avea da 150 kontür yukleyince patlicandan 180 dk ucretsiz konusma geliyodu...trabzoncell gelecek mi yine..
Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
Hattıni Bil, TrabzonCell'li Ol!
Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X
-
-
İlk olarak lazfatih61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleavea da 150 kontür yukleyince patlicandan 180 dk ucretsiz konusma geliyodu...trabzoncell gelecek mi yine..
Yorum
-
vodafonedan numaramı taşıyıp trabzoncelle geçtim
tarifemi de hattım geldikten sonra 2 de 1 mavi olarak değiştirdim
no taşıyıp gelenler 100 kntr yükleyince diğerleri 150 kntr yükleyince her yöne 2 dksı 1 kontüre konuşacaklardı fakat hattım geldiğinde 2 de 1 mavi tarifesinde olmadığı için her seferinde 150 kntr yüklersem 2 dksı 1 kntre konuşabilcekmişim aksi takdirde dk da 1 kntr gidiyor
bu benim için hayal kırıklığı oldu
Yorum
-
İlk olarak Emres61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntülesonununda trabzoncell lı oldum haddimide bildim bakaılım ne gıbı avantajlarımız varmış....
Yorum
-
İlk olarak BarışDemirer tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleKaradenizspor otobüsünde Trabzonspor futbolcularının fotoğrafları? güzelmiş
TS yerine bi Göksunun Karmil'in Kadir'in vs.. fotoları kullanılmış olsa nasıl olurmuş diye düşündüm.
Başta güzel bişi olurdu dedim. ama ''oldum -piştim'' havasına girebileceklerini düşündüm budefa.
Her otobüse binerken Trabzonsporlu futbolcuları görmeleri hedefleri açısından da iyi olur diye düşünüyorum şimdi2010 - 2011 Şampiyonu Trabzonspor'dur
Gerçek budur. ☆
Yorum
-
Son 3 ayda turkcelle ödediğim para 175 TL. Bu ay ilk Trabzoncell faturam geliyor. Ödeyeceğim para 19 küsür lira. Ayrıca her yöne aynı tarife olduğu için de hiç kendimi sakınmadım konuşmaktan. Ey gidi turkcelle ödediğim avanak paralar. Trabzoncell'e helal olsun.hepsi bu kadardır; adı yaşamak...
Yorum
-
İlk olarak hurgunaygun tarafından gönderildi Gönderiyi görüntülearkadaşlar çok önemli lütfen şu duvar kağıtları ve videolar filan ücretsiz mi ona göre indiricem de...
Yorum
-
İlk olarak hurgunaygun tarafından gönderildi Gönderiyi görüntülearkadaşlar çok önemli lütfen şu duvar kağıtları ve videolar filan ücretsiz mi ona göre indiricem de...
Bayağı bir kontör gidiyorBiz sevdadır Trabzon , yorozundan başlayıp ziganasında bitmeyen
Yorum
-
İlk olarak bordo61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleÜcretli sade msjdan ücret almıyorlar.
Bayağı bir kontör gidiyor
Yorum
Yorum