Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Futbolcularımız Gol Atınca Kolbastı veya Horon Oynayacak

Daraltma
X

• Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

İlk olarak semih albayrak tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
    kimsenin sempatisi umurumda değil...bugüne kadar ne faydası olmuş bize milletin sempatisinin?
    seni sadece yıllardır söylüyoruz bunu:trabzonspor un trabzonsporludan başka dostu yoktur.
    şimdi eski bir kaleme yeni bir deftere ihtiyacım var.çalışma zamanı.

Yorum

Golden sonra kolbastı oynanması gerçekten harika bir fikir.

Bu arada Erbaa da kolbastı ilk olarak geçen sene bizim oğlanın sünnet düğününde oynandı.

Şimdi moda oldu. Hemen hemen bütün düğünlerde oynanmaya başlandı.
      En son Kamil Çakmak tarafından düzenlendi; 30.07.2008, 10:20. Sebep: .

Yorum

İlk olarak 28TS61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
        bende izledim ligtv de o konusmayi, can karyagdi ile tel baglantisi bittikten sonra,

studyodaki pislikler atilla gökce ve can cobanoglu, gol yiyince ne oynicaklar merak ediyoruz dediler, madem gol atinca seviniyorsun, gol yiyincede biseyler yapin diye lafladilar
        bide eziklere konuyu baglamadan gecemiyorlar, deivid bu olayi tr ye yagmismis yengec dansi ile

hepsi pislik bu tv ye cikanlarin
        Onları oynatırız pek hevesliler
        Türkiye'nin zencileri Trabzon'dan çıkar----------------------------------BUGÜN
        Trabzonspor şükretmedikçe şampiyon olamaz---------------------------TRABZONSPOR
        Tüketirsen azalır, üretirsen çoğalır--------------------------------------İÇİN
        Arslanın sırtlanı çok olur-----------------------------------------------NE YAPTIN?

Yorum

Horon tamam da kolbastı ya da Hoptek hakikaten de biraz tahrikkar gözüküyor sanki bana..

Yani maçta 1-0 öne geçtikten sonra rakibin önünde hoptek oynamaya kalkarsak herifler o sinirle hırslanıp ardından bize 3 tane de çakabilir diye tırsıyor insan

Horon iyidir, iyi
          "söylediklerin kimseyi rahatsız etmiyorsa hiçbi' şey anlatmıyorsun demektir"

GW

Yorum

Iyi de gol atinca Uy Aha caliyor O müzige hoptek oynanir mi
            Trabzonspor HES yapma, kendi kalene gol atma!
            Karadeniz'e Özgürlük!

Yorum

müzikler değişecek ve horon kolbasto oynanmasıda süper bir fikir bencede türkiye ve dünyaya kendi değerlerimize ne kadar bağlı olduğumuzu göstermemiz lazım
              bordomavi.net | Trabzonsporlular Birliği 1999

Yorum

Trabzon coşturacakTrabzonsporlu oyuncular, yeni sezonda gol sevincini kolbastı ve horon teperek kutlama kararı aldı
                Bordo-Mavili oyuncular kaptan Hüseyin’in önderliğinde bir toplantı gerçekleştirip gol sevinçlerinde Trabzon’un özgü oyunları olan kolbastı ve horon’u tercih ederken en centilmen takım olacakları yönünde söz birliği yaptı

MAÇ ÖNCESİ KARAR!
                Bu sezon taraftarlarını alacağı başarılı sonuçlarla mutlu etmek isteyen Trabzonspor’da oyuncular tribünleri her golden sonra coşturacak ortak bir karara imza attılar. Kaptan Hüseyin’in önderliğinde bir toplantı gerçekleştiren Bordo-Mavili oyuncular sezon boyunca her atılan gol sonrası Trabzon’a özgü olan ya kolbastıyla ya da horon teperek tribünleri coşkusuna ortak edecek. Trabzonsporlu oyuncular her maç öncesi atılacak gol sonrası hangi şovu yapacağına da karar verecek.
                KAPTANIN TEMENLİSİ
                Trabzonsporlu oyuncuların aldığı bir diğer ortak karar ise hakemler ve rakip oyunculara karşı hiç bir eylem içinde bulunmamak. Bordo-Mavili oyuncular böylelikle sezonun en centilmen takımı olmak istiyor. Kaptan Hüseyin şampiyonluğa ulaşarak bu güzellikleri taçlandırmak istediklerini ifade ederek, “Bu sezon herkes bambaşka bir Trabzon karşısında görecek. Taraftarlarımızı mutlu edeceğiz” diye konuştu.

Yorum

İlk olarak Ahmet Faruk tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                  Benim şahsi görüşüm, kolbastı ve yengeç dansı aynı seviyede. Ben bir Trabzonlu olarak bunu düşünüyorsam, başka takımların taraftarlarından da aynı şeyi düşünenler çokça olacaktır. Durup dururken bir gol sevinciyle bize sempatisi olan insanların antipatisini kazanmak olacak...
                  Kusura bakma ama katılamayacağım...

Bize sempati ile bakan hangi insan bu görüntüleri gördükten sonra antipati ile bakacak merak ettim?

Kimseye hakaret yok, terbiyesiz hareket yok, tahrik yok, efemine tripler ve hayvansı şovlar yok.

Gayet yerinde olur diyorum.

Yorum

horon olsun horon hemde akcaabat oynasınlar bide

Yorum

o zaman golerden sonra hoptek calması laızm ne guzel olur yaa
                      Trabzonda siyaset TRABZONSPOR SEVGİSİ'nin önüne gecmiştir

Yorum

olay budur abi..horon ve hoptek....Karadeniz kültürünü tüm dünya tanıyacak
                        Belki Çoğu Şey Yolunda Gitmedi, Ama Hiçbir Şey Beni Yolumdan Edemedi.

Yorum

ilginc bir görüntü olur herhalde

cale-colman-song ve yattara ayni karede hepberaber Hoptek oynuyorlar

.
                          *
                          * Ağızdan çıkan söz muallakta kalmaz, ya sağ tarafa yazılır ya da sol tarafa *

~Tasavvuf, Dünya adamını ALLAH adamı yapma Sanatı'dır ~

Yorum

Okunaklı olmayan bazı mesajlar kaldırılmıştır.

Mesajlarını göndermeden önce gözden geçirip okunabilirliklerine lütfen dikkat edin. Mesajlarınız sizin sesiniz, soluğunuz oluyor. Güzel yazın ki bizde rahat okuyalım, güzel dinleyelim. Mesajlarınızı göndermeden önce ön izleme yapmak isterseniz Gelişmiş Mod seçeneğini kullanabilirsiniz.

Yorum

Yattaraya alıştık da ben en çok Tony Sylva' yı merak ediyorum
                              ÖLÜMÜNE BORDO MAVİ

"Of' lu" yuz Elhamdülillah

Yorum

gol atsınlarda maç kazansınlarda bırak kol bastıyı falan millet çifte telli oynar.

Yorum

Çalışıyor...
                                X