Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Hattıni Bil, TrabzonCell'li Ol!

Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X
Daraltma

• Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• İlk olarak Badaloğlu tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
    Şu Turkcell, Trabzonspor'a sponsor olsaydı ne olurdu sanki? ...
    Bence buradaki öncelikli amaç altyapı, hizmet kalitesi değil kulübün kazanacağı paradır.
    Bildiğim kadarıyla avea kulübe %30 veriyormuş, Kulüp Turkcell'den %10 alabilse kar sayardı. Sonuçta bu işe soyunan tüm takımlar avea ile çalıştıklarına göre en iyi teklifi avea vermiştir diye düşünüyorum...

Yorum

• İlk olarak Badaloğlu tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
      Şu Turkcell, Trabzonspor'a sponsor olsaydı ne olurdu sanki? Avea, iyi güzel takımımıza sahip çıkıyor ama alt yapı zayıf, yatırım denen bir şey yok, ülkenin her yerinden çekmiyor.Biz çalışanlar ve sık sık seyehat edenler için çok sıkıntılı bir hat... Her şey Trabzonspor için ama bizim gibi şirket hattı kullananlar için patronları ikna etmek çok zor.

Reklam sloganı (hattini bil) bana göre çok itici ve yapmacık.Çok zorlama olmuş gibi...
      Trabzoncell Trabzon'da çekmiyor, işe bak. Yaylada ve köyde altın arar gibi çeken bir yer aradık durduk, en sonunda eve en yakın 300 metre ileride bir yer bulduk. Görüşmelerimizi 300 metre gidiş 300 metre dönüş toplamda 600 metre yürüyüş ile gerçekleştirdik. Üstelik sürekli yağmur yağdığı için ıslanma pahasına teptik o yolları. Oysa Turkcell her yerde neredeyse full çekiyor. Kurban olayım Turkcell'e verdiğim paralar, ödediğim faturalar helali hoş olsun. Adam işini gerçekten iyi yapıyordu. Trabzon için artık katlanacağız Avea'ya.
      TRABZON BİR SEVDA!

TRABZONSPOR BİR DESTANDIR!

Yorum

• İlk olarak Berberoğlu tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
        Bayramın 1. günü gece 02:20'de açıldı Trabzoncell hattım

150 kontür yükledim. Sağı solu arıyorum, hala 151 kontürün var diyor.
        Meğer ilk 4 ay 300 dakika bedavaymış. Ben o kadar konuşamam ki yahu.
        Abi sadece avea içi mi yoksa hepsi için geçerli mi?
        Bilen Yapar, Az Bilen Akıl Verir, Bilmeyen Eleştirir, Yapamayan Çamur Atar.

Yorum

• Fırtına Başkent’te Esmeye Hazırlanıyor

Takımımız 25 Eylül Cuma günü Ankara’da yaşayan tüm Trabzonlular ve Trabzonsporlular’ı, açacağı TS Club ile aynı çatı altında buluşturmaya hazırlanıyor. Başkanımız Sadri Şener ve Yönetim Kurulu Üyelerimizin hazır bulunacağı açılışta, Razundara Tjikuzu ve Onur Recep Kıvrak da TrabzonCell için düzenlenecek imza gününde taraftarlar ile bir araya gelecek. TrabzonCell hattına sahip olmayanlar saat 12:00 itibarı ile TS Club’ta açılacak TrabzonCell stantlarından hat almak için başvuruda bulunabilecek.

