Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Ersun Yanal İstifa Etti...

Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X
Daraltma

• Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• İlk olarak Badaloğlu tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
    Hangisi başkan?

Sadri Şener, Faruk Özak, Hayrettin Hacısalihoğlu, Özkan Sümer...
    Badaloğlu, sanki site ahalisi yönetime ve başkana karşı tavır içirsinde! mi? Yanılıyosam özür.
    @tsmustafakemal
    "Trabzonspor’u tutmak sadece o yörenin çocuğu olmakla açıklanabilecek milliyetçi bir davranış değildir. Benim için Trabzonspor, en güçlülere karşı koyan ve herkesi yenen hayali kahramandı. Öyle bir kahramandı ki statükoyu bile devirmişti." KAZIM KOYUNCU

Yorum

• İlk olarak hüseyin1975 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
      Su ömrü Hayatimda acaba senin begendigin 1 Hoca ve Trabzonsporu görecek miyim?
      Cok merak ediyorum kerdes
      Abi Şampiyon olduğumuzda göreceksin inşallah.....

Hemen şöyle laflar bekliyorum diğer arkadaşlardan bu kafaylan 25 sene daha şampiyon olamayız
      Ne mutlu Türk olana değil , Ne mutlu Türk'üm diyene !

"Cahilin karşısında kitap gibi sessiz ol." Mevlana

Yorum

• İlk olarak Şenol Altunsoy tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
        Bu birazcık malum Afrika ülkelerinde yapılan devrimlere benziyo Soner
        Abi orda pek devrim olduğu söylenemez be

Dikta rejimi var..

Tıpkı Manchester' ın istikrarlı hocası Ferguson' unki gibi..

Ben onu İdi Amin' e benzetirim mesela
        "söylediklerin kimseyi rahatsız etmiyorsa hiçbi' şey anlatmıyorsun demektir"

GW

Yorum

• İlk olarak savas avci tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
          Ne bulunmaz hint kumaşıymış bu ersun yanal anlamadım gitti ne var bu adamda ya yönetimimiz 100 milyona yakın yollarına döküp transferler yaptı bir dediğini iki yapmadı o ne yaptı her maçta bize ecel terleri döktürdü gençlerimizi harcadı ve en sonunda da sivas ta rezil olduk resmen ezildik.
          Şimdi söyle bana bir takımı yoktan var eden Bülent Uygun mu daha iyi hoca yoksa Bolluk içinde yokluk yaşatan Ersun Yanal mı?Ayrıca bunları söylemek için taktik vermeyi bilmekte gerekmiyor.Ona bakarsan her takımın taraftarı taktik veriyo sadece Trabzon taraftarı değil
          aman ne bolluk ne bolluk öyle bir yazıyorsun ki gören her mevkinin 2-3 alternatifi var sanıcak arkandan sallama

Yorum

• İlk olarak Ayazoğlu tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
            Badaloğlu, sanki site ahalisi yönetime ve başkana karşı tavır içirsinde! mi? Yanılıyosam özür.
            Bunlar benim görüşlerimdir.Site ahalisinide yönetiminide bağlamaz! Herkes burada kendi kişisel görüşlerini yazıyor.BMN bunun için var...Yoksa öyle mi olmasını isterdiniz?
            En son Badaloğlu tarafından düzenlendi; 29.04.2009, 16:10.
            TARAFTAR TARAF OLANDIR...TARAFTAR ALMAZ VERİR!...

Yorum

• Adam Facebook'una yazmış,Adam dediğim de arkadaşım;

''Ersundan kurtulduk,ama gelecek olan Ersunu aratırmı acaba.......

Biz zihniyet devrimi gerekiyor diyoruz.

Bakın gitsin diyenlerde boşluğa düştü.
              Verdiğim sadece basit bir örnek.
              Böyle bissürü kafası karışık var.

Zihniyeti değiştirmek adına savaşsa savaş veriliyor..

Moda bir şarkı var.

FARK VAR...

Seninle benim,benimle senin,onunla benim...Doğrusu kim bilmiyorum ama FARK VAR.(sözleri böyle değil elbet bilen varsa yazsın)
              Algıda fark var.
              Başka algılıyoruz Trabzonspor çözümlerini.

Ve soruyor hala;neden bukadar üzülüyor,tepki gösteriyorsunuz Hocanın gidişine.Sanki başarılıydı.Sanki istatistikler tavana vrumuştu.Sanki Sivasta ezilmedik.Sanki kötü değiliz,sanki futbol var,sanki gençler kazanıldı,sanki,sanki,sanki,,,,,
              Diyoruzki,FARK VAR.
              Başka bakıyoruz.

