Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Futbolcularımız Gol Atınca Kolbastı veya Horon Oynayacak

Daraltma
X

• Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

düşünsenize bizimkiler her golden sonra başlıyorlar kolbastı oynamaya valla hem çok komik hemde rakip futbolcular için sinir bozucu bişey olur
    ''You will never walk alone ( ASLA YALNIZ YÜRÜMEYECEKSİN )

Yorum

Bende izledim ve dinledim galiba bide kursa gidecekler dedi can karyagdi ama tam emin degilim...ama bende sevindim güzel bi uygulama tebriller
      ...TRABZONSPOR...
      "Bize Her Yer Trabzon"

Yorum

super olucak yaa sabirsizlikla bekliyorum yeni sezonu

Yorum

İlk olarak şahinler61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
          colmanı kolbasti oynarken düşünemiyorum
          ama ben yattarayı düşünebiliyorum

İlk olarak Kazım_ tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
          Horonda olsun ama kolbastıyla bitirsinler
          bizim maçlar 3 saaten az sürmez herhalde
          En son TURHAN tarafından düzenlendi; 31.07.2008, 02:27.

Yorum

arafilli farozli , arafilli farozli
            mahallenin mastisi ,mahallenin mastisi
            oynayalım uşaklar ,oynayalım uşaklar
            trabzon kolbastısı , trabzon kolbastısı
            değirmen dere taksim , değirmen dere taksim
            yenicuma marganitam , yenicuma marganitam
            boztepe uzunkumli , boztepe uzunkumli
            onsekizlik manitam , onsekizlik manitam
            hadi gülüm yandan yandan yandan
            biz korkmayız ondan bundan
            hem anandan hem babandan biz kokmayız jandarmadan

ohhh ohhh hade uşaklar kolbastıya

Yorum

hoptekte müziksiz sarmaz ki,hadi kendi evimizde çaldık ya deplasman

Yorum

İlk olarak tsufulits tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                deplasmanda da kendimiz çalıp kendimiz söyleriz ne yapalım adamlar da bu deliler ne yapıyorlar diye bakıp dururlar bize

Yorum

İlk olarak tsufulits tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                  O zamanda kendi evimizde hoptek,deplesmanda horon olur
                  Belki Çoğu Şey Yolunda Gitmedi, Ama Hiçbir Şey Beni Yolumdan Edemedi.

Yorum

aslında fazla saçmalamamak lazım sadece büyük maçlarsa yapsalar daha iyi olur

Yorum

• İlk olarak Hasan Nasrallah tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                      bu kolbastı nerden cıkktı trabzonun oyunu horon kemence deyılmi dandık ankara havasıyla bizim trabzonu karıştırmıyalım resmen ankara havası buya
                      ben tam anlamam ist büyüdüm ama müzik resmen ankara havası
                      lütfen bilgisi olan yazsın ne zamandan beri trabzonda bu müzik var
                      bildiğim kadarıyla eskiden kol denen adamlar varmış , şimdikinin zabıtası yani. trabzonda kaçak iş yapan insanlar mahallenin çocuklarına tembihlermiş kol geldiği zaman haber verin diye. çocuklarda mahalleye kol geldiği zaman milleti uyarmak için KOLBASTI diye bağırırlarmış ve oynayıp kolları oyalamaya çalışırlarmış. oradan çıktı yani kolbastı terimi. daha sonradanda müzik eklenmiştir bu oyuna.

Yorum

• İlk olarak Canİlker tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                        bildiğim kadarıyla eskiden kol denen adamlar varmış , şimdikinin zabıtası yani. trabzonda kaçak iş yapan insanlar mahallenin çocuklarına tembihlermiş kol geldiği zaman haber verin diye. çocuklarda mahalleye kol geldiği zaman milleti uyarmak için KOLBASTI diye bağırırlarmış ve oynayıp kolları oyalamaya çalışırlarmış. oradan çıktı yani kolbastı terimi. daha sonradanda müzik eklenmiştir bu oyuna.
                        cidden hikayesi bumu bu kadar basit bi şey olamaz kaynak nedir ?

Yorum

• İlk olarak canafar61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                          cidden hikayesi bumu bu kadar basit bi şey olamaz kaynak nedir ?
                          kaynak anonim

Yorum

kaynak anonim
                            sallamasyon anonim dimi ok

Yorum

• İlk olarak canafar61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                              sallamasyon anonim dimi ok
                              yok yok valla sallamasyon değil benim bi arkadaş araştırmıştı hoca ödev vermişti ona oda kütüphaneler falan filan araştırmıştı baya ondan biliyorum.

Yorum

yok yok valla sallamasyon değil benim bi arkadaş araştırmıştı hoca ödev vermişti ona oda kütüphaneler falan filan araştırmıştı baya ondan biliyorum.
                                alla alla garip bi hikayesi var ama

Yorum

Çalışıyor...
                                X