TS Club mağazası artık Ankara’da.
          Artık Ankara’da yaşayan Trabzonlular ve Trabzonspor taraftarları da takımlarına daha yakın olacak. 25 Eylül Cuma günü saat 14:00’te Trabzonspor Kulübü Başkanı Sadri Şener ve Yönetim Kurulu Üyeleri’nin açılışını gerçekleştireceği TS Club, Karadeniz Fırtınası’nı Başkent’e taşıyacak.
          Açılış şerefine Trabzonsporlu futbolcularla TrabzonCell imza günü…
          Taraftarın takımına ait aradığı her şeyi bulabileceği TS Club’ta saat 15:00’te ise, takımın iki önemli futbolcusu Razundara Tjikuzu ve Onur Recep Kıvrak’ın katılımı ile TrabzonCell hattına sahip ve hat almak için başvurusunu yapmış olan tüm taraftarlar için özel imza günü düzenlenecek. TrabzonCell hattına sahip olmayanlar saat 12:00 itibarı ile TS Club’ta açılacak TrabzonCell standında hat almak için başvuruda bulunabilecek.
          Faturalı TrabzonCell hattına sahip olmak isteyen taraftarlar, sadece kimlik ve kendi adlarına düzenlenmiş bir fatura ile, stad içinde kurulacak standda işlemlerini kolaylıkla yaptırabilecekler. Taraftarlar ayrıca, açılacak standlarda Trabzonspor Kart için de anında başvuru yapabilecekler.

Resmi Site
          25# Alan Carlos Gomez da Costa
          Ne Yönetimspor ne Tekkespor ...Alayina TRABZONSPOR !!!
          / Rize Ardesenli

Yorum

• 25# Alan Carlos Gomez da Costa
            Ne Yönetimspor ne Tekkespor ...Alayina TRABZONSPOR !!!
            / Rize Ardesenli

Yorum

• İlk olarak Berberoğlu tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
              Bayramın 1. günü gece 02:20'de açıldı Trabzoncell hattım

150 kontür yükledim. Sağı solu arıyorum, hala 151 kontürün var diyor.
              Meğer ilk 4 ay 300 dakika bedavaymış. Ben o kadar konuşamam ki yahu.
              İlk olarak Uğur GEMİCİOĞLU tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
              Abi sadece avea içi mi yoksa hepsi için geçerli mi?
              Her yöne..
              Numarayı taşıyıp gelen faturasızlar için bir kampanya yapmışlar..

Numarasını taşıyarak Trabzoncell faturasız tarifelerine gelenlere her yöne 1200 dakika hediye!
              Yurtiçi 1200 her yöne dakika 300’er dakika olarak dört seferde yüklenecektir.
              Kampanyadan faydalanabilmek için abonelerin geçişlerinin gerçekleşmesini takiben 30 gün içerisinde tek seferde 100 ve üzeri kontör yüklemeleri gerekmektedir.
              Aboneler ilk 100 ve üzeri kontör yüklemelerine yurtiçi her yöne 300 dakika ve izleyen 3 ay içinde yapacakları her tek seferde 100 ve üzeri kontör yüklemelerine yurtiçi her yöne 300 dakika olmak üzere toplam 1200 dakika kazanacaklardır.
              Hediye dakikalar katma değerli servisler ve uluslararası aramalar için kullanılamaz.
              Kullanılmayan dakikalar 30 gün sonunda silinir.
              Hediye olarak verilen dakikalar üçüncü sahışlara transfer edilemeyecektir.
              Bir GSM numarası sadece bir kere kampanyadan yararlanabilecektir.
              Hattın iptal olması veya abonenin ön ödemeli hattan faturalı bir hata geçiş yapması halinde hediye dakikalar iptal edilecektir.
              Derin Trabzonspor
              HEDEF 61.000 ÜYE l Haydi BordoMavi.Net Göreve!

Yorum

• bugun saat 16:30 sularında meydandakı avea bayıınde bı polıs arkadas hat aldı 10 bın 1 ncı kıısDDD
                ''Suç yokken suçlu arayanlar suç varken suçluyu bulamıyor'' Şenol Güneş

eski nick:Emres61

Yorum

• Forma arkası reklam da iyi oldu. İnsanlar iyi oynadığı maçlarda keyifle koltuğa yayılırken her şeyi inceliyorlar, Trabzoncell dikkat çekiyor bu esnada. 'Ben niye almadım' diye sorgulayabiliyor.

Yaşadım.
                  Mustafa abimiz huzur içinde yatıyordur. Bu işi yapanlar bu insanlara çanak tutanlar bu işi aklayanlar bu işte sessiz kalanlar acaba onların yatacak yeri var mıdır?
                  Trabzonspor 'eski' kaptanı

Yorum

• bedava sms olayı trabzoncell de yok mu? 5 yuz yazıp 3900 a yollayınca tarifniz için bu kampanyamız tanımlı değildir mesajı geliyor.

