Dün akşamdan itibaren hattımi bildim, 10 yıllık Turkcell numaramı Trabzoncell'e taşıdım. Vatana millete en çok da Trabzonspor'a hayırlı olsun.
Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
Hattıni Bil, TrabzonCell'li Ol!
Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X
-
Şu Turkcell, Trabzonspor'a sponsor olsaydı ne olurdu sanki? Avea, iyi güzel takımımıza sahip çıkıyor ama alt yapı zayıf, yatırım denen bir şey yok, ülkenin her yerinden çekmiyor.Biz çalışanlar ve sık sık seyehat edenler için çok sıkıntılı bir hat... Her şey Trabzonspor için ama bizim gibi şirket hattı kullananlar için patronları ikna etmek çok zor.
Reklam sloganı (hattini bil) bana göre çok itici ve yapmacık.Çok zorlama olmuş gibi...TARAFTAR TARAF OLANDIR...TARAFTAR ALMAZ VERİR!...
Yorum
-
İlk olarak TÖ61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleAskerde Avea hat almıştım Şırnak'ta birtek o çekiyordu. şimdi o hattı Trabzonsporcell yapabilirmiyiz?Biz sevdadır Trabzon , yorozundan başlayıp ziganasında bitmeyen
Yorum
-
İlk olarak bugrahankazaz tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleben sadece müzik diyorum ama sitede reklam filmini buldum en fazlaBiz sevdadır Trabzon , yorozundan başlayıp ziganasında bitmeyen
Yorum
-
İlk olarak murseltaskin tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleben 8yıllık turkcell hattımı trabzoncelle taşıdım.taşımamda etkili olan 2faktör vardı.birincisi turkcelin beni sömürdüğünü düşünmem,ikincisi hattimi bilirsem bedava dakkalarımın olacağıydı.3ay sonra başka hatta geçebilirimZuğaşi BerepeÇoban Express™
Yorum
-
Valla açıkcası Trabzonsporcell bana pek uygun bir tarife gibi gelmiyor.
Şu an mevcutta olan avea hattımı Vodofone taşıdım. Şu an aylık 10 liralık telefon masrafım var. Daha da dahil olduğum kampanyanın bitmesine 3 aylık bir süre var.
Trabzonsporcell bana bu açıdan hiç uygun gelmiyor. Bir yanım devamlı geç dese de bir yanım daha sonra diyor.
Kararımı veremedim. Daha önceden aylık 20-30 lira vermekten bıktığım için vodofone dönmüştüm. Şimdi bıktığım şeye geri dönmek akılcı gelmiyor bana.
Bakalım, zaman neler gösterir.
Yorum
-
İlk olarak alkan61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleValla açıkcası Trabzonsporcell bana pek uygun bir tarife gibi gelmiyor.
....
Yorum
Yorum