Belki yanılıyoruz.
              Ama.
              FARK VAR

Yorum

• Hoca inşallah Hami Mandıralı olacak

Yorum

• saha sonuçlarından, kaçan şampiyonluktan sonra istifa olayına normal yaklaşıyorum..
                  kulubede olan sorunlar, şu ,bu bilgim dahilinde olmayan işler hakkında atıp tutmam, eğer öyle bişey varsa zaten gün yüzüne çıkar ama öyle ama böyle..
                  ersun hocanın gidişi dışardan bakılınca normal, içerden bakamdım, bilmiyorum..
                  gitmesi bana olması gerekn gibi gelsede yeminle üzüldüm, seviyordum o adamı başarılı olmasını çok istedrim..
                  taa milli takımda hakan şüküre çektiği restten sonra helde..
                  ama olmadı..her ne sebepten olursa olsun başaramadı..
                  yinede yolda görsem verdiği emketen dolayı samimi bir şekilde kucaklarım ersunu..
                  inşallah her nerye giderse başarılı olur..

İlk olarak Badaloğlu tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                  Artık bundan sonra kimseye inanmıyorum, helede Trabzonspor'u yönetemeyen yönetici eskilerine asla inanmıyorum. Bu yöneticilerin senin, benim kadar Trabzonspor'lu olduğuna da inanmıyorum. Trabzonspor'u da sevdiklerine asla inanmıyorum ''Trabzonspor ikinci lig'de oynasın ama biz yönetelim'' diyen bir şehirdende artık bir şey beklemiyorum.

Zeki kardeş, bu duygusallığın altındaki geçen 25 yılın hesabını birileri çıkıp vermedikçe artık benim tavrım bu...Ersun Yanal ismi burada çok önemli değildir.Ersun Yanal, bizler için değişimin sembolik ismi idi.Neye karşı? Derin Trabzon'a karşı, dinazorlara karşı, futbolcu eskilerine karşı bir semboldü.Kurumsallaşma adına bir semboldü... Ama onu sadece sahada aldığı sonuçlara göre değerlendirdiler.Aslında bir çok şey göründüğü gibi de değil yani...Saha sonuçlarının bu şekilde alınmasını sadece Ersun Yanal'ın beceriksiziliğinden kaynaklanmadığını görmemek sadece körlüktür.

Artık bazı şeylerin sorgulanmasının zamanı geldide geçiyor bile... 25 yılın hesabını bu taraftara birileri çıksın versi.Madem 25 yılda gelen hocaların hepsi becerikisizliği yüzünden gönderdik, o zaman bu hocaları getiren ve götürenlerde beceriksiz yöneticiler olmuş olmuyorlar mı? Onlarda gitsin.25 senedir bu yöneticiler yüzünden şampiyon olamıyoruz.

Trabzonspor'u babalarının malı gibi gören zihniyet artık sorgulanmalı ve gereken yapılmalıdır.Babadan oğula geçen yönetici suhtası artık ortadan kalkmalıdır.Benim artık 25 yıl daha bekleyecek sabrım kalmadı...

Bu arada yerel gazetede bu başlık, 08.03.2009 tarihinde Konyaspor maçı yenilgisinden sonra atılmıştır.Zaten ondan sonrada diğer internet siteleri ve tv'ler Ersun Yanal istifa etti diye hocayı hepten dağıttılar...

En son zeki gursoy tarafından düzenlendi; 29.04.2009, 16:07.
                  .... yok, sadece takım değil; bir yaşam biçimidir Trabzonspor!

Yorum

Hangisi başkan?

Faruk Özak ''Üstkimliği'' altında diğer saydıklarınız...
                    Şimdi eskileri ortaya dökmenin bir faydası olurmu bilmiyorum ancak bu yönetimin Faruk Özak'ın kulisleri ve yoğun mesaisi neticesi oluştuğu herkesin malumu.Hattızatında bir çok transferin Hoca'ya rağmen Faruk Bey'imizin girişimleri ile TS'a kazandırıldığıda dillerde.Ancak şimdi bunları konuşmak yerine TS'un son maçlarına konsantre olunup en azından lig ikinciliği ile Şampiyonlar Ligine gidebilme imkanı zorlanmalı diye düşünüyorum...Sizde eminim bana katılırsınız Ahmet Bey Kardeşim...
                    Yüzüne çarpmak gerek zamanenin fendini...
                    Göster: Kabaran sular nasıl yıkar bendini?
                    Küçük görme, hor görme, delikanlım kendini

Yorum

• Kurtulduk diye yazmışya arkadaşım,

Geçen yılda Ziya'dan kurtulmuş meğer.
                      Bi düşündü,ondan birkaç ay evvelde Lazaroniden kurtulmuş.
                      Ondan evvelde kurtulmuş gene ama hatırlamıyor.
                      Adam hep geriye doğru kurtuluş hikayeleri yazıyor.
                      Sürekli kurtuluyor birilerinden.