Yorum

• İlk olarak abdullah6134 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                      bedava sms olayı trabzoncell de yok mu? 5 yuz yazıp 3900 a yollayınca tarifniz için bu kampanyamız tanımlı değildir mesajı geliyor.
                      500 yazip 4936 mi ölye birsey e göndermen gerek

Musteri hizmetlerini ara
                      Gitme demek cok da Zor olmamali

Yorum

• İlk olarak abdullah6134 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                        bedava sms olayı trabzoncell de yok mu? 5 yuz yazıp 3900 a yollayınca tarifniz için bu kampanyamız tanımlı değildir mesajı geliyor.
                        Trabzoncell'de dediğin kampanya var. Fakat 3900a Değil 4967'ye gönderilecek.

500 SMS Paketinden yararlanmak için “BESYUZ” ya da “500” yazın, 5000 SMS Paketi içinse “BESBIN” ya da “5000” yazın 4967’e gönderin, 30 gün boyunca kullanabileceğiniz SMS'leriniz ile dilediğiniz kadar mesajlaşmanın tadına varın.
                        Bir Gün Mutlaka!!

Yorum

• arkadaşlar dün benim hattım açıldı.1 hafta aradan sonra.bunun sebebi de hediyeli mavi 1967 tarifesine geçmek istediğimi bayinin belirtmemesiymiş.

kız arkadaşım hattı için dün başvurduk bugün açıldı.fakat hat annesi adına olduğu için annesinin kimliğini istediler bugün.onu götürdük ve çarşamba gün öğlen hat açıldı fakat kaç defa belirtmemize tekrar tekrar söylememize rağmen onu 2de 1 tarifesinden açtılar

aldığımız 100 kontorle bedava dakika kazanacaktık.kazanamayınca farkettik ki o tarifede değil.müşteri hizmetleri 31 gün sonra tarifenizi değiştirebiliriz dedi.biraz kızınca halletmeye çalışayım dediler.fakat akşama kadar hala düzeltilmemişti.

özellikle diğer gsm operatörlerinden aveaya geçecekler için söylüyorum.aveanın saçmalıklarına alışmaya çalışın.

bundan 2 ay evvel avea içinde tarife değiştirmek istediğimizde bize aynı saçmalığı yapmışlar ve gereksiz yere 100er kontor almamızı sağlamışlardı.

sonuçta yine de trabzon için herşeye değer.şu diğer hattı da bu tarifeye geçirebilirsek rahatlayacağız inşallah.
                          En son Bartuğ13 tarafından düzenlendi; 24.09.2009, 23:23.
                          HADDİNİ BİLEN MERTTİR,VATAN BÖLÜNMEZ TEKTİR,CUMHURİYET İÇİNDE CUMHURİYET KURAN NAMERTTİR!NE MUTLU TÜRKÜM DİYENE!

SERHAT KIRKAYAK,BÜNYAMİN KAHRİMAN,AHMET MUHAMMET DEMİREL VE MESUT KELEŞ!SİZİ HİÇ UNUTMAYACAĞIZ!21.12.2009

Takım tutmak farklı, adam tutmak farklı...

Yorum

• Bende hattımı değişmeyi planlıyorumda heryerden çekiyor mu acaba bununla ilgili süphelerim var ama ne olursa olsun değişecem.

Yorum

• Allah rızası için bize bu konuda yardımcı olacak yok mu...tam 1 aydır uğraşıyorum. adamlar burda (kuşadası) hala form yok hat gelmedi diye sallıyorlar. ne lazımsa gönderelim yaptırdığınız yerden bizede geçiş yaptırın.
                              BORDOMAVİ.NET-KUŞADASI

Yorum

• Trabzoncell Haber Paketinden 2 Haftadır 1 haber alamadım alan varmı
                                ...Allah'm Niyet Ettik 9.Şampiyonluğa...

Onur Recep Kıvrak !
                                Yer Bordo Gök Mavi Biz Çıkınca Sahaya

Yorum

Yükleniyor...
                                X