiyonluk beklemiyorum , her sene yeni umutlar tazeleyip baslayacagız yine şampiyon TRABZONSPOR

Yorum

• Başka sitelerden alıntı yapmayı pek sevmem.Ama kendi takımımı başka yerde okumayı severim.Biraz göz gezdireyim dedim.

alsak keşke tam zamanı
                            Ve sonunda Fenerbahçe-Ersun Yanal senkronizasyonu..

Tam zamanı..
                            Bize gelecekse Aragones derhal gönderilmelidir ve Ersun Yanal bir an önce gelecek sene için hazırlıklara başlamalıdır. 3 ay bekledikten sonra getireceklerse hiç getirmesinler.
                            Walla bu gece hatta. Samandıraya getirsek.
                            şu trabzonlular kadar futbolu biliyoz deyip de bilmeyen yok.
                            O Kadar Toplama Adam´a Göre Yine İyi Yönetti Ersun Hoca Takımı.
                            Sercan´lardan Özer´lerden maksimum verimi alacak adamdır..

Elin Aragones´i anlamaz bu adamlardan..

Eminim ki birçok yerli futbolcu sırf Ersun Yanal için tercihini Fenerbahçe´den yana kullanacaktır..
                            Bunlar 20 yıl daha şampiyon olamaz.
                            eğer oyalanırsak ersunu gs kapar.demedi demeyin!
                            Yönetim bu sefer kaçırmamalı‚ bu son şans geç kalmadan biran önce olmalı..Yoksa biryerlerden iç çekenler olduğu malum..
                            İşte bu yüzden Türk takımlarından bi halt olmaz..Adam toplama takımı nerelere getirmişti..hemde forvetleri gökhan ve umutlu forvetiyle...Bir kişi de azcık aklını kullanıp neden CL de 3 ingiliz var diye düşünmezmi acaba?
                            aragonesi gördükten sonra ben ersun yanal gibi genç dinamik hocalara 2 sene sabretmeye razıyım.
                            En son Mehdi tarafından düzenlendi; 28.04.2009, 10:48.
                            T R A B Z O N S P O R

Yorum

• Eminim Serdar Bali bu hafta sonu maç yorumunda Trabzon Barcelona gibi oynadı der...

Yorum

• aslında buraya eklenen anket sonucu birçok şeyin cevabı evet Ersun Yanal'ın hataları vardı, bazı konularda ısrarla yaptığı yanlışlar vardı ama taraftarlar Ersun Yanal'ın yaşadığı şanssızlıkları da göz önünde bulunduruyor.
                                Siyasetin "bizden olduğu sürece" yer aldığı, karşıda olduğu zaman "siyasete bulaştığı" büyük kulüp/taraftar camiası Trabzonspor

Yorum

Yükleniyor...
                                X