Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Hattıni Bil, TrabzonCell'li Ol!

Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X

• Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• Dün akşamdan itibaren hattımi bildim, 10 yıllık Turkcell numaramı Trabzoncell'e taşıdım. Vatana millete en çok da Trabzonspor'a hayırlı olsun.
    hepsi bu kadardır; adı yaşamak...

Yorum

• sonunda abi hayırlı olsun .. birilerine kızıp taşıma tekrar : )
      ...Allah'm Niyet Ettik 9.Şampiyonluğa...

Onur Recep Kıvrak !
      Yer Bordo Gök Mavi Biz Çıkınca Sahaya

Yorum

• Sağolasın, artık geri dönüşü yok. Biraz da Trabzonspor sömürsün
        hepsi bu kadardır; adı yaşamak...

Yorum

• Şu Turkcell, Trabzonspor'a sponsor olsaydı ne olurdu sanki? Avea, iyi güzel takımımıza sahip çıkıyor ama alt yapı zayıf, yatırım denen bir şey yok, ülkenin her yerinden çekmiyor.Biz çalışanlar ve sık sık seyehat edenler için çok sıkıntılı bir hat... Her şey Trabzonspor için ama bizim gibi şirket hattı kullananlar için patronları ikna etmek çok zor.

Reklam sloganı (hattini bil) bana göre çok itici ve yapmacık.Çok zorlama olmuş gibi...
          TARAFTAR TARAF OLANDIR...TARAFTAR ALMAZ VERİR!...

Yorum

• Maalesef Avea köyde ve yaylalarda pek çekmiyor..... Buda bir gerçek ancak şehir içleri için fena değil....
            Ne mutlu Türk olana değil , Ne mutlu Türk'üm diyene !

"Cahilin karşısında kitap gibi sessiz ol." Mevlana

Yorum

• Evet Avea Turkcell'e göre çok geride kalmış durumda. Yaylaya gideceğim, soruyorum uşaklara Avea çekiyor mu? Yok diyorlar. Çok iyi bilirim, 3 sene önce Hayri amcamların evinin ordan çekiyordu Turkcell.
              Yaşamak Direnmektir!

Yorum

• Bayramın 1. günü gece 02:20'de açıldı Trabzoncell hattım

150 kontür yükledim. Sağı solu arıyorum, hala 151 kontürün var diyor.
                Meğer ilk 4 ay 300 dakika bedavaymış. Ben o kadar konuşamam ki yahu.
                Derin Trabzonspor
                HEDEF 61.000 ÜYE l Haydi BordoMavi.Net Göreve!

Yorum

• Askerde Avea hat almıştım Şırnak'ta birtek o çekiyordu. şimdi o hattı Trabzonsporcell yapabilirmiyiz?
                  6 üstü 1 Aşk

Evli Mutlu Huzurlu T&B

Yorum

• İlk olarak TÖ61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                    Askerde Avea hat almıştım Şırnak'ta birtek o çekiyordu. şimdi o hattı Trabzonsporcell yapabilirmiyiz?
                    Yapabilirsin tabi tüm hatlardan geçiş var
                    Biz sevdadır Trabzon , yorozundan başlayıp ziganasında bitmeyen

Yorum

• İlk olarak bugrahankazaz tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                      ben sadece müzik diyorum ama sitede reklam filmini buldum en fazla
                      Reklam filmi var muzik bilmiyorum
                      Biz sevdadır Trabzon , yorozundan başlayıp ziganasında bitmeyen

Yorum

• ben 8yıllık turkcell hattımı trabzoncelle taşıdım.taşımamda etkili olan 2faktör vardı.birincisi turkcelin beni sömürdüğünü düşünmem,ikincisi hattimi bilirsem bedava dakkalarımın olacağıydı.3ay sonra başka hatta geçebilirim

Yorum

• İlk olarak murseltaskin tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                          ben 8yıllık turkcell hattımı trabzoncelle taşıdım.taşımamda etkili olan 2faktör vardı.birincisi turkcelin beni sömürdüğünü düşünmem,ikincisi hattimi bilirsem bedava dakkalarımın olacağıydı.3ay sonra başka hatta geçebilirim
                          100 kontör yüklemeye 1967 dk TRabzonCell içi bedavası var
                          Zuğaşi Berepe
                          Çoban Express

Yorum

• Valla açıkcası Trabzonsporcell bana pek uygun bir tarife gibi gelmiyor.

Şu an mevcutta olan avea hattımı Vodofone taşıdım. Şu an aylık 10 liralık telefon masrafım var. Daha da dahil olduğum kampanyanın bitmesine 3 aylık bir süre var.

Trabzonsporcell bana bu açıdan hiç uygun gelmiyor. Bir yanım devamlı geç dese de bir yanım daha sonra diyor.

Kararımı veremedim. Daha önceden aylık 20-30 lira vermekten bıktığım için vodofone dönmüştüm. Şimdi bıktığım şeye geri dönmek akılcı gelmiyor bana.

Bakalım, zaman neler gösterir.

Yorum

• 10 numara mavi kampanyası güzelde 150 kontor ilk sefer düşmeleri kötü
                              TRABZONSPOR

Yorum

• İlk olarak alkan61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                                Valla açıkcası Trabzonsporcell bana pek uygun bir tarife gibi gelmiyor.
                                ....
                                Bir açıdan katılıyorum, aveanın kamu tarifesine ait aylık 23 TL ödediğim bir hattım var, kapatmayı düşündüğüm ikinci vodafone hattımı Trabzoncell'e taşıdım, 2 aydır 27 TL'lik kontör yüklüyorum hattıma. Bildiğim kadarıyla (2x27)x0,3 = 16,20 TL'si Trabzonspor'a kalıyor. Bu açıdan bakınca pek avantajlı gibi görünmüyor. (Gerçi 54 TL'lik lisanslı ürün alsam da kulübe getireceği katkı bundan fazla olmayacaktır zannımca)

Yorum

Yükleniyor...
                                X