Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Futbolcularımız Gol Atınca Kolbastı veya Horon Oynayacak

Daraltma
X

• Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• yarısı kolbastı yarısı horon oynasın

Yorum

• Canİlker doğru söylüyor.Bende öyle biliyorum
      Bir Gün Mutlaka!!

Yorum

• KoLbastı süper oLur ya Yattara süper oynuyo

Yorum

• Kolbasti Hakkinda Bİlgİ..

Arkadaşlar bu karar benim çok hoşuma gitti. geçen yılı hatırlarsınız bir tv kanalı bizim kolbastı için "SERSERİ OYUNU" benzetmesini yapmış ve büyük tepki görmüştü.. şimdi bizim futbolcularımız bu kültürümüzü yaşatmak ve o Tv kanalına güzel bi cevap vermek için aldıkları bu karardan dolayı alkışı hakediyorlar...

bu arada KOLBASTI nerden çıktı diyen arkadaşlar biraz araştırma yapsınlar. Bu şehirde yaklaşık olarak 100 yıldır oynanan bi oyundur kolbastı..
          19*20

Yorum

• Attığımız golden sonra stad hoparlörlerinde KOLBASTI çalarken Yattara'yı izlemek hoş olacak
            FxY

Yorum

• kolbastı sevenlere saygım sonsuz ama hızlı horonun havası bambaşka
              kolbastı harbi ankara oyunu gibi duruyokemenceyi duyupta cosmayacak futbolcu tanımıyorum inş. bolbol teperuk bu sene
              gaNgus...

Yorum

• senn yavas kolbastıden bahsedıyosunn bunu hızlı oynayanlar varr cok cesıtlı fıgurler varr ankarra havasına bın basar yanııı
                Trabzonda siyaset TRABZONSPOR SEVGİSİ'nin önüne gecmiştir

Yorum

• kolbastı cok sert vede hızlıda oynanır hatta arkadaslar nette bıyerlerde kolbastı oynayan gencler vıdeo klıp hazırlamıslar bı ızleyın derım ama lınk bılmıyorum youtube da vardır ama super
                  Bu senede şampiyonluğa oynuyoruz...

Yorum

• kolbastıyı ankara havasına benzetmek eseği ata benzetmek gibi birsey olur herhalde..ankara havasını oynayanı izlerken uyursun ama kolbastıda yerınde duramaz ayak hareketlerını takıp edemezsın..herkese yakısmıyo zaten kolbastı bence becerebilen futbolcularımız oynarsa guzel bi şov olur..
                    Sevdim seni birkere başkasını sevemem deli diyorlar bana TRABZONUM desinler değişemem!!.

Yorum

• Böyle bi sevinç güzel olacak , anlaşılan bu sene bol bol izleyecez
                      En son Tayfun tarafından düzenlendi; 31.07.2008, 16:39.
                      .

Yorum

• çok güzel olur.ama hızlandırılmış ders almaları gerekiyor.

Yorum

• harika olur ya bu uygulama.taraftar kopar.rakip taraftarlar gol yemelerine sevinirler bu oyun vesilesiyle,mest olurlar...!

Yorum

• bence colman atınca tongo oynası yattara atınca kolbastı gökan atınca horon daha güzel olmazmı diğer futbolcularda onlara eşlik etsin
                            Zirve bizim işimizdir...

Yorum

• Hepsini oynayalım:
                              Horon, Kolbastı, Derulle, Üç Ayak, Haka...

Yorum

• İlk olarak poetricus tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                                Hepsini oynayalım:
                                Horon, Kolbastı, Derulle, Üç Ayak, Haka...
                                Özellikle "Haka" istiyorum yerel medyaya
                                Bir Gün Mutlaka Aslına Döneceksin. Dönmek Zorundasın. Bu Senin Genlerinde var...

Yorum

Çalışıyor...
                                X