yarısı kolbastı yarısı horon oynasın
Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
Futbolcularımız Gol Atınca Kolbastı veya Horon Oynayacak
Daraltma
X
-
Kolbasti Hakkinda Bİlgİ..
Arkadaşlar bu karar benim çok hoşuma gitti. geçen yılı hatırlarsınız bir tv kanalı bizim kolbastı için "SERSERİ OYUNU" benzetmesini yapmış ve büyük tepki görmüştü.. şimdi bizim futbolcularımız bu kültürümüzü yaşatmak ve o Tv kanalına güzel bi cevap vermek için aldıkları bu karardan dolayı alkışı hakediyorlar...
bu arada KOLBASTI nerden çıktı diyen arkadaşlar biraz araştırma yapsınlar. Bu şehirde yaklaşık olarak 100 yıldır oynanan bi oyundur kolbastı..19*20
Yorum
-
kolbastıyı ankara havasına benzetmek eseği ata benzetmek gibi birsey olur herhalde..ankara havasını oynayanı izlerken uyursun ama kolbastıda yerınde duramaz ayak hareketlerını takıp edemezsın..herkese yakısmıyo zaten kolbastı bence becerebilen futbolcularımız oynarsa guzel bi şov olur..Sevdim seni birkere başkasını sevemem deli diyorlar bana TRABZONUM desinler değişemem!!.
Yorum
-
İlk olarak poetricus tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleHepsini oynayalım:
Horon, Kolbastı, Derulle, Üç Ayak, Haka...Bir Gün Mutlaka Aslına Döneceksin. Dönmek Zorundasın. Bu Senin Genlerinde var...
Yorum
Yorum