''Yani dersinki;adam,bir yeni hoca istiyor,yepyeni bir kurtuluşu olsun diye''

Yorum

• Benim anlamadığımda şu;
                        Buraya bazı istatistikleri koymanın bir manası yok. Biz zaten Ersun hocadan öyle büyük başarılar, sükseli galibiyetler beklemiyorduk.
                        Sadece ileriye dönük umut vaadeden bir futbol, sistemi olan bir takım..
                        Doğru düzgün 3 pası yapamayan yada anca defanstan songla ileriye top şişiren bir futbol anlayışı istemiyorduk.

Yoksa şuanda çok daha kötü bir lig sıralamasında olupta, gerçek manada umut vaadeden bir futbol anlayışımız olsaydı kimse Ersun hocaya cephe almazdı.
                        En azından bu forumda..
                        efsane tektir;oda TRABZONSPOR'DUR

Yorum

• İlk olarak amour_61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                          Hoca inşallah Hami Mandıralı olacak

Yapmayın bunu abi.
                          Ne Hami'si Ne Abdullah'ı ne Ogun'ü ne Şota'sı bunlar mı bizi kurtaracak Allah aşkına ?

Ben olayım Teknik Direktör yahu, valla ciddiyim bunlar olacağına ben olayım...

Hem maçlardan önce gelir forumda beraber kurarız takımın ilk 11ini, transfer edeceğimiz oyuncularada beraber karar veririz herkesin keyfi gıcır olur...
                          Lig Tv'de diğer maçların beleş izlendiği tek şehir. Trabzon!

Yorum

• İlk olarak Şenol Altunsoy tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                            hocam çok ilginç bir değerlendirme bu sence Şamil Ekinci mi iyi başkan Sadri Şener mi ya da Salih Erdem mi böyle bir tartışma yapılabilir mi kişiler üzerinden gitmeyin deniliyor ama kişiye geliyor sonuçta böyle olması da çok doğal çünkü insanlar olmasa kurumlar vs olmaz bu bağlamda yönetime olan güvensizliğin artması kadar (bazıları için) doğal bir şey olmaz
                            abi bu yorumuna su eklemeyi, yapabilirim, ben kurumlarin kisiler tarafindan yonetilmesine ayrica karsiyim diktadorluk ve gucten baska birsey hissetmiyor kurum basindaki kisiler, ama tabiki bu baska bir konu ondan sebep fazla detayli anlatmiyacagim, son bir not ekliyim kimsenin kimse tarafindan yonetilmeye ihtiyaci yoktur ama herkesin kendi icindeki tanriyi bulmasi kendini sorgulamasi gerekiyor, tabiki bu sistemde aliskanliklar ve bazi seyler oyle asilanmiski boyle dusunmemize olanak vermiyorlar neyse asil konu gercekten kurumun karakterini yansitan ve gercekten kurumun basarisi icin degilde, yani kendi basarisi icin degilde, insanlari mutlu etmek adina basari hedefleyen bir baskanin kaybedilmesi taraftari degilim en azindan ben sadri senerin oyle bir insan oldugunu dusunuyorum, tabiki bu sahte dunyada kimin ne oldugu belli degil diyecegin, ama ben gercekten inaniyorum bu adama.

Yorum

Hangisi başkan?

Ben bir taraftarım ahmet abi ...Sadri şeneri tanırım ben başkan olarak...
                              Diğerleri biri bakan,biri yönetici öteki de eski baskan,td v.s...

Sadri şener dışındakiler bu takıma rahatsızlık veriyor derseniz katılırım buna...
                              Ayrıca bunlara daha çok isimde ekleyebiliriz...
                              Şunu kabul edelim ki Trabzonspor un gerçeği bu...
                              Trabzonspora ne kadar yakın olursanız o kadar fayda görürsünüz..
                              Bu çok ayrı bir durum...

Ama benim elimden gelen şu an sadece başkan bildiğim sadri şenere güvenmek..Elimden başka birşey gelmez ben sadece bir taraftarım..

Sizin ersun yanalınız benim sadri şenerim dir...
                              Bu sistemi bir teknik direktör ortadan kaldıramaz belki ama güvenilir bir başkan ortadan kaldırabilir...Benim umudum bu...
                              Trabzon hersene şampiyon olsaydı bu kadar çok sevemezdim

Yorum

• ben bu yönetimi akıllı davrandıkları için bugüne kadar hep destekledim....

Ama ligin bitimine 5 hafta kala hedef koydugun yerde olan iyi ve güvenilir bir hocayı kapı önüne koymak resmen akıl dışı...
                                Profesyonelleşemeyen Kurumsallaşamayan hiç bir kurumun başarılı olabilmesi mümkün degildir!!!(spartaküs)

Yorum

Yükleniyor...
                                X