İlk olarak kuymakk tarafından gönderildi
Gönderiyi görüntüle
Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
Ersun Yanal İstifa Etti...
Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X
-
İlk olarak Poyraz_28 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleO zaman en az 5 yıl daha biz bi halt edemeyiz.AL STADINI ÇAL BAŞINA
Yorum
-
İlk olarak Badaloğlu tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleErsun Yanal, ''değişimin'' sembol ismi idi ama gördükki bir halt değişememişiz.Bir arpa boyu yol alamamışız.Her şeyi saha sonuçlarına endeksleyen, futbolu çok iyi bildiğini iddia eden zümre!! Ersun hocayı yiyen çok bilmişler, dinazorlar, ulemalar... İstediğiniz oldu şimdi çıkın o zaman şu 25 senenin hesabını verin... Madem bu işler böyle oluyor neden 25 senedir bu camia şampiyon olamıyor? Hadi bunun hesabını çıkın veriiiiiinnn... Kafayı yiyeceğim yahu... Bu kafayla 50 sene daha şampiyon olamayız. Gerçi anlaşılan o ki, Trabzon'da şampiyonluk isteyende yok.Bu kulübü Trabzon'dan yönetelimde ne olursa olsun mantığı ağır basıyor. Çünkü yöneticilik Trabzon'da babadan oğula geçiyor!
Sadri Şener ve yönetimi geldiği günden beri Ersun Yanal'ın arkasında olduğunu doğru dürüst hissettirmediler.Özelliklede taraftarlar olarak bunu bir türlü hissedemedik.Sanki Ersun hocayı göndermek için hep fırsat kollamışlar gibi geliyor bana... Ben bunu böyle hissediyorsam hoca kimbilir neler hissediyordur?
Ersun hoca, Trabzon'un başına gelebilecek en güzel şeydi.Ama biz bu en güzel olan şeyi istemezük diyerek kovduk.Adam beyfendi bir adam, gururlu ve onurlu.Onun Trabzon'da yaptıklarını bazıları hazmedememiş ve her fırsatta adamı istifaya zorlamışlardır.Nitekim başkanda bu düşünceye meyilli olduğundan dolayı Sivas maçı sonrası: ''mağlubiyeti hocaya sorun'' diyerek Ersun'a dolaylıda olsa mesaj göndererek arkasında durmadığını göstermiştir.
Ama kimse çıkıpta Sadri Şener ve yönetimine Yattara'nın, Katar'a yapılmaya kalkışılan transfer fiyaskosunun hesabını sormadı! Kimse bu işi araştırmadı! Kimse bu transfer saçmalığı yüzünden takım havasını kaybettiğine değinmedi.Ersun hoca, Yattara'yı kazanmak için yaptığı fedakarlığı yazmadı...
Yazıklar olsun ne diyeyim?Başkasını ıslah etmeye kalkışmadan önce kendini ıslah etmeye bak... Hz.Ömer (R.A.)
https://twitter.com/saityildiz61
Yorum
-
Seneye yeni hoca gelir, takımı tanımaya çalışır. 2 antremanda gönderilecekler listesini çıkarır, yeni transferler yapılır.
Takımda neyin ne olduğunu anlayana kadar 5-10 maç geçer, havlu atarız, yeni hoca gelir bu benim takımım değil, benimkini seneye göreceksiniz der, revizyon yaparız. Yeni bir takım kurulur. Böyle gider bu..
Bizim de bir türlü kafamız çalışmaz Allah Allah neden şampiyon olamıyoruz diye düşünür dururuz. Allah'ı var bu kafadaki bir takımın şampiyon olmasını da istemezdim. Adı TS olmasa..Sâhipsiz olan memleketin batması haktır;
Sen sâhip olursan bu vatan batmayacaktır!- Eomer -
Yorum
-
Olmadı başkan olmadı duramadın dik duramadın geremedin göğsünü doldurdun düğümledin boğazımızı.başlarken nasıl başladın ama sonunu iyi getiremedin.Bu takıma LUCESCU ve ayarında hoca getirirsen ancak bu işten sıyırabilirsin yoksa sanada kalmaz gibi geliyor bana.İlerde bugün sana destek verenler bu olayları karşına koyacaklar ve diyeceklerki.Sezona zaten şampiyonluk parolasıyla başlamamıştı yeni kurulan birtakımdı hocayı göndermesi hataydı.ÇALIŞMAYANIN YEMEYE HAKKI YOKTUR !
Yorum
-
bıktık valla
İlk olarak Badaloğlu tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleErsun Yanal, ''değişimin'' sembol ismi idi ama gördükki bir halt değişememişiz.Bir arpa boyu yol alamamışız.Her şeyi saha sonuçlarına endeksleyen, futbolu çok iyi bildiğini iddia eden zümre!! Ersun hocayı yiyen çok bilmişler, dinazorlar, ulemalar... İstediğiniz oldu şimdi çıkın o zaman şu 25 senenin hesabını verin... Madem bu işler böyle oluyor neden 25 senedir bu camia şampiyon olamıyor? Hadi bunun hesabını çıkın veriiiiiinnn... Kafayı yiyeceğim yahu... Bu kafayla 50 sene daha şampiyon olamayız. Gerçi anlaşılan o ki, Trabzon'da şampiyonluk isteyende yok.Bu kulübü Trabzon'dan yönetelimde ne olursa olsun mantığı ağır basıyor. Çünkü yöneticilik Trabzon'da babadan oğula geçiyor!
