ve as kardesım. ne demek kardesım trabzonspor ıcın sabah gece yok. kalktık ısımıze geldık trabzonsporumuz ıcın en guzelını en ıyısını bulmak ıcın ugrasıyoruz.
Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
Futbolcularımız Gol Atınca Kolbastı veya Horon Oynayacak
Daraltma
X
-
İlk olarak gece61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleve as kardesım. ne demek kardesım trabzonspor ıcın sabah gece yok. kalktık ısımıze geldık trabzonsporumuz ıcın en guzelını en ıyısını bulmak ıcın ugrasıyoruz.!!!! BİZE HERYER TRABZON !!!!
Yorum
-
İlk olarak bladell tarafından gönderildi Gönderiyi görüntülehelal olsun sen gerçektende trabzonsporlusun allah herşeyi istediğimiz gibi versin inş şampiyon oluruz
bızler her trabzonspor gonullusu gıbı tabıkı sampıyonluk hatta sampıyonluklar ıstıryuz. fakat takımımızın bu ortamda verdıgı temız mucadele bıle bıze yeter kardesım. dıger takım portallarını forumlarını gezın. kımse onurdan haysıyetten bahsetmez. onlar hakemler ıle alınan macları konusurlar, ve bunlarla ovunurler. ıste zaten bızım de farkımız burda ortaya cıkar. ben ınanıyorum kı burda herkes cok ıyı trabzonsporlu, herkes takımı ıcın ugrasıyor erkenı geci yok bu ısın. bu gonul ısı. ınanıyorum kı bu kadar buyuk kıtleler ıle trabzonsporumuz cok ıyı yerlere gelecek.
Yorum
-
İlk olarak Mertcan tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleher golden sonra olursa çok güzelolur hatta mükemmel olur köşe gönderine koşup tüm futbolcular yere çöküp ortada yattara hüseyin oynasın hattamükemmel olur
ben eminim ceyhunda oynayabilir kolbastı :P
Yorum
-
İlk olarak sessizkral_1 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleher golden sonra böyle sevinç olmaz zaten sadece önemli maçlarda ve bazı gollerde böyle sevinç olur..
Yorum
-
Demekki dün maçta gol atan futbolcularımız kolbastı oynamayı bilmiyordu. Yani kolbastıyı atan futbolcunun oyması lazım sonra takım oynasın.İyimser olalım biraz.
Yattara'nın gol atmasını bekleyeceğiz.
Türkçe, Turkche olmasın! Dilimizi koruyalım! Türkçeye 29 harf yeter!
“Ben basit bir 'iyi futbol dilencisiyim'. Elimde şapkam, dünyanın dört bir yanını geziyor ve stadyumlarda yalvarıyorum:
“Tanrı rızası için, güzel bir maç lütfen!” Eduardo Galeano
"İhaneti severim, ama hainlerden nefret ederim." Cesar
Yorum
Yorum