Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Futbolcularımız Gol Atınca Kolbastı veya Horon Oynayacak

Daraltma
X

• Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

bu kolbastı nerden cıkktı trabzonun oyunu horon kemence deyılmi dandık ankara havasıyla bizim trabzonu karıştırmıyalım resmen ankara havası buya
    ben tam anlamam ist büyüdüm ama müzik resmen ankara havası
    lütfen bilgisi olan yazsın ne zamandan beri trabzonda bu müzik var
    ÖLÜRÜM SANA BORDOMAVİ

Yorum

İlk olarak Hasan Nasrallah tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
      bu kolbastı nerden cıkktı trabzonun oyunu horon kemence deyılmi dandık ankara havasıyla bizim trabzonu karıştırmıyalım resmen ankara havası buya
      senin kolbastıdan cidden haberin yokmu ?
      üstad horon tabiki bizim oyunumuz coşkumuz ama sen kolbastıdan haberim yok deme bende istanbulda yetiştim ama kolbastıyı bilirim ama oynayamam o ayrı bi konu ankara havası ile ne alaksı var bu oyunu çoğu trabzonlu bilir özellikle maçkalılar
      bırak trabzonu karadenizin diğer illerinde bile bilenlerin sayısı azımsanmayacak kadar çoktur

''You will never walk alone ( ASLA YANLIZ YÜRÜMEYECEKSİN )
      ''You will never walk alone ( ASLA YALNIZ YÜRÜMEYECEKSİN )

Yorum

iyi oynasınlar ama kendilerini fazla yormasınlar.
        elbet bir gün toprak olup gideceğiz...
        TRABZONLU DOĞDUK TRABZONSPORLU ÖLECEĞİZ...
        legends never die ...

Yorum

bu seferde böyle kolbastımı oynanır,böyle horon mu oynatılır..Ersun Yanal istifa demesinlerr..

Yorum

abi bnm sana diecem tek laf milli değerlerimizi bilecek kadar fanatik deilsin
            bordomavi.net | Trabzonsporlular Birliği 1999

Yorum

yattara oynayınca çok güzel oluyo çok yakısıyo ona kolbastı
              forumtayfa

Yorum

burda allah aşkına kaçınız kolbastıyı bilmiyosunuz bırak bizi trabzonlu olmayan bir sürü insan haberdar bu oyundan ve onların da çok hoşuna gidiyor

''You will never walk alone ( ASLA YANLIZ YÜRÜMEYECEKSİN )
                ''You will never walk alone ( ASLA YALNIZ YÜRÜMEYECEKSİN )

Yorum

bu sene herşey çok farklı olacak...
                  forumtayfa

Yorum

Kesinlikle altı çizili olan yer.

Yorum

Yıllardır aklımda olan bir düşünce; kamplarda boş zamanlarda horon kursu verilebilir.. Sadece gol sevincinde faydalansınlar diye değil, güzel bir aktivite olabilir..
                      Güçlülerin İktidarına Karşı; Trabzonspor!

Yorum

her golden sonra farklı bir sevinç olsun...
                        forumtayfa

Yorum

İlk olarak recep_oflu tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                          her golden sonra farklı bir sevinç olsun...

ne yaptın kardesım be. o kadar gol ıcın kım bulacak degısık sevınclerı.

Yorum

İlk olarak Berat Tekke tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                            Yıllardır aklımda olan bir düşünce; kamplarda boş zamanlarda horon kursu verilebilir.. Sadece gol sevincinde faydalansınlar diye değil, güzel bir aktivite olabilir..

berat abi bende aynı düşünüyorum hatta idmanlarda ısınma hareketlerinde vs kemençe çalınıp TS MARŞLARIMIZLA İDMAN YAPILABİLİR. müzikle motivasyon gücü gibi düşünebiliriz.
                            öldüğümde beni TRABZONA gömün . TRABZONLU doğmadık öldüğümüzde TRABZONLU OLALIM.
                            MARMARA ÜNİ -TS KARADENİZ FIRTINASI MARMARADA
                            BARÇA ''mes que un club '' bir kulüpten daha fazlası !

Yorum

İlk olarak Mustafa Önal tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                              berat abi bende aynı düşünüyorum hatta idmanlarda ısınma hareketlerinde vs kemençe çalınıp TS MARŞLARIMIZLA İDMAN YAPILABİLİR. müzikle motivasyon gücü gibi düşünebiliriz.

o motıvasyon mozart muzıgı ıcın degılmıydı

saka bır yana bunu zorunlu tutamayız arkadaslar. zaten gelen futbolculardan kulturumuze merak salan mutlaka olur. yanı basarı gelsın bu tur guzellıkler kendı arkadan ıstemesek de gelır.

Yorum

Bundan guzel gol sevincimi olur
                                -1461 TRABZON-

Yorum

Çalışıyor...
                                X