Sadri Şener ve yönetimi geldiği günden beri Ersun Yanal'ın arkasında olduğunu doğru dürüst hissettirmediler.Özelliklede taraftarlar olarak bunu bir türlü hissedemedik.Sanki Ersun hocayı göndermek için hep fırsat kollamışlar gibi geliyor bana... Ben bunu böyle hissediyorsam hoca kimbilir neler hissediyordur?
Ersun hoca, Trabzon'un başına gelebilecek en güzel şeydi.Ama biz bu en güzel olan şeyi istemezük diyerek kovduk.Adam beyfendi bir adam, gururlu ve onurlu.Onun Trabzon'da yaptıklarını bazıları hazmedememiş ve her fırsatta adamı istifaya zorlamışlardır.Nitekim başkanda bu düşünceye meyilli olduğundan dolayı Sivas maçı sonrası: ''mağlubiyeti hocaya sorun'' diyerek Ersun'a dolaylıda olsa mesaj göndererek arkasında durmadığını göstermiştir.
Ama kimse çıkıpta Sadri Şener ve yönetimine Yattara'nın, Katar'a yapılmaya kalkışılan transfer fiyaskosunun hesabını sormadı! Kimse bu işi araştırmadı! Kimse bu transfer saçmalığı yüzünden takım havasını kaybettiğine değinmedi.Ersun hoca, Yattara'yı kazanmak için yaptığı fedakarlığı yazmadı...
Yazıklar olsun ne diyeyim?
Yorum
-
Yazıklar olsun ne diyeyim?TEBRİKLER ABİCİM BENİM GİBİ DÜŞÜNENLER OLDUĞUNU GÖRMEK SEVİNDİRİCİ AMA NEYE YARAR.
başkandan kelle istediler oda ersun yanalı verdi.
verseydinya yattarayı. sezon boyu yatıp gençler maçında bi gol atıp sonrada kendimi affettirğini zanneden yattaryı verseydi. yada ne bilim gökhan ve umut ikilisi verseydi. gökhan ve umut ikilisi denizli ve konya maçlarında o golleri atsaydı şimdi farklı konusuyorduk. yazık oldu gercekten. 3 sene daha kendine gelmez bu takım.1967' den beri olduğu gibi
SENİN GÜCÜN KARANLIĞI YIRTACAK!
Yorum
-
Yazıklar olsun ne diyeyim?
Katılıyorum kesinlikle...
Daha sezonun başında bile Ersun Yanal'ı tam karşısında bulunan bir zümre vardı. Yazık, her sene size katlanmaktan bıktık artık...“Her kim kendini kıymetli bilirse, onun tevazudan nasibi yoktur.”
Malik bin Dinar
Yorum
-
sezonsonu olabilirdi ama daha 5 maç varken kötü oldu.
ersun yanal trabzonda başarılı olamadı istatistiklerde öyle diyor zaten %47 galibiyetle oynamışız ersun hocayla.
tabi ersun yanal 1 hafta içinde başka bir takımla anlaşırsa o zaman bilerek bıraktı demek ki.
şenol güneş veya giray bulak filan gelecekse ersun yanal gitmeseydi.EN IYISI BIZIZ:
Yorum
-
Ersun Hoca'nın gönderilmesi hatadır. Ama olan da oldu. Artık biraz sukunet ve geleceği planlama zamanı diyeceğim de, endşelerim orda başlıyor...
Bu arada "Umut-Gökhan yüzünden gitti" diyenlere, yorumsuz: Dün Nevzat Şakar'ın ağzından duyduğum ifadedir. Adam diyor ki, Fatih Tekke ben de dahil olmak üzere birçok kişiyle kulübe haber gönderdi (Bu arada, hani Fatih Tekke'nin gitmesi için çok özel sebepler vardı, ne değişti de gelmek istiyor?). Ben de Ersun Hoca'ya dedim k, bu adamı kimse oynatmıyorken sen milli takıma çağırdın, adam gelmek istiyor, ne diyorsun? "Gerek yok" dedi.
Yorum
-
İlk olarak Faik Yılmaz tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle30. haftaya geldik içiniz rahat izlediğiniz bir maçı söylermisiniz benim hiç yok..... 4-0 yendiğimiz İstanbul Bb maçında bile gole kadar öldük öldük dirildik....
Evet tonla pozisyon bulduk ama tonlada pozisyon verdik..... defans bloğuyla orta saha arasındaki 30 metre farkı 20 maçtır göremeyen bir adamdan ne gelecek bekliyoruzki Allah aşkına......
Ne istediğine karar vereceksin faik. Kusura bakma.
Günü mü kurtaracaksın, uzun yılların düzenini mi kuracaksın?
Madem hala günlük başarılar peşindeyiz, buyrun devam edin sabırsızlığa..
İyi oynanan maç soranlara bir çırpıda ben rahat sayarım.
İlk yarı kupada bjk, ligde antalya, sivas, antep, a.gücü, eskişehir, ikinci yarı fener ve ankaraspor maçları...
Bunlar iyi maçlar.
Kötü olan maçlar da var. Vasat olanlar da var.
Gelecek için umut veren maçlar vardı..
5 maça herşey kurban edildi.
Buyrun baştan alın herşeyi..
Artık Şenol Güneşin bile bu takıma geleceğine inanmıyorum.
Zaten istemem. T.direktörlük misyonunu tamamladı burada.
Bir teknik direktörün en son çalışmak isteyeceği kulüp.
Kendi sahasında deplasmandan daha zor top oynayan bir takım. (sebebini yazmaya hacet yok herhalde.)
Senede 2 hoca harcamazsa rahat etmeyen bir camia.
Bi de utanmadan şampiyonluk bekliyor.
Yok deve.
Yorum
